Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Multumesc mult de incurajari, chiar aveam nevoie!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

O alta intrebare din ciclul "mami nestiutoare":

cam ce ar trebui sa contina o trusa minima de prim ajutor pentru bebe si la ce foloseste fiecare din substantele/materialele din ea?
Ca va tot aud cu baneocin, fase sterile etc... dar la ce folosesc?

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria11maria

revin, am gasit mailul pe prima pagina! trimis detaliile cu scutecele.

week-end frumos va doresc, vad ca e putina activitate aici, asa ca e clar, ori va uitati la fulgi, ori faceti lucruri minunate pe care le povestiti voi mai incolo!

34+ cu maria

bine ai venit printre noi
m abg si eu in seama...cum vrei sa nasti? natural sau cezariana? :)

la multi ani alexa121

eu am emotii mari...cand am clipe cand ma gandesc cu groaza cand ma gandesc cu drag la ce va urma luni, poate ar fi fost mai bine vineri...nici eu nu stiu ce mai vreau...dar sunt alaturi de sotul...si ma simt bine, am vazut harry potter,am stat in patut, am mai facut ultimele aranjamente in camera lui bebe...ma simt bine psihic ca stau cu el...si el e speriat si emotionat saracutu...dar tine in el :)

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

Citat:
citat din mesajul lui maria11maria

revin, am gasit mailul pe prima pagina! trimis detaliile cu scutecele.

week-end frumos va doresc, vad ca e putina activitate aici, asa ca e clar, ori va uitati la fulgi, ori faceti lucruri minunate pe care le povestiti voi mai incolo!

34+ cu maria

bine ai venit printre noi
m abg si eu in seama...cum vrei sa nasti? natural sau cezariana? :)

la multi ani alexa121

eu am emotii mari...cand am clipe cand ma gandesc cu groaza cand ma gandesc cu drag la ce va urma luni, poate ar fi fost mai bine vineri...nici eu nu stiu ce mai vreau...dar sunt alaturi de sotul...si ma simt bine, am vazut harry potter,am stat in patut, am mai facut ultimele aranjamente in camera lui bebe...ma simt bine psihic ca stau cu el...si el e speriat si emotionat saracutu...dar tine in el :)

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

lillyka, e normal sa fii emotionata, doar se apropie cea mai importanta intalnire din viata voastra, intalnirea cu copilul vostru!

Insa fii si bucuroasa, o sa traiesti foarte curand momente magice, de neuitat: primul plans, fatuca lui bebe, primul alaptat, primul somn, manuta lui pe sanul tau etc. Cred ca toate astea merita orice!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am vorbit cu mami, e cam crizata cu bebe and all, ca tot vorbeste la telefon cu o prietena a carei fata a nascut recent prin cezariana. Si i-a povestit o groaza de minuni si ca nu poate sa alapteze si da-i cu biberoane, sterilizator etc si ca sunt trei insi care se invart in jurul gagalicei etc...

Eu sunt foarte calma si convinsa ca totul o sa fie OK, ca voi alapta la san, ca ma voi reface Ok dupa operatie etc. Acuma, ma tot gandesc: nu cumva sunt inconstienta si de fapt va fi mult mai complicat decat sper eu???

Aaa, sau mai bine o rezolv mai simplu: ii interzic lui mami sa mai vorbeasca cu prietena!!!

Ratusca 32+

Ratusca, nu-ti mai face griji. Toate mamele sunt protectoare, la fel vei fi si tu asa ca nu ai cei face. Stai linistita.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

maria11maria, ai aparut pe prima pagina. Daca vrei sa imi spui si data nasterii si doctorul, listuta va fi completa.

Mergi la inceput

Maria11maria, nu prea stiu ce sa spun cu scutecele astea de bumbac reutilizabile. Eu numai cand ma gandesc ca va trebui sa le fierb pentru a le curata, ma descurajez total. Mi se pare mult mai igienic un pampers de unica folosinta. probabil ideea este sa nu se irite bebe la fundulet si sa coste mai putin. Dar sincer nu ma vad cu oalele de scutece pe foc ca acum 30 de ani cand eram eu bebe!

Tu stii pe cineva care le utilizeaza si ti le-a recomandat?

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria11maria spune:

lillyka- nu stiu inca- sunt la fel de deschisa ambelor variante. e posibil totusi sa fie cezariana avend in vedere ca e si primul copil, si am si 34 de ani... Si sa nu ai emotii! suntem cu tine, iti facem galerie!!!! Mai ceva ca pe stadion!

pufuleti2010 - am mai scris intr-un mesaj, da probabil s-a ratacit: DPN 23 ianuarie 2010, maternitatea CF2, dr Mihaela Margaritescu.

ratusca_mica - nu stiu pe nimeni sa fi folosit scutece refolosibile, de aia intreb si eu, o fi ceva de capul lor? asa, doar din prezentarile lor supersonice nu m-au convins ca e cazul sa trec la spalat. Adica, daca vad ca micuta va fi ok cu pampersi, o sa raman la ei...

34+ cu maria

Mergi la inceput

data nasterii tale

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria11maria spune:

pufuleti2010 - multumesc, am vazut ca sunt pe prima pagina dupa ce ti-am raspuns. Vad ca mai e nevoie de data nasterii mele- 11.03.1976. si, un lucru important :) E fetita, nu baietel!!!! :)

34+ cu maria

Mergi la inceput