Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
ratusca_mica spune:
Bea, esti cam curajoasa cu taiatul porcului! Sper ca doar ai asistat nu ai si participat, ca doar e de munca acolo nu gluma!!!
sa stai cuminte!
Ratusca 32+
elena_iulia spune:
ale1212xa Sa ai un bebe sanatos si papacios !!!!
brrrr ce frig e afara
Elena 34+ cu Iustin
ratusca_mica spune:
Fetele, ma gandeam sa ma duc la coafor undeva pe 22-23 decembrie, sa ma fac frumoasa pentru sarbatori... Oare mai trebuie tot cu vopsea speciala sau se poate cu tratamentele obisnuite? Ca deh, am uitat sa il intreb pe doctor
Cred ca o sa fie ultima vizita la coafor inainte de nastere si probabil si cateva luni dupa
Ratusca 32+
elena_iulia spune:
bea vreau si eu sorici desi nu cred ca e bune la arsuri dar tot vreau
Elena 34+ cu Iustin
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_iulia ale1212xa Sa ai un bebe sanatos si papacios !!!! brrrr ce frig e afara Elena 34+ cu Iustin |
Da, si la Bucu sunt 2 grade, ceea ce nu ar fi o tragedie, dar bate nenica un vant de iti intra prin toate cele si te ia pe sus!
Ratusca 32+
elena_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Fetele, ma gandeam sa ma duc la coafor undeva pe 22-23 decembrie, sa ma fac frumoasa pentru sarbatori... Oare mai trebuie tot cu vopsea speciala sau se poate cu tratamentele obisnuite? Ca deh, am uitat sa il intreb pe doctor Cred ca o sa fie ultima vizita la coafor inainte de nastere si probabil si cateva luni dupa Ratusca 32+ |
nu cred ca mai are cu ce il afecta
Elena 34+ cu Iustin
elena_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Da, si la Bucu sunt 2 grade, ceea ce nu ar fi o tragedie, dar bate nenica un vant de iti intra prin toate cele si te ia pe sus! Ratusca 32+ |
Mai aiurea e ca daca vrei sa iesi trebuie sa te imbraci sanatos si eu abia ma duc pe mine daramite doua tone de haine
Elena 34+ cu Iustin
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
SI TANARA SI FRUMOASA SI HARNICA.......SI MAMICA DE MAMICA... 34+ LUCA |
decenuela mersi mult
Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
cris...ok tanara , frumoasa si harnica...dar ia-o usor...nu te juca cu focul....ca ai inca f putine luni...si eu eram tare in parcare pana m-a linistit dr... 34+ LUCA |
da stiu,ai mare dreptate,dar atunci knd fac cate cv nu simt nmk,doar dupa aceea..si akm am doare mijlocul de nu mai pot
Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
dastefa spune:
ratusca_mica daca vrei pe 22-23 cred ca trebuie sa-ti faci deja programare
si vopseaua nu cred ca il mai afecteaza pe bb.Eu m-am tuns saptamana asta si luni cred ca ma vopsesc.Dar eu folosesc sampon nuantator de la Palette
Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica