Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
cris_mario spune:
ratusca abia astept sa vad pozele cu hainutele
dar azi s-a tras chiulul pe aici nu gluma![]()
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
elena_iulia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_mario
da stiu ,ai mare dreptate,dar atunci knd fac cate cv nu simt nmk,doar dupa aceea..si akm am doare mijlocul de nu mai pot![]() Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Stai cuminte ca scoatem
la tineElena
34+ cu
Iustin
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa ratusca_mica daca vrei pe 22-23 cred ca trebuie sa-ti faci deja programare si vopseaua nu cred ca il mai afecteaza pe bb.Eu m-am tuns saptamana asta si luni cred ca ma vopsesc.Dar eu folosesc sampon nuantator de la Palette Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria creste burtica |
Da, cred ca ai dreptate cu programarea, chiar o sa sun luni.
Eu vreau ceva mai complicat, tipa asta la care ma duc eu mai intai imi face suvite si apoi ma si vopseste, deci e destul de agresiv, insa rezultatul e
! De-asta ma tot gandesc daca sa o las cu vopsea normala sau sa ii zic sa foloseasca din aia speciala. Dar la suvite nu cred ca poate...Ratusca
32+
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cris_mario ratusca abia astept sa vad pozele cu hainutele ![]() dar azi s-a tras chiulul pe aici nu gluma Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Eeee, noroc cu noi...
Ratusca
32+
Ashera spune:
Fetele, si eu m-asi vopsi.... Dar are sotul un fix ca nu si nu
, ca fac rau la bebe...
Off... Pana dupa ce nasc nu cred ca ma mai vad blonda ...
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
33+
Patrick
cris_mario spune:
ratusca asa este
..si e ok k stii sa faci si capitol
..sa pui si cu tine o poza dupa ce te vopsesti![]()
elena ms mult...
ashera nu era bn sa te vopsesti in trim1...hai si 2..dar akm bebe este mare deja,nu il mai poate afecta in vreun fel
Andreea
29+
ratusca_mica spune:
Am vorbit cu mami, e cam crizata cu bebe and all, ca tot vorbeste la telefon cu o prietena a carei fata a nascut recent prin cezariana. Si i-a povestit o groaza de minuni si ca nu poate sa alapteze si da-i cu biberoane, sterilizator etc si ca sunt trei insi care se invart in jurul gagalicei etc...
Eu sunt foarte calma si convinsa ca totul o sa fie OK, ca voi alapta la san, ca ma voi reface Ok dupa operatie etc. Acuma, ma tot gandesc: nu cumva sunt inconstienta si de fapt va fi mult mai complicat decat sper eu??? 

Aaa, sau mai bine o rezolv mai simplu: ii interzic lui mami sa mai vorbeasca cu prietena!!! ![]()
Ratusca
32+ 
cris_mario spune:
ratusca eu zic sa fii optimista in continuare ptr k dk doamne fereste nu ai laptic,se rezolva atunci..nu are rost sa faci stoc de lucruri neffolositoare ptr inceput
..si mama ta ..ce vrei e mama..o sa intelegi dupa ce nasti
eu va spun noapte bune..ma duc in patutz la tv
Andreea
29+
Ashera spune:
Ratusca, eu am nascut prin cezariana. M-am refacut usor, am alaptat mai mult de 1 an, etc. Totul a fost bine. Nu e usor, dar nu tre sa te sperii.
Mama ta e speriata ptr ca e mama ta
si vrea sa-ti fie bine
.
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
33+
Patrick
elena_iulia spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Am vorbit cu mami, e cam crizata cu bebe and all, ca tot vorbeste la telefon cu o prietena a carei fata a nascut recent prin cezariana. Si i-a povestit o groaza de minuni si ca nu poate sa alapteze si da-i cu biberoane, sterilizator etc si ca sunt trei insi care se invart in jurul gagalicei etc... Eu sunt foarte calma si convinsa ca totul o sa fie OK, ca voi alapta la san, ca ma voi reface Ok dupa operatie etc. Acuma, ma tot gandesc: nu cumva sunt inconstienta si de fapt va fi mult mai complicat decat sper eu??? ![]() ![]() Aaa, sau mai bine o rezolv mai simplu: ii interzic lui mami sa mai vorbeasca cu prietena!!! Ratusca 32+ ![]() |
Stai linistita ca va fi bine, asa sunt mamele si a mea e crizata si ma suna de 10 ori pe zi
Cred ca asa vom fi si noi Elena
34+ cu
Iustin

,ai mare dreptate,dar atunci knd fac cate cv nu simt nmk,doar dupa aceea..si akm am doare mijlocul de nu mai pot
Daria-Stafania-16.11.2006