Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ratusca abia astept sa vad pozele cu hainutele

dar azi s-a tras chiulul pe aici nu gluma

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

haircut..da am fost si akm ma doare si mijlocul si am si niste contractii nedureroase de toata frumusetea....

foarte buna ideea ta cu vatelina..sper sa ti le faca tanti aia

cris...ok tanara , frumoasa si harnica...dar ia-o usor...nu te juca cu focul....ca ai inca f putine luni...si eu eram tare in parcare pana m-a linistit dr...

34+ LUCA

da stiu,ai mare dreptate,dar atunci knd fac cate cv nu simt nmk,doar dupa aceea..si akm am doare mijlocul de nu mai pot

Stai cuminte ca scoatem la tine

Elena 34+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

ratusca_mica daca vrei pe 22-23 cred ca trebuie sa-ti faci deja programare
si vopseaua nu cred ca il mai afecteaza pe bb.Eu m-am tuns saptamana asta si luni cred ca ma vopsesc.Dar eu folosesc sampon nuantator de la Palette

Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Da, cred ca ai dreptate cu programarea, chiar o sa sun luni.

Eu vreau ceva mai complicat, tipa asta la care ma duc eu mai intai imi face suvite si apoi ma si vopseste, deci e destul de agresiv, insa rezultatul e ! De-asta ma tot gandesc daca sa o las cu vopsea normala sau sa ii zic sa foloseasca din aia speciala. Dar la suvite nu cred ca poate...

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Citat:

ratusca abia astept sa vad pozele cu hainutele

dar azi s-a tras chiulul pe aici nu gluma

Eeee, noroc cu noi...

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, si eu m-asi vopsi.... Dar are sotul un fix ca nu si nu , ca fac rau la bebe...

Off... Pana dupa ce nasc nu cred ca ma mai vad blonda ...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Mergi la inceput

ratusca asa este..si e ok k stii sa faci si capitol ..sa pui si cu tine o poza dupa ce te vopsesti

elena ms mult...

ashera nu era bn sa te vopsesti in trim1...hai si 2..dar akm bebe este mare deja,nu il mai poate afecta in vreun fel

Mergi la inceput

Am vorbit cu mami, e cam crizata cu bebe and all, ca tot vorbeste la telefon cu o prietena a carei fata a nascut recent prin cezariana. Si i-a povestit o groaza de minuni si ca nu poate sa alapteze si da-i cu biberoane, sterilizator etc si ca sunt trei insi care se invart in jurul gagalicei etc...

Eu sunt foarte calma si convinsa ca totul o sa fie OK, ca voi alapta la san, ca ma voi reface Ok dupa operatie etc. Acuma, ma tot gandesc: nu cumva sunt inconstienta si de fapt va fi mult mai complicat decat sper eu???

Aaa, sau mai bine o rezolv mai simplu: ii interzic lui mami sa mai vorbeasca cu prietena!!!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

ratusca eu zic sa fii optimista in continuare ptr k dk doamne fereste nu ai laptic,se rezolva atunci..nu are rost sa faci stoc de lucruri neffolositoare ptr inceput..si mama ta ..ce vrei e mama..o sa intelegi dupa ce nasti

eu va spun noapte bune..ma duc in patutz la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ratusca, eu am nascut prin cezariana. M-am refacut usor, am alaptat mai mult de 1 an, etc. Totul a fost bine. Nu e usor, dar nu tre sa te sperii.
Mama ta e speriata ptr ca e mama ta si vrea sa-ti fie bine .

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am vorbit cu mami, e cam crizata cu bebe and all, ca tot vorbeste la telefon cu o prietena a carei fata a nascut recent prin cezariana. Si i-a povestit o groaza de minuni si ca nu poate sa alapteze si da-i cu biberoane, sterilizator etc si ca sunt trei insi care se invart in jurul gagalicei etc...

Eu sunt foarte calma si convinsa ca totul o sa fie OK, ca voi alapta la san, ca ma voi reface Ok dupa operatie etc. Acuma, ma tot gandesc: nu cumva sunt inconstienta si de fapt va fi mult mai complicat decat sper eu???

Aaa, sau mai bine o rezolv mai simplu: ii interzic lui mami sa mai vorbeasca cu prietena!!!

Ratusca 32+

Stai linistita ca va fi bine, asa sunt mamele si a mea e crizata si ma suna de 10 ori pe zi Cred ca asa vom fi si noi

Elena 34+ cu Iustin

Mergi la inceput