Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arwen92 "raciusca"sunt si eu aici sa schimb capitolul ...eu azi nu am reusit sa va scriu ca am gatit fel si fel de mancaruri(3feluri)si apoi am facut niste amandine![]() ![]() ![]() arwen92 29+s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici |
Ce bine!!! Ca mi-e un somn... cred ca dupa 5 minute de CSI sforai dusa!
schimbul 3!Si, nu mai vorbi de lucruri sfinte, gen amandine, ca sunt prajiturile mele preferate

Noapte buna burtici!
Ratusca
32+
arwen92 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Ce bine!!! Ca mi-e un somn... cred ca dupa 5 minute de CSI sforai dusa! schimbul 3!Si, nu mai vorbi de lucruri sfinte, gen amandine, ca sunt prajiturile mele preferate ![]() Noapte buna burtici! Ratusca 32+ ![]() |
si ale mele

si le-am facut maricele ca sa ma saturarwen92
29+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici
al3csa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui arwen92
si ale mele ![]() ![]() si le-am facut maricele ca sa ma saturarwen92 29+s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici |
Daaaa ai ghicit

deci te astept. Dupa ce scrii reteta nu ma uita te roooog 
30+
Yannis AndreiPoze
al3csa spune:
Eu tocmai am terminat de facut salata orientala .. M-a apucat la 12 noaptea pofta .. da ce pofta .. mi-am trmis sotul prin vecini dupa masline
.. pai ce sa fac daca nu aveam?
si am maincat o mare farfurieee
.. Off ce ti-e si cu poftele astea ![]()
31+
Yannis Andrei
Poze
al3csa spune:
Sunt singura la schimbul 3??
Ooof bn .. Atunci ma bag si eu la somnik .. Va 

31+
Yannis Andrei
Poze
nicolcris22 spune:
la schimbul 3
Ce faceti fetelor!!! Azi am dormit toata ziua...sotul meu lucreaza de noapte saptamana asta si dimineata cand vine continuam somnikul impreuna.......azi m-am dat jos din pat la 14.30...am facut o tocanita de ciuperci, am pus masina sa spele vreo 3 ture ca se adunasera ceva rufe...apoi iar m-am bagat la
pana la 19.30...parca am innebunit cu atata
dar am vazut ca-mi prinde bine...nu am mai avut contractii!!!Si mai am o saptamana de mers la birou si gata...sa vezi atunci nene! Am facut si eu un tort de biscuiti ca muream de pofta...in 30 min era gata.
Am pus si eu pozele cu primele lucrusaore cumparate pt bebita...majoritatea alese de mama soacra si platite de ea.

33+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
arwen92 spune:
nu,nu,nu sunteti singure...sunt si eu aici
!
arwen92
29+s cu

arwen92 spune:
ma bag si eu la 

ca sunt franta...m-am trezit de dimineata,am facut piata si cumparaturile de care aveam nevoie.......
am facut o ciorbita,cu pilaf si o tocanita de cartofiori toate cu pui...apoi amandine.am bagat 3masini si am facut curatenie...acum am terminat de facut curat in cd-uri(aveam nevoie de ala
)...
saptamana asta mai am o runda de spalat,de ale lui bebe si apoi de calcat
ca tot suntem noi indragostite
dupa calcatul hainutelor bebeilor
...as mai sta,dar mi se sting felinarele
vad ca actuvitate nu este cine stie ce ca sa fac capitol nou(rog una din fete sa faca dimineata
)
nu stiu cand intru maine sa ne citim,ca este ziua sotului libera si o petrece la calculator

...deci s-ar putea sa nu am loc de el

pe toate si cate
ptr bine-dispozitie
p.s:luni se duce sotul la asoc.fiscala si o sa vedem ce este de facut cu amenda aia nenorocita
...sper ca va fii bine ca altfel

...o sa am niste sarbatori de cacao

arwen92
29+s cu