Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!
Raspunsuri - Pagina 3
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 fetele care ati nascut fetite, le-ati pus cercelusi din maternitate? pt ca eu i-am luat deja printesei mele cercelusi si am mai auzit fete care spuneau ca le-au facut gaura si le-au pus din maternitate. 40+ |
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui cristinica09 Fetele,vreau sa va intreb,cele care ati facut cezariana...ati facut baie in cada pana acum?Ca aseara am fost sa-mi scot firele de la operatie si am uitat sa intreb doctorul daca am voie...ca m-am saturat de dus toata sarcina si abia astept sa ma delectez cu o baita cu spuma |
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andre_lina spune:
Fetelor, Tudor e terminat de la colici... il doare si singura alinare e burtica mea.
Dr. mi-a recomandat bonisan de 3 ori pe zi dar nu face fata... nicio ameliorare, asa ca am revenit la sab simplex cu care vazusem ceva rezultate pt o zi... dar acum nimic
Mama imi zice sa nu il tin in brate ca il invat asa, dar cum sa il las sa planga de durere?
Deci pe burta clar il tin, si ii dau sab simplex. sper sa vad rezultate
Nu stiu ce sa mai fac, mi se rupe inima.
Andrelina, MAMI DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
simina_kin spune:
Andre Lina:
1. trimite-ti sotul la Real , magazinul DM sa-ti cumpere saculetul cu samburi de cirese
si
2. comanda infacol (infacol.go.ro)
Slava domnului noi nu avem probleme din cauza asta
Flavours spune:
al meu nu are colici din ce am inteles de la doctor... dar crampe tot are si urla cand face parturi...
pe mine pernuta cu samburi nu m-a ajutat... ma asteptam sa retina mai mult timp caldura, dar se raceste destul de rapid.
tot pe burta/ piept se calmeaza si bebele meu... asta cu luatul in brate... asa o fi cum zic mamele/bunicile... dar cum poti sa il lasi sa se chinuie singurel in patut fara sa faci ceva pt a-l alina?
ce-mi plac mie sfaturile astea marete ale lor! lasa-l ca il inveti rasfatat ca asa am facut si eu cu tine... asa si? doar nu facem copii pe banda, e normal sa ii tinem in brate, sa le alinam durerile si chiar sa ii rasfatam uneori! eeeee!
mami de Tudor (04.11.2009)
simonette spune:
Goooo Floricik!!!!!!!!!!!!!
Nastere usoara si bb-lusa sanatoasa tun!!!
Felicitari draga Romanitza!!! Refacere rapida si muuult laptic!
Stau si ma gandesc.......era corect sa fie asa...intai Floricika si Monica si apoi Mussica si eu......right???
Tzin pregatite agitatele ptr tine Monica, maine.....D-ne Ajuta!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!
Mussica spune:
Am inteles ca si OVOL ar fi foarte bun pentru colici. Da si infacol de care povestea Simina mai sus.
Ovol insa nu stiu sa-ti spun de unde sa-l procuri. Cred ca tot pe sfantul internet cu comanda pe undeva.
39 saptamani & still counting :)
Andre_lina spune:
Multumesc, fetelor!
Asa e, avem si noi un copil, doi si tb sa ii lasam sa sufere in patut ca sa nu se invete prost... ooff....
Incercam cu sabul si daca nimic nici azi, comand infacol.
Pup!!
Andrelina, MAMI DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Flavours al meu nu are colici din ce am inteles de la doctor... dar crampe tot are si urla cand face parturi... pe mine pernuta cu samburi nu m-a ajutat... ma asteptam sa retina mai mult timp caldura, dar se raceste destul de rapid. tot pe burta/ piept se calmeaza si bebele meu... asta cu luatul in brate... asa o fi cum zic mamele/bunicile... dar cum poti sa il lasi sa se chinuie singurel in patut fara sa faci ceva pt a-l alina? ce-mi plac mie sfaturile astea marete ale lor! lasa-l ca il inveti rasfatat ca asa am facut si eu cu tine... asa si? doar nu facem copii pe banda, e normal sa ii tinem in brate, sa le alinam durerile si chiar sa ii rasfatam uneori! eeeee! mami de Tudor (04.11.2009) |
Eu incalzesc saculetul la microunde 3 min si se incinge de-l apuc de eticheta, al bag intr-o paturica sau scutec si-l asez langa burtica fetii (nu pe ea, sa nu-i fie prea greu).Cand incepe sa se raceasca anlatur paturica treptat
Asta cu rasfatul cine oare nu o aude????...si daca se invata in brate , ce???? nu-i putem adormi asa si sa-i punem in patut (asa cum fac eu in acest moment)
laurairina13 spune:
hillou si de la mine! am bucatarit, adormit rechinasa si top sa recuperez de pe aici..
fufele pt Floricik, trebuie musai, nu???
HAI FLORICIK!
NASTERE USOARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
FELICITARI ROMANITZA! BINE AI VENIT PE LUME BB JUSTIN DAMIAN!!
Smaranditza, interesant pontu cu termometru..da mie mi-e frica si sa il bag in curuletz sa ii iau temperatura,darmite sa mai desenez' si cercuri pe acolo..nu plange??? Va dati seama fetelor, rechinasa are acus 40zile si eu nu i-am luat nici o data temperatura ca mi-e frica sa ii bag termometru in funduletzO verific daca are febra asa la prima vedere cu buzele mele pe caputzul ei..Si nu am avut suspiciuni ca ar avea..ca treceam probabil si la masuratori
M-ai luminat si pe mine cu oxitocina!!! Mie mi s-au facut in spital 2 injectii cu oxitocina cand m-am rugat de doctorita ca nu imi venea lapticul, si..probabil ca de asta nu am avut febra laptelui pe urma si canale infundate. Cum zici tu, oxitocina asta mai desfunda si canalele
Andre, numai dupa salutul de dimineata se citeste starea de bine si optimism care o emani!!
Off..cand le citesc pe fetili de pe lista 'de nascut'..asa ma ia o nostalgieeeeeee...parca as vrea si eu sa ma mai streseze lumea cu telefoanele si sa ma intrebe de ce nu am nascut
Dienutze, multam de vestile de la Dankutza! Si zici de potera?..las ca macar ceata zgomotoasa vine cu cadouase la printesa bulanoasa
Simina, si eu cand ma uit pe geam si vad ca ninge imi vine asa o nostalgieeee...e asa frumos, in casa e cald si bine..pacat ca nu stau pe langa mama (-ca in colind) ..dar acum sunt eu mama la randul meu!
Ma bucur ca Maya incepe sa isi intre in normal cu somnicul, sa te mai poti odihni si tu!
Simonette, bine zici, lasa-l pe Nick sa vina cand vrea el..degeaba te obosesti tu..Mai bine odihneste-te, profita ca mai ai timp sa stai cu putzulicile mici, nu aia mare
Mussica, profita si te odihneste acuma cat mai poti
Ce nu as da eu acum pentru o noapte de 12h dormita cap coada??????????..desi sincer nu cred ca as putea, stiind ca nu sunt cu rechinasa..rau ca ca...rau ca ca..
Cristinica09, mai bine mai astepti putin sa faci baitza in cada...parerea mea..Ca e prea proaspata taietura! Eu am acus 40zile, si tot nu am facut baia in cada plina de spuma..Da nu pt ca nu as putea sa o fac acu..ci ca nu am timp..motivu : rechinasaaaaaaaaaaaaa Or eu de obicei zac in cada cate o ora cand fac baie..acuma de unde atata timp doar pt mine???
Monica, poti pune sigur cercelusii in maternitate! Cat eram eu internata , vreo 3 mamici au pus cercelusi la fetitele lor! Dai la asistentele de la copii ceva, si gata operatiunea!
Crissa, deci AMR2....profita de timpul asta si lenevesteeeee!!!tinem legatura!
Andre_lina, cunoastem toate povestea cu rasfatatul..doar ca la mine soacra imi spune sa i-o dau pe fata sa o mai tina si ea in brate..deci toti o rasfatam, caci e singura nepotica in familia sotului..Oricum la noi rechinila nu are colicei asa tare, dar tot numai pe burtile noastre doarme, trece din brate in brate! ce sa mai..las ca o fi rasfatata mea,nu???si asa e asa micutza, mi-e si mila cand o vad ca plange in pat singurica, si vrea si ea caldura noastra..nu???
In alta ordine de idei, azi sunt super incantata, caci am pus in functiune vestita batista a bebelusului, si a functionat de minuneeee!!! Nu e racita rechinasa, dar de vreo doua zile , dimineata imi horcaie rau, iar cand o pun la tatzi, mananca cu intreruperi si horcaieli, caci era clar ca avea ceva mucisori care o deranjau!!! Si i-am deranjat si noi de la locul lor cu batista asta!!!
Ca m-am chinuit ieri o gramada cu pompita, si nik!!am obtinut doar un copil urlator si atat..
Acuuu..alta viataaa!!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
pozici noi cu rechinas