La multi ani licurici de ian-feb2009(73)
Raspunsuri - Pagina 8
iuliacris spune:
Suna bine, Miere. Vezi cum searanjeaza toate pana la urma?!
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Daiopri spune:
LMA Ana Maria! Sa cresti mare, cuminte si frumoasa sa ii bucuri pe parinti
LMA licuricilor nostri sarbatoriti.
Va multumim de urari. Am ajuns si noi la 10 luni, nazdravan tare. Merge mereu, nu mai vrea altfel da si trage niste trante pe cinste.
Solutia la trezitul noaptea am gasit-o. Am schimbat locul cu tati![]()
Ca daca baiatul nu renunta![]()
Sper sa il adoarma sforaitul cat sa uite de papa![]()
In rest suntem ocupati cu mosul, ca iar nu am fost pe faza cu cadouri pt motan si nu mai gasim ce e pe lista. Mama lor de lego, ca parca ar face astia cate unul singur din fiecare, de nu se gasesc deja:(((
Sambata a fost serbarea la gradinita si pisoiul a fost si el incantat, a facut brum brum cand cantau copii![]()
Apoi a stat in brate la mosul si se uita mirat la el, cam cum se uita Aidan![]()
Asa ca poate incerc si la mall mai stii poate nu plange.
Raluca, nu ma supar, cum asa
Noi ii zicem in toate felurile, ba bondar, ba pisoi, ba bursuc.
Ledi, multa putere iti doresc. Capul sus si poate ne intalnim pe aici
Lisa, felicitari pentru banii castigati frumos![]()
Eu o sa incep regim accelerat de sapt urmatoare, sper sa mai pot intra, dar va doresc de pe acum Sarbatori Fericite si multa sanatate.
Mai bine sa ma repet decat sa nu apuc![]()
Numai bine tuturor
Selene_Bunny spune:
Dark, anca_, sigur ca ma ajuta si sotul, de pe la 18 incolo, cand vine de la serviciu... Problema mea era ca, din cauza treburilor casnice + lucru, eu nu mai apucam sa ma ocup cum trebuie de Daria, dupa cum am spus, mereu stresata, nervoasa... Si, de la 18 incolo, nu prea mai faci treburi "casnicesti"... Sau mai faci? Ca si eu mai gatesc in intervalul 22-00... Pana la urma, a zis soacra ca vine si sta ea cu Daria dimineata, sa pot eu lucra (casa sau traduceri, ce o fi). Tine mult la mine si nu-i place sa ma vada necajita, darmite plangand...
Billy va transmite tuturor salutari si sanatate, a fost si este tare ocupata, se pare ca se va muta inapoi la bloc, undeva in Bucuresti, cu chirie... Se pregatea sa mearga la vaccin cu Ana-Maria... Ana-Maria este OK, spune mama, tata, papa, face "pa-pa" cu manuta...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
cami_antonia spune:
selene
usor usor se apropie si ziua nasterii voastre
vai fetele
in seara asta m-a apucat nostalgia si am citit din odisee
doamne ce dor imi este de acele vremuri
eu tocmai faceam cumparaturi pt ca naseam o fetita dupa craciun
iar restul trupei scotea majoretele pt selene dejaaaaaaaaaa
ce amintiri frumoaseeeeeeeeee
va pup
miere felicitari
eu daca as duce aici la cresa pe antonia a doua zi ar fi racita
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
cristi_2003 spune:
selene - cum sa gatesti mama la ora aia? atunci tu trebuie sa dormi. nici nu ma mir ca esti obosita. hai ca inteleg ca nu-l pui pe el sa gateasca, ca poate nu stie, da le pui mata in oala pe toate si-i zici - peste o ora opresti focul. si mergi si tu la culcare. eu mai gatesc, rar cand se intampla, si cu carol - il pun in scaun langa mine sau in wrap si curat si tai pe acolo si-i arat si lui ce fac, ii explic... si da, poti sa-l lasi si pe el sa faca curatenie si dupa ora 18, nu mare lucru, da si daca doar da cu apiratorul un pic si tot e ajutor pt tine, ca nu mai ai de facut si asta a doua zi.
bebelusi eu sunt de acord
miere ma bucur ca-i place lui aidan cresa, pana la urma o sa te obisnuiesti si tu. e f bine ca au webcam, asa macar stai linistita, faci un pic la job, arunci un ochi spre el...
noi ziua inca dormim de 3 ori, asa, cam 4 ore in total. asta ar fi un minim. seara la maxim 9 si jumatate trebuie dus la culcare ca altfel face urat de tot, aseara s-a cerut la somn la 8 fara ceva. da acuma nu prea mananca, il supara tusea si gatul, plus ca se pare ca totusi ii apar si ceva dinti sus, ca aveam doar 2. da a mancat sambata o pulpa de pui la cuptor, cu usturoi si ulei de masline, singur cu mana lui, de se bateau lupii la gura lui. m-am mai linistit si eu, ca cateva zile nu a acceptat nimic solid, doar un pic de lapte, si-mi era frica ca se anemiaza fara carne. acuma e in faza in care nu accepta sa fie hranit, vrea sa manance doar el. si nu-i place din farfurie sau din mana de la mine - la disperare am zis ca daca tot aduna orice prostie de pe jos si baga in gura, ii arunc pe parchet si mancarea poate poate asa o accepta. dati-mi va rog ceva idei de garnitura langa carne, da sa fie bucatele ce se pot lua cu mana, ca-s un pic disperata.
flowerbee spune:
Eu nu stiu ce sa mai cred. Cand zic ca Alexia nu mai tuseste, incepe din nou, de regula dupa somn sau dimineata. E ca si cum isi drege gatul si tuseste de mai multe ori. Licuricilor vostri li se intampla? Sa fie oare ceva alergic?
Bebelusi, salutara initiativa ta. Te sustin si eu, stii bine!
Cami, si eu am citit zilele trecute capitole din odiseea noastra...Frumos...Ce face dulceata ta, ca nu ne-ai mai scris.
Ieri m-a emotionat un reportaj despre copiii din spitalele de pediatrie, oncologie si alte asemenea specialitati. Asteapta si ei cadouri, mititeii...Si cei din centrele de plasament la fel...Daca as sti cum sa fac as vrea sa le trimit cate ceva...insa trebuie sa primeasca toti, sa nu se simta discriminati...Poate in viitor o sa ne unim si o sa donam lucrusoare, jucarii si dulciuri si pentru acsti copii...Ca au si ei dreptul sa zambet si speranta...Daca ar zambi toti copiii, cerul ar fi luminat tot timpul si lumea ar fi mai fericita.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
'Neata,
NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

Sper ca azi sa reusesc sa-mi pun si eu cauciucuri de iarna sa pot ajunge in siguranta cu Razvi la Buc in week-end. Yap, vine Razvi la Buc!!!!

Cristi nu stiu ce sa te sfatuiesc ca noi inca mancam blenduit desi avem 8 dinti...nu-i vine mamei mele deloc sa-i dea mai putin pasat, dar am sa insist pe treaba asta sa nu avem probleme mai incolo.
Bee sa stii ca asa face si Razvi ...parca isi curata gatul...si chestia asta a invatat-o de la tatal meu, care tuseste destul de des.
Bebelusi si eu sustin initiativa ta.
Selene multumim pentru vestile de la Billy. Sper ca totul sa fie OK cu ei si cu mutatul. 

AIDAN si ANDREI VALENTIN 

gashca
Crisspy si Razvi
Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!
bebelusi spune:
Si la noi ninge si s-a asezat zapada deja 

Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cristi_2003 spune:
carol cand vede ligurita pur si simplu tine gura inchisa strans, eventual plange dar tot fara sa deschida vreun mm