Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!
Raspunsuri - Pagina 7
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75andre la cine mergi (medic de familie)?! |
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monica_80 fetele, am vesti noi: maine dim la ora 9 ma intenez si pe la 11 cred ca intru in operatie. tineti-mi pumnii. |

FLORICIK 
Monisule unde esti? Miss you, stii tu. Cuscra
si la fete si bebei
laurairina13 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui monica_80
nu am parola la contul comun multumesc mult nu ai activat pm!!!tre sa il activezi, da acu tre sa fac baita la fata si nu am timp sa iti explic exact cum se face... Mai e o cale mai simpla, imi trimiti tu pm, si eu dau reply la pm tau cu parola la contul comun, sau daca vrei numarul meu de telefon! 40+ |
rechinas in pozici
monis5 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 asaa..vin si io cu a big question!! pt mamicile care au depus deja dosaru pt indemnizatia de crestere a copilului de 2 ani. Care e termenul limita de depunere????dupa 42 de zile de la nastere??sau imediat dupa ce se termina cele 126 zile concediu pre+postnatal??? Ca eu am o mare temere: fac 42 de zile de la nastere pe 15 decem, si nu am gata actele de completat de la angajator..imi e frica sa nu pierd cumva trenu si sa nu mai pup concediu de 2 ani..parlitii aia de 600ron. Monis, Ancutza-ca am nascut cam in aceleasi zile, voi ati depus dosaru asta deja? si mai am o intrebare asa mai ..rusinoasa ![]() sau o fi normal dupa cezariana?? Cand scap si eu de absorbante??![]() pozici noi cu rechinas |
Stai linistita ca nu depasesti nici un termen. Hartiile de la angajator sunt gata abia dupa ce se termina cele 126 de zile - sau cate sunt ele, deoarece contractul de munca se suspenda abia dupa terminarea postnatalului. Tu poti depunde cel mai devreme la 42 de zile de la nastere, asta daca intamplator corespunde cu finalizarea medicalului (daca ti-ai fi luat de exemplu cca 80 de zile ianinte de nastere).
Eu o sa depun dupa 1 ianuarie, ca atunci fac 123 de zile de medical (pe cele 3 ramase nu le mai iau) - iar 42 de zile de la nastere s-au facut ieri, cand nu as fi avut cum depune deoarece contractul meu de munca nu este inca suspendat la camera de munca.
In alta ordine de idei, noi suntem bine, putin lenesi la scris... ne-a luat tati un joc nou
care concureaza forumul la greu Pupam toate fetele

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui monis5In alta ordine de idei, noi suntem bine, putin lenesi la scris... ne-a luat tati un joc nou care concureaza forumul la greu |
Mussica spune:
Fetelor..am si eu o intrebare off topic. Nu ma omorati!

Aveti idee in prepararea orezului (vreau sa fac pilaf sarbesc cu legume) difera prepararea orezului cu bob lung (risotto nu stiu de care) de clasicul orez care merge la fiert cu o cana de orez versus vreo 3-4 de apa?
In asteptarea asta as face orice: m-am spalat pe cap, am facut curat in dulap a -n-a oara, acu' o iau cu bucataria...![]()
![]()
![]()
39 saptamani & still counting :)
monis5 spune:
Mesaj de la Mariaandreai
Ieri seara la ora 21 s-a nascut MIRUNA, 2.82 kg si 49 cm, nota 9. Eu sunt varza, cusuta in uter pe col si bineinteles epiziotomie. Am nascut natural, fara anestezie si am pierdut o groaza de sange, incat nu au vrut sa ma lase sa ma misc nici azi, dar macar am reusit sa ii conving sa ma lase sus la ea de la pranz. Si deja ma simt mult mai bine ![]()
BUN VENIT MIRUNA!!! FELICITARI MARIA!!! 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
Mussica spune:
Felicitari Maria!!!
ce nume frumos Miruna. Este si numele meu de back-up in cazul in care toate echografele s-au inselat pana acum si Bebi iese fetita. ![]()
39 saptamani & still counting :)
mihamora spune:

Hai Floricik!!! 

Nastere usoara! 

Monica - iti tinem pumnii pentru maine! Sa ai o nastere usoara si refacere rapida!
Hai Monica!!! Multa bafta! 

Simonette- imediat vine si Nicholas

Andre - La multi ani taticului! scuze de intarziere. Nu ne-ai povestit cum ati petrecut.
Shtephy- ce draguta e surioara cu fratiorul ei
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE