Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!
Raspunsuri - Pagina 2
cristinica09 spune:
Fetele,vreau sa va intreb,cele care ati facut cezariana...ati facut baie in cada pana acum?Ca aseara am fost sa-mi scot firele de la operatie si am uitat sa intreb doctorul daca am voie...ca m-am saturat de dus toata sarcina si abia astept sa ma delectez cu o baita cu spuma
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinica09 Fetele,vreau sa va intreb,cele care ati facut cezariana...ati facut baie in cada pana acum?Ca aseara am fost sa-mi scot firele de la operatie si am uitat sa intreb doctorul daca am voie...ca m-am saturat de dus toata sarcina si abia astept sa ma delectez cu o baita cu spuma |
eu nu am facut inca, am zis sa mai stau...sa fac macar o luna
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
laviniablaga spune:
Miany pentru tine gasim intotdeauna cafea...si daca nu gasim...facem alta!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
lylyana.ion spune:
HAI FLORICIK!!!!
FELICITARI ROMANITZA!!! RECUPERARE USOARA SI BEBE SANATOS!!!
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
monica_80 spune:
fetele care ati nascut fetite, le-ati pus cercelusi din maternitate?
pt ca eu i-am luat deja printesei mele cercelusi si am mai auzit fete care spuneau ca le-au facut gaura si le-au pus din maternitate.
40+
Mussica spune:
citat din mesajul lui monica_80 Mussica, mult succes iti tinem pumnii, poapte...poate... tin agitatele pregatite 40+ |
Multumesc Monica!!!..Si tie la fel!!!
Multi de pupi.
39 saptamani & still counting :)
crissa13 spune:
buna ziua,
FELICITARI ROMANITZA!!! RECUPERARE USOARA SI BEBE SANATOS!!!
HAI FLORICIK!!!!
monica pregatim si pt tine majoretele!!!
au mai ramas 2 zile si imi vad si eu bebele!!! nu imi vine sa cred ca mai e asa de putin timp
38 + Robert Andrei
Mussica spune:
citat din mesajul lui monica_80 fetele care ati nascut fetite, le-ati pus cercelusi din maternitate? pt ca eu i-am luat deja printesei mele cercelusi si am mai auzit fete care spuneau ca le-au facut gaura si le-au pus din maternitate. 40+ |
Eu anul trecut am botezat o fetita si eram pregatita cu cercelusi dar nu stiam exact ce si cum. Dar fina mea cand a nascut a hotarat sa-i ia cu ea si i-a pus in spital. Si sa stii ca a fost ok. Nu au fost deloc probleme, nu s-a infectat, ea saracuta era asa de mica si avea si tratament cu branula..cred ca nici nu a simtit cand i-a facut gaurile pt cercelusi.
39 saptamani & still counting :)
monica_80 spune:
crissa, iti tin pumnii si tie pt luni. sa ai un bebe sanatos si frumos!!!!!!!!!
fetelor incepe sezonul de fulgusori!
40+