Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Eu sunt foarte calma si convinsa ca totul o sa fie OK, ca voi alapta la san, ca ma voi reface Ok dupa operatie etc. Acuma, ma tot gandesc: nu cumva sunt inconstienta si de fapt va fi mult mai complicat decat sper eu???

Ratusca 32+

eu dupa cezariana am alaptat bine mersi fara probleme.e drept ca laptele a venit mai tarziu- cam a 3 a zi dar dupa aia a fost ok.Trebuie sa-ti spui mereu-eu voi avea lapte pt bb meu
si daca doamne fereste nu va fi asa macar nu va fi din cauza psihicului
eu si acuma sunt convinsa ca voi avea lapte pt bebelusha mea drept pt care nu m-am uitat dupa nici un sterilizator, biberoane.Voi lua un sa fie acolo de rezerva dar sper sa-l folosesc pt ceai

Mihaela 34+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

la schimbul 3

Ce faceti fetelor!!! Azi am dormit toata ziua...sotul meu lucreaza de noapte saptamana asta si dimineata cand vine continuam somnikul impreuna.......azi m-am dat jos din pat la 14.30...am facut o tocanita de ciuperci, am pus masina sa spele vreo 3 ture ca se adunasera ceva rufe...apoi iar m-am bagat la pana la 19.30...parca am innebunit cu atata dar am vazut ca-mi prinde bine...nu am mai avut contractii!!!Si mai am o saptamana de mers la birou si gata...sa vezi atunci nene! Am facut si eu un tort de biscuiti ca muream de pofta...in 30 min era gata.
Am pus si eu pozele cu primele lucrusaore cumparate pt bebita...majoritatea alese de mama soacra si platite de ea.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

sa-ti fie de bine somnicul de azi

cat despre initiativa soacrei-bravo ei.s-o tina tot asa

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

cris_dogorel vad ca ai programare pe 18 ian.eu am o nepotica f draga care e nascuta pe data asta.Si mie dr mi-a zis ca daca nu apare nimic probabil va fi operatia intre 14-18 ian dar sper sa nu fie pe 18 ca nu vom sti cum sa ne impartim pt petrecere

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

felicitari Andre_lina si Larisel!!! ingerasi mancaciosi si sanatosi! si voua, refacere usoara!

nastere usoara si pui sanatos si mancacios Lillyka !!!

la multi ani, cu intarziere pentru aniversarile trecute deja din decembrie, nicolcriss22, mitumac, Nicolas Alexandru de teolinda si ale1212xa!

multumesc ptr urari dragele mele...
mamidepuiuti,cris.dogarel, dastefa, cris_mario, bubu_bu, alexutzzza, arwen92, nicolcris22, ale1212xa, mariucasara, al3csa, xela_07, lorex, lillyka, Tanaion, gratiana77, Nik0le, Beatrice1982, danyelana, alicredo, elena_iulia, haircut, mitumac, miremia...
daca am ratat pe cineva, imi cer iertare , neuronul meu de gravida imi mai incurca socotelile, uneori. am petrecut acasa, cu sotul, la o felie de tort si un pahar cu lapte. chiar am putut face un dans, un blues pe mi-l doream de mult! oricum, nu duceam 2 dansuri.

Tanaion sper sa treaca si sapt asta ca m-am cam saturat de dureri, injectii, perfuzii si pastile.

Alexutzza mare grija cu hemoroizii, daca poti fa miscare, apa muuuulta, ca pe mine m-au bagat si pe clexane in spital, si acasa continui cu detralex. cat despre operatiunea pipi sau altceva...greu, nene, greu! spalat fund de fiecare data, dat cu crema si reintrodus monstruletii...strans din fund apoi si cateva min in picioare sa nu scape de acolo. cand ma asez pe pat ies, dar mai putin. si asta de 3-4 sapt... cat despre gynipral, of-of, asta e, e bun si el dar se obisnuieste repede organismul cu doza si starile de agitatie se linistesc daca poti creste un pic tensiunea, in mod regulamentar (intreaba doc ce ai voie - cafea, cioco, nestea etc)

Nik0le esti ok? eu mai iau si sapt asta gynipral (sapt 36) dupa care eco, analize sapt asta, control. apoi...DD stie ce si cum. e bine ca fiind acasa si sotul la munca si sapt asta, stau linistita, oarecum. cat despre miscare, ptr o zi cu marunta agitatie platesc cu 2 de dureri...spate, burtica, jos, paraie bazinul, genunchi, glezne, abia ma ridic... bagaj 80% gata. eu de la atata stat in spital intai am facut o klebsiela (rezolvata cu antibiotic), apoi candidoza, desigur, si apoi e-coli, sper tratata (sapt care vine verificam). acum incep sa mi se umfle mainile, picioarele, fata incat am trecut pe fara sare cat se poate si insistam cu lichidele.

eu sunt acasa de o sapt si-s mandra ca am reusit sa fac sfestanie casei, ptr linistea mea sufleteasca la venirea piticului.
va scriu la ora asta ca de la 00 20, bebe meu, m-a trezit cu un set de contractii si mi le repeta la o ora. astept si obisnuita trezire de la ora 3 ca sa fur apoi si eu 3 ore de somn pana la 6, la gynypral. acum am "spectacol". si somn daca termin de citit, desigur.

.
.
.

si iata ca rasare soarele ... nu am putut sta cuminte ca mancarea lasata la cald s-a stricat si nasul meu fin a sesizat...si iata ca nici dormi n-am putut. va povestesc la trezire . sper sa nu fie cu si cu ...vedem...acum sunt cam nervoasa...

fetele ptr o zi buuna!

Mihaela 35+ cu...

bebe mic

Mergi la inceput

micki-mica mult ai mai tras tu la sarcina asta mami.sper sa-ti fie mai bine dupa ce vie bb

si o buna pt cine doreste(eu cica luasem hotararea eroica sa renunt da de unde..)

fug poate mai prind vreun pic de somnic ca am deja vreo 3 ore de cand bantui pe aici

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata, vrea cineva cafea, ceai, laptic?? e ultima oferta in capitolul asta

noi, azi ceai cu lamaie, pe care il beau doar daca sunt bolnava si...ati ghicit: am racit!deocamdata doare tare gatul si suportabil capul

intr-un fel ma bucur ca nu a fost mare activitate la scris azinoapte, ca sa tin si eu minte ce si cui sa zic ia sa probam:

danyelana, io prefer sa ramana asa shokata de comportamentul baietilor, da'...vrabia viseaza

dastefa, simplu: weekendul dinainte de 18 la Iasi, ala de dupa, la Bucuresti si cand or fi mai mari sa plece, tata, impreuna la schi undeva la mijlocul drumului

amandineeee (asta vad ca nu uit, fir-ar sa fie!)

micki_mica, bine ai revenit pe aici. ce frumos, cu dansulmie mi-ar amorti mainile acum, la cat de departe ar sta tati, din cauza burtoiului
dupa ce ca te chinui de atata timp cu tratament si prin spitale, te-ai mai procopsit si de pe la ei cu balariidar, uite, ai ajuns la o saptamana de termenul "minim" ca sa fie bebe bineasta e cel mai important. bebe cum mai e, eco ce zice?TU ai facut mancarea? pai, de ce??da-o-ncolo, nu merita

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

, micky, si un cat casa! sper sa aline bebe cand o veni toata suferinta pe care ai indurat-o 8 luni pana acum...

gataaaa... fetelor! buna dimineata! sunteti pregatite sa facem precum fluturasii? inca o zi, 2, si va dau trezirea in fiecare dimineata! asa ca daca vreti sa scapati de mine, sa aveti grija pana joi, vineri, sa faceti forumul invisible, ca altfel... apoi faceti ca fluturasii vreti-nu vreti!

sa aveti o duminica frumoasa, preferabil cu zapada, ca altfel toate decoratiunile alea de craciun de prin oras arata ca poalele popii pe gardul politiei, cu bebei miscaciosi si tatici pupaciosi (nu asa ca al meu, care se incadreaza in categoria "mai gravid ca nevasta", din acelasi regn cu "mai catolic ca papa").

ca sa nu stric traditia, va invit de dimineata la o cafea buna, buna, cu un strop de rom in ea, si multa frisca pacatoasa, iar ca alternativa, dau un ceai de iarna, cu nitica scortisoara, 2 linguri de suc de mere, miere de albine, si o feliuta de lamaie, asa de moft! si ca sa nu plangeti de foame de dimineata, va pregatesc rapid o spuma moale si pufoasa de mandarine, intinsa pe un strat innebunitor de negresa, cu ciocolata, delirant de muulta, rasa deasupra, asa, de fite!

33+ cu

Mergi la inceput

asa, daca tot am decis sa schimB de azi semnatura si amr, ca de-acu in 5 saptmani o sa trec prin ce trece lylika azi, hai sa bag niste fete pentru temperat emotii, sau macar indulcit:

CURAJ LYLIKA!!

P.S. la cat pleci maine?

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

, micky, si un cat casa! sper sa aline bebe cand o veni toata suferinta pe care ai indurat-o 8 luni pana acum...

gataaaa... fetelor! buna dimineata! sunteti pregatite sa facem precum fluturasii? inca o zi, 2, si va dau trezirea in fiecare dimineata! asa ca daca vreti sa scapati de mine, sa aveti grija pana joi, vineri, sa faceti forumul invisible, ca altfel... apoi faceti ca fluturasii vreti-nu vreti!

sa aveti o duminica frumoasa, preferabil cu zapada, ca altfel toate decoratiunile alea de craciun de prin oras arata ca poalele popii pe gardul politiei, cu bebei miscaciosi si tatici pupaciosi (nu asa ca al meu, care se incadreaza in categoria "mai gravid ca nevasta", din acelasi regn cu "mai catolic ca papa").

ca sa nu stric traditia, va invit de dimineata la o cafea buna, buna, cu un strop de rom in ea, si multa frisca pacatoasa, iar ca alternativa, dau un ceai de iarna, cu nitica scortisoara, 2 linguri de suc de mere, miere de albine, si o feliuta de lamaie, asa de moft! si ca sa nu plangeti de foame de dimineata, va pregatesc rapid o spuma moale si pufoasa de mandarine, intinsa pe un strat innebunitor de negresa, cu ciocolata, delirant de muulta, rasa deasupra, asa, de fite!

33+ cu

ce bine ca ai timp sa ne rasfetzi si pe noi cateva zile. dar chiar cu delicatesuri d-astea, spuma de mandarine? )nici nu stiu cum arata).n-ai mila niciun pic?tu sigur nu colaborezi cu J. Olivier ala? sau alt bucatar de soi? bebe ce face, tu cum te mai simti?

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cris.dogarel, esti o dulce!
eu... cred ca sunt cea mai ... cea! inca nu am cumparat nimic pt bebe, sau pt spital, pe principiul ca mai este vreme, si... chiar daca voi face cezariana, eu "vreau" sa fie cu o saptamana dupa termen. adica, ce daca dr spun ca pe 25 ian e termenul? eu negociez cu bebe sa stea cuminte la mami in burtica, ca mami are scoala, are de mers la examene, are de facut shopping pe ebay pt bebe, plus ca mami are zi norocoasa joia, si... prima joi disponibila pt venirea lui bebe e pe 4 februarie! lume rade de mine si zice ca-s cu capu', mai putin sotul, care bietul nu mai zice nimic (recunosc, ca si la nunta noastra, cu 2 saptamani inainte nu aveam rochie de mireasa, si ma intreba omul daca am perdele albe acasa, sa am ce pune pe mine in ziua nuntii ). tot stau si ma gandesc ca ce mare filozofie daca o fi bebe incapatanat si vine mai repede ? am soacra, am cumnata, am sot... se descurca ei, ca eu nu-s asa pretentioasa... (aici nici macar sa va treaca prin cap sa ma credeti )

asa ca dorm linistita, cu bebe la purtator, si recunosc ca merit bataie ca petrec mai mult timp gandindu-ma la cadourile de craciun, decat la shopping pt bebei, treaba care mi se pare potrivita pt inginerii nasa, si nu pt o zapacita care prefera sa gateasca deserturi non stop. spuneti si voi!

33+ cu

Mergi la inceput