Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!
Raspunsuri - Pagina 8
laurairina13 spune:
Monica, sa imi zici daca ti-ai notat nr meu, ca sa sterg mesajul cu el de pe DC, ok?![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 In alta ordine de idei, noi suntem bine, putin lenesi la scris... ne-a luat tati un joc nou care concureaza forumul la greu Pupam toate fetele ![]() ![]() ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun ![]() poze de azi de ieri |
of tati,tati ,ne-ai rapit-o pe mami si ne e dor de ea.
pup mami .
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
laurairina13 spune:
puteam sa jur ca am citit un mesaj de la Stephy cand ii explicai Monicai cum sa isi activeze Pm
..eu nu aveam timp, ca doar ce fugeam prin casa sa baiez rechinasa..si am rezolvat-o mai scurt..da nu confidential..
rechinas in pozici
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Mesaj de la Mariaandreai Ieri seara la ora 21 s-a nascut MIRUNA, 2.82 kg si 49 cm, nota 9. Eu sunt varza, cusuta in uter pe col si bineinteles epiziotomie. Am nascut natural, fara anestezie si am pierdut o groaza de sange, incat nu au vrut sa ma lase sa ma misc nici azi, dar macar am reusit sa ii conving sa ma lase sus la ea de la pranz. Si deja ma simt mult mai bine |
Uau Maria,nu pot decat sa imi inchipui prin ce ati trecut ,sper sa te refaci repede si sa uiti repede.
Felicitari Mariaandreai!!!Bun venit Miruna!!!Sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga si frumoasa!!!Pentru mami curajoasa multe

_
laurairina13 spune:

Felicitari Mariaandrea!!!Recuperare rapida..caci ai tras nu gluma..
Bine ai venit pe lume bb Miruna!!

HAI FLORICIK!!

HAI MONICA!!!

rechinas in pozici
lylyana.ion spune:

Felicitari Mariaandreai!!!Recuperare grabnica!!!!

Bine ai venit pe lume Miruna!!!

HAI FLORICIK!!!!!!!

Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
shtephy spune:
citat din mesajul lui laurairina13 puteam sa jur ca am citit un mesaj de la Stephy cand ii explicai Monicai cum sa isi activeze Pmrechinas in pozici |

l-am sters cand am vazut ca ai scris deja numarul

_
laurairina13 spune:
Monis,
multumesc pt raspunsul cu dosarul! Acu imi pun alta intrebare, contabila sefilor e ft ft comoda, ma gandesc ca la mine se termina 126zile pe 27 decem. Acum contabila cand o sa imi incheie contractul de mc, ca sa pot sa imi iau restu actelor de la ei si sa duc dosarul??ca atunci sunt sarbatori, zile libere..etc..Eu cand apuc sa mai depun dosarul, in conditiile astea./..bla bla bla..of of mai mai..
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui mihamoraAndre - La multi ani taticului! scuze de intarziere. Nu ne-ai povestit cum ati petrecut. |
Am petrecut romantic ( a nu se intelege siecs inclus, desi capu' meu blond s-a gandit la un moment dat), insa dupa o vreme a trebuit sa ma retrag, ca am realizat ca-s dilimana, am facut gafa dupa gafa. Colac peste pupaza, am facut n acte la notar, traudcator, tribunal, iar azi am descoperit ca am pierdut un act, asa ca luni o iau de la capat. Asta daca nu cumva nu l-am pierdut si nu-l vad de la hormoni.Voi cum sunteti? Mariaandrei felicitari, Miruna sa aduci fericire parintilor tai!
dymomo77 spune:
Referitor la baita mie medicul mi-a zis ca pot face dupa ce se duc cojitele de la operatie lucru care s-a intamplat dupa vreo 2 saptamani(intre timp m-am dat cu crema de galbenele). Cred ca inebuneam sa stau pana acum la 6 sapt ca si dupa 2 sapt cand am facut baie si s-a inmuiat pilea moarta ma simteam plina de jeg.
Nu cred ca la ceza lohiile tin mai mult eu am avut 24 de ore dupa care a mai picurat ceva vreo 2 sapt dupa ce alaptam iar de atunci nik. Nu ca ma plang.
mami fericit de
Dan Mihail

care concureaza forumul la greu
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun