Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 noi am taiat porcul azi....asa ca...............sunt cam franta.desi mare lucru nu am facut.......... si am acid de toata frumusetea...........iarasi......... si al meu acum a inceput sa sughite......n-a mai sughitat de vreo 2 zile....chiar ma gandeam oare de ce??????????? Poze Bea 35+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! |
STIU ca e treaba multa...dar ce bunatati...... soric...
34+ LUCA
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario haircut..da am fost si akm ma doare si mijlocul si am si niste contractii nedureroase de toata frumusetea.... foarte buna ideea ta cu vatelina..sper sa ti le faca tanti aia Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
cris...ok tanara , frumoasa si harnica...dar ia-o usor...nu te juca cu focul....ca ai inca f putine luni...si eu eram tare in parcare pana m-a linistit dr...
34+ LUCA
Beatrice1982 spune:
mai nu stiu cum sa va spun, dar eu nici nu am gustat soricul...........................
nu imi place, si chiar nu am avut poofta de el...........
dar daca vreti va dau...............
Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
plateea spune:
neata fetele! sunteti pregatite sa facem precum fluturasii?
err... stati ca e seara... sa rectific!
'na-seara! ce fac fetele cochetele?
ma chinui de vineri seara sa recuperez, si abia acum am ajuns la zi.
in ordinea numerelor de pe tricou...
Felicitari Larisel, si Bine ati venit! printeselor gemanute! multa sanatate tuturor, nopti linistite, si laptic din plin!
Adina... nu pot sa imi imaginez prin ce treci, dar subscriu si eu la ce zic fetele! Suntem aici pt tine si bebe, si daca putem ajuta, o facem cu drag!
simo, bine ai revenit, sa stii ca am ras cu lacrimi de tine si de incercarea "nereusita" de inducere a travaliului. sunt cinvinsa ca bebe Nicolas o sa vina cand vrea el, nu cand vrea mami simpatica!
lilyca... am ajuns si eu la timp sa antrenez agitatele, intr-un final! bafta multa, si curaj! o sa fie totul foarte bine. noi suntem aici, si ne gandim si ne rugam pentru tine si bebe drag.
33+ cu
bubu_bu spune:
buna fetele!ce pozici frumoase andre lina sa fiti sanatosi!
mylady si gogosica tare e tare mumoasa sa traiti sa va bucurati una de cealalta
simo noi avem agitatele la indemana in caz de nevoie ies ele sunt neobosite....
fetelor si la noi ninge e tare frumos afara astept sa se trezeasca sotul si sa mergem la plimbare ca tare mi drag
o seara frumoasa va doresc!
33+
AMR 7 sapatamani
poze
bubu_bu spune:
beazici de soric.....hmmm sper sa apuc anul asta sa pap ca tare-i bun si tare-mi place si nu am mai taiat porc de vrei 3 ani poate anul asta
33+
AMR 7 sapatamani
poze
simonette spune:
Vreau si eu Soric!!!!!!
Plateea care va sa zica necazul meu/distractia ta.......gata! Am intrat in greva!
Am facut nani vreo 2 ore.......huh ce bine-a fooost!!!
toate pufisoarele pufoase......din specia "pufuletus dependentus" ovcors
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!
dastefa spune:
maria11maria bine ai venit si la cat mai multe postari la Pufuleti
azi am facut placinta marca Alexuzza f faina a iesit.Si e usor de facut.Anul asta vreau sa incerc doar chestii care se gatesc cat mai simplu si eventual mai deosebite
lilyka cum stai cu emotiile.Sper ca in seara asta sa dormi bine ca maine p[robabil va fi mai greu
ale1212xa La multi ani sa fiifericita iar despre nasterea care va urma sa-ti amintesti doar lucruri frumoase sa ai un bb sanatos si cuminte
Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Ne-am intors din Plaza, am fost la o intalnire cu nasii, ca daca tot sunt singura acasa, macar sa profit
Si sunt atat de incantata, mi-a dat nasa mea o groaza de lucrusoare atat de frumoaaaase! Sunt toate noi, fie luate direct pentru mine fie luate de alti pentru bebele ei si care au fost de la bun inceput mici. Sunt atat de dulci ca nu mai pot!!! M-am tot uitat la ele si imi vine sa le mananc!
Abia astept sa ma apuc de spalat si calcat si sa va pun poze sa vedeti ce minuni am capatat eu
Maria, nici nu ma gandesc sa nu stea bebe pana la data programarii! Pai cum asa, ii explic eu zilnic cat de bine e la mami in burta, ca e cald, ca e mancarica buna, ca are leagan la purtator etc. Deci, unde-i frate graba?
Ratusca 32+