Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

HAI FLORICIK!!!HAI EMA!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

FELICITARI ROMANITZA!!!BUN VENIT JUSTIN!!!Sa fii sanatos si fericit toata viata!

_

Mergi la inceput

Hello dragelor
Raportez un bebe cuminte si mancacios tare de a facut ditamai burtica deja si o surioara tare grijulie dar cam nebunica ,il mai confunda cu o papusa cateodata.

Ionela iti multumesc.Mi-ar placea tare mult sa fiu mereu prezenta pe forum,mi-ati lipsit mult in zilele in care nu am intrat.

Andreuta eu abia am asteptat sa te vad fericita si optimista ,stiam ca asa vei fi dupa ce vei avea in brate printesa scumpa

Mami Di bravo,eram sigura ca vei reusi sa alaptezi exclusiv si ca va creste asa de bine vedetuta.Of ce nu-mi plac vizitele astea mie ,sper ca pleaca repede .Sarumana de vestile despre Dana si micuta ei amazoana.Le asteptam sanatoase acasa..

Simonette vine Nicko pana la urma,ce mai conteaza o zi ,doua in plus.Mai bucura-te un pic de burtica,bine?

Floricik iti doresc nastere super rapida si usoara.Sunt cu gandul la voi.Tin pumnii

Monica maine iti vom fi alaturi.Sa ne anunti marele eveniment,ok? Ai luat vreun nr de telefon de la contacte?
eu am pus fetitei mele cercelusi in ziua externarii.Daca nu o faceam atunci cred ca nu i-as mai fi pus niciodata ca nu-i chip sa o atinga cineva

Andre_lina nu ezita sa il tii in brate mai ales daca este singura lui alinare.Nu ii refuza acest drept ,lasandu-l sa planga de dureri in patutul rece,TE ROG. Si ce daca se invata in brate??Are nevoie de multa dragoste si de caldura de la mami a lui.

Simina bravo ca ai fetita somnoroasa noaptea.

LAurairina intr-adevar face minuni batista bebelusului.
Ma bucur tare mult ca rechinasa sta din brate in brate ,asa ii sade bine unei printese

Krelia ,mi-e dor de voi.

Monis, Lavinia,Miany

Crissa si Camelia amr 2

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
HAI FLORICIK!!!!
Andre, pentru ce era toata cinstea aia?
Hormonii, hormonii, scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

asaa..vin si io cu a big question!! pt mamicile care au depus deja dosaru pt indemnizatia de crestere a copilului de 2 ani. Care e termenul limita de depunere????dupa 42 de zile de la nastere??sau imediat dupa ce se termina cele 126 zile concediu pre+postnatal??? Ca eu am o mare temere:
fac 42 de zile de la nastere pe 15 decem, si nu am gata actele de completat de la angajator..imi e frica sa nu pierd cumva trenu si sa nu mai pup concediu de 2 ani..parlitii aia de 600ron. Monis, Ancutza-ca am nascut cam in aceleasi zile, voi ati depus dosaru asta deja?

si mai am o intrebare asa mai ..rusinoasa..acus am 40 de zile si eu mai am inca lohii care tot curg...sunt rozalii si mi se par mie cam urat mirositoare..o fi normal?????????sau o fi normal dupa cezariana?? Cand scap si eu de absorbante??

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

SHTEPHY
MONIS TU PE UNDE ESTI??? SPER CA TOTUL E IN REGULA CU TINE SI IULIANUL CEL MIC!

EU MA CHINUI SA IL ADORM PE FLACAU, CARE NU VREA SA DOARMA!DE PE LA 12 NU IMI DOARME...DAR ASTA E BINE INTR-UN FEL...CA O SA MA LASE SA DORM LA NOAPTE

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Din cate am citit eu, dosarul se depune in prima zi dupa cele 126 de zile, dar nu mai devreme de 42 de zile de postnatal. (Adica daca tu ai avut 100 de zile de concediu prenatal si doar 26 dupa, ca sa depui dosarul trebuie sa treaca 42 de zile de la nastere). Tu daca termini pe 15 dec, pe 16 poti sa depui hartiile. Dar cel mai bine suni la serviciul Alocatii si indemnizatii ca cine stie cum e cu sarbatorile , cu programul mai scurt. Oricum stiu ca exista o perioada in care poti depune, nu doar o singura zi.

Dar nu mai este valabila legea aia cu indemnizatia de 85% din venitul net? De ce spui de 600 ron/luna?

39 saptamani & still counting :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

si mai am o intrebare asa mai ..rusinoasa..acus am 40 de zile si eu mai am inca lohii care tot curg...sunt rozalii si mi se par mie cam urat mirositoare..o fi normal?????????sau o fi normal dupa cezariana?? Cand scap si eu de absorbante??

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

DUPA 6 SAPTAMANI NU O SA MAI AI! ITI SPUN EU...CA SI EU CU CEZARIANA MEA...AM SCAPAT DE ELE!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09
Fetele,vreau sa va intreb,cele care ati facut cezariana...ati facut baie in cada pana acum?Ca aseara am fost sa-mi scot firele de la operatie si am uitat sa intreb doctorul daca am voie...ca m-am saturat de dus toata sarcina si abia astept sa ma delectez cu o baita cu spuma
Mie medicul mi-a spus sa nu fac baie pana la controlul de 6 saptamani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Hello dragelorRaportez un bebe cuminte si mancacios tare de a facut ditamai burtica deja si o surioara tare grijulie dar cam nebunica ,il mai confunda cu o papusa cateodata.Andreuta eu abia am asteptat sa te vad fericita si optimista ,stiam ca asa vei fi dupa ce vei avea in brate printesa scumpa
Ce atmosfera calda descrii acolo! Felicitari. oricum, nu stiu cum faci. Continui sa ai un cuvant bun pentru toata lumea. Esti demna de toata iubirea, pe cuvant. Cat despre optimismul meu, nu stiu daca ma intelegi cand spun ca imi era dor de mine. In primul rand mie, nu stiu cum a fost pentru cei care ma iubesc. Ma apucasera sentimentalismele si vroiam sa scriu mai mult, dar urla asta mica, nu stiu ce are. Am fugit.

Mergi la inceput