Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!
Raspunsuri - Pagina 5
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mussica Dar nu mai este valabila legea aia cu indemnizatia de 85% din venitul net? De ce spui de 600 ron/luna? |
Multam!

io nu ma incadrez la mai mult...cu veniturile mele..as ajunge undeva la 6mil si putin..tot un drac

pozici noi cu rechinas
shtephy spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 si mai am o intrebare asa mai ..rusinoasa ![]() sau o fi normal dupa cezariana?? Cand scap si eu de absorbante??![]() pozici noi cu rechinas |
pe mine la Stefi m-au tinut 6 sapt ,dar nu mai erau rozalii cred ca de la 3 sapt.Ma gandesc ca la ceza se retrage mai greu uterul si e posibil sa sangerezi mai mult...e doar o opinie personala,nu stiu nimic precis in acest sens.
nu crezi ca au miros de la absorbante?
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
BoboMom spune:
Fetelor, mi se pare mie, sau sunt gresite instructiunile de pe prima pagina referitoare la ascunderea unui link? Incerc sa pun poze la semnatura si nu reusesc, urmand instructiunile respective. Nu mai stiu cum am facut inainte
Ma poate ajuta cineva? 
Laura
de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
monica_80 spune:
fetelor, cum iau un nr de tel de la contacte si cine se ofera voluntar, pentru a va trimite informatii dupa ce nasc?
abia astept marea intalnire cu printesa mea :) 
40+
Andrecluj spune:
Fetelor, voi Infacolul cum il dati? De cate ori pe zi si ce cantitate? Proasta de doctora mea de familie, care cica e si pediatru, nu stie ce e ala Infacol. Multumesc mult pentru raspunsuri. 
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, voi Infacolul cum il dati? De cate ori pe zi si ce cantitate? Proasta de doctora mea de familie, care cica e si pediatru, nu stie ce e ala Infacol. Multumesc mult pentru raspunsuri. ![]() |
inainte de fiecare masa cate o pipeta 0.5 ml
sa fie cu folos
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui raluci_binainte de fiecare masa cate o pipeta 0.5 ml sa fie cu folos |
simonette spune:
Laurairina am ras de una singura la comentariu tau legat de "putza aia mare" Mi-o merit, ce sa mai! Veiz ca intr-adevar mirosul poate fi de la absorbante. 
Stephy ce ma bucur ca Iustinu e cuminte si papacios
Si norik mea grijulie si mamoasa
Sa ne mai pove cand ai timp
A zis cineva de la pufuleti ca ataiat porcul si ma gandesc numai la soric
Ce ma fac? Aici nu gasesc......poate se intampla vreo minune
Si carne de porc nici sa n-o mai vad de o vreme![]()
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!
raluci_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Ii picuri in gurita? Si pipeta de 0.5 e o pipeta intreaga, nu? ![]() |
o sa suga bebe direct, o sa-i placa ca are aroma de portocala, 0.5 este o pipeta intreaga, in caz de urgenta ii poti da 1 ml adica 2 pipete
Administrare
Infacol se poate administra incepand cu primele zile de viata,contine aroma naturala de portocale,fara zahar,alcool sau coloranti.Capacitatea sticlutei este de 50 ml si contine aproximativ 100 doze (pipete),se recomanda administrarea cate unei doze inainte de fiecare masa,administrarea se face cu pipeta atasata capacului.Efectele benefice apar din primele zile de administrare,daca nu se observa imbunatatiri in primele 48 de ore se poate mari doza la 2 pipete .Pentru detalii suplimentare puteti consulta prospectul produsului care se afla in interiorul fiecarui ambalaj.

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu
miany75 spune:
profit de somnul "printului " meu si bag un ochi sa vad ce mai faceti...nu avem noutati de la Floricik?
Mussica bine ca te poti odihni..va veni vremea cand vei tanji dupa un somn bun..![]()
Monica tinem pumnii pt maine;sa ai onastere usoara!!
Shtephy ma bucur ca Iustin e cuminte si papacios ; imi inchipui ca nu ti-e usor cu o asa nazdravana ca Shtephy-ita; bine ca mai ai ajutor ...
andre la cine mergi (medic de familie)?!