Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
elena_iulia spune:
Super tare sa ai gemeni si sa nu iti dai seama decat dupa ce ai nascut in toaleta asistata de sot. Mie mi se pare SF
Elena
34+ cu
Iustin
lia_2009 spune:
ale1212xa LA MULTI ANI! SA FII O MAMICA FRUMOASA SI NASTERE USOARA
aylin tarcan vad ca dpn este apropiata de ziua ta de nastere asa ca ve-i putea da dubla petrecere, un cadou frumos de ziua ta cu cateva zile intarziere. Spune-mi tu ai vb cu dr ref la nastere cu ce sa te pregatesti (calmante, haine pt tine si bb, bani), cand sa vii la spital? Poate mi-ai raspuns te-am mai intrebat, ma intereseaza ce stii referitor la spital si dr. T. este si dr meu. Cand mai mergi la control? Ai fost la spital pana acum?
34 sapt 
maria11maria spune:
ei, la asta cu tensiunea mica, subscriu si eu! 8 cu 5 de cand sunt insarcinata. inainte mai aveam un 10-11 cu 7. acum ajung la 9 cu 6 doar daca beau o cafea si fac ture. dar cum in toata sarcina am baut doar 2-3 cafele- oricum nu eram cafegoaica- raman la 8 cu 5. ideea e, am inteles de la doctor- ca nu e nici o problema atata vreme cat nu te simti ametita si fara vlaga. si important e sa nu creasca rau la nastere, si poate asa e mai bine, sa aiba de unde sa creasca fara sa atinga cote alarmanate...
34+ cu maria
danyelana spune:
Cris.dogarel si Mariucasara, merci
pt listuta cu produsele de prin ajutor si utilizarea lor. 

Cris.dogarel, deci asa la petrcere......... Ana a fugit de baieti.....
las' ca ai sa vezi tu in cativa ani 

.
la mamica si la pitica.
Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria11maria ei, la asta cu tensiunea mica, subscriu si eu! 8 cu 5 de cand sunt insarcinata. inainte mai aveam un 10-11 cu 7. acum ajung la 9 cu 6 doar daca beau o cafea si fac ture. dar cum in toata sarcina am baut doar 2-3 cafele- oricum nu eram cafegoaica- raman la 8 cu 5. ideea e, am inteles de la doctor- ca nu e nici o problema atata vreme cat nu te simti ametita si fara vlaga. si important e sa nu creasca rau la nastere, si poate asa e mai bine, sa aiba de unde sa creasca fara sa atinga cote alarmanate... 34+ cu maria |
Si eu tot cu tensiune mica, lasa mai bine asa decat invers

Ratusca
32+
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Cris.dogarel si Mariucasara, merci pt listuta cu produsele de prin ajutor si utilizarea lor. ![]() ![]() ![]() Cris.dogarel, deci asa la petrcere......... Ana a fugit de baieti..... ![]() ![]() . la mamica si la pitica. Acum 34+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Danyelana, sunt geloasa foc!

Ratusca
32+
ratusca_mica spune:
Fetele, m-as cam baga la somnic, insa nu stiu daca mai e cineva pe aici care sa schimbe capitolul. Deci, avem doua optiuni: ne mobilizam si terminam capitolul asta sau o lasam asa si mai vedem maine dimineata. Ce ziceti?
Ratusca
32+ 
maria11maria spune:
mai sunt eu, dar si eu as cam inchide calculatorul, sa ma intind... poate mai bine revenim dimineata...
somn usor! 
34+ cu maria
lia_2009 spune:
maria11maria multumesc si eu stiam ca e in regula cu tensiunea asta deci nu avem de ce sa ne facem griji.
34 sapt 
arwen92 spune:
"raciusca"sunt si eu aici sa schimb capitolul
daca vrei sa pleci la
...eu azi nu am reusit sa va scriu ca am gatit fel si fel de mancaruri(3feluri)si apoi am facut niste amandine
...v-am citit,dar fiind sambata trebile strigau dupa mine...acum faceam curat in cd(caut unul cu niste poze printre sutele de cd-uri)si va si citesc

arwen92
29+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici