La multi ani licurici de ian-feb2009(73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si la Braila a nins...

cristi, pai Doru sta cu Daria in acel interval, ca Daria si asa se culca la miezul noptii... Eu, ca de obicei, mai repede de 1, rar ajung in pat...

Deci el sta cu ea cat poate, de la 18 incolo, pana seara tarziu...

De bine ce am zis ieri ca dimineata vine soacra sa stea cu Dari, sa pot face eu una, alta, azi s-a gripat soacra... :((

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

La multi ani, Aidan!

Cristi, lui Vladut ii place f mult mancarea cu suc de rosii si usturoi, asa imi accepta mai usor legumele, poti sa incerci. Stii ca si eu am probleme cu deschisul guritei, dar asta e varianta pe care am gasit-o.

Alina, de duminica pleci in vacanta? Si cat stati? Sa va distrati bine si David sa fie vesel si sanatos!

Bebelusi, si eu sunt ok cu propunerea.

Arriel, e ineresanta dieta, succes! Eu inca il alaptez mult pe Vladut si nu as fi in stare sa mananc numai fructe intr-o zi

Lisa, felicitari p bani, ii meriti pe deplin

Miere, bravo lui Aidan ca e sociabil, nu o sa ai probleme cu el.

Crisspy, l-am vazut pe Razvi in filmulet, e un scumpic! Ce bine ca din wkd o sa fiti toti acasa!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neataaaaaa

si noi dormim pe zi tot 4 ore adunate
in trei ture

bee ce sa faca antonia
mai o febra
si nu stiu de la ce
mai nu mananca
dar crestem
incet incet
avem deja 8,800 kg
nu e mult
dar ma multumesc si cu atat momentan

nici eu nu prea mai stiu ce sa ii fac de mancare
deocamdata nu acce[ta decat o singura masa solida
si a inceput sa manance cam 100-120 ml de legume cu carne sau ou la pranz

cam atat
in rest eu de cand cu alina
ma uit la emisiuni umanitare
si am zis ca voi dona
putin pt fiecare
caci atat de mult conteaza

va pup
la noi ploua
si e tare urat afara
cum e vremea in bucuresti?

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

saluty!

eu teoretic fac curatenie si iulia e cu soacra
si ma si apuc, numai sa scriu asta:

are si iulia 2 dinti de la sf lui noiembrie (am pus album nou pe picasa - contul comun)

de dormit nu mai doarme chiar ca inainte (adica toata ziua), dar in schimb are 3 somnuri maricele ( cam de 2 ore fiecare primele doua si la al treilea musai sa o trezesc dupa 3-4 ore ca nu se mai trezeste pana pe la 11-12 noaptea in caz contrar)

de mancat mai are preioade cu figuri, e destul de mofturoasa si nepofticioasa, dar eu ii dau ce stiu ca-i place si atunci nu avem probleme ( papa cam 200-300 gr de mancare solida la o masa)

mai ziceti si voi ce faceti de Craciun de mancare, ca azi si maine bag tare sa termin curatenia si vreau sa ma apuc de blaturile de la prajituri si inca nu stiu exact ce vreau sa mai fac.

cheers!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor va tot aud cu ml de mancare, eu nu mai masor si sunt bucuroasa daca mananca, nu ma mai cramponez de cat mananca, daca nu mananca o masa o mananca pe cealalta, lui vlad ii place iaurtul cu ou, de fapt iaurtul cu orice. Incercati sa faceti lapte cu banana la blender este super bun , as bea si eu. Noi suntem incantati de peste, pangasius, gol, ar manca zilnic. II dau destul de des, mai mult decat pui sau vita.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu nu masor, sunt fericita cand papa, ieri mi-a mancat la pranz si mancarica de cartofi si mar ca desert si seara mi-a mancat tocanita cu carne de vita. Am fost tare fericita cu toate ca nu mananca f mult, pt mine e important sa pape.

Mai nou se lasa pe vine si se ridica fara sprijin, isi culege jucariile cele mai mici de pe jos si pleaca mai departe. Acum il vad ca se chinuie sa se ridice in picioare fara sprijin, dar cred ca mai are de exersat.
Ultima placere e sa analizeze obiectele de sus, gen tel, tablouri, ceas...ni le arata cu degetul si zice "uite" si apoi intinde mainile sa-l luam in brate sa ajunga la ele. E f simpatic ca ma ia de mana sa merg cu el pe hol ca sa-l ridic la telefon

De dormit are 1 sau 2 somnuri, doarme 1.30 sau 2 ore pe zi. Jasmi, Iulia doarme tare bine

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

bebelusi, nici eu nu masor mancarea. dar iuliei ii place la nebunie borcanasul de la nestle cu pui (care are 200gr) si deja cam stiu sa masor ochiometric gramajoarele de mancare

uitasem sa zic, ca ideea cu cerceii este excelenta

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

La multi ani licuricilor zilei.

Am fost la dr. si a spus ca e rinofaringita - deci in casa, aspirat mucii de n ori/zi, unguent si spozitor pt desfundarea nasului si daca face febra 2 zile la rand sa mergem iarasi la dr.

Deci Alice a ramas singura care nu papa nik solid .
Cristi - si Alice cand vede lingura incepe show-ul se arunca pe spate si incepe sa urle de parca as vrea sa o otravesc .
Deocamdata o las in pace ca e bolnavioara, si asa a slabit 100gr in cateva zile...dar dupa aceea o luam de la capat cu educarea, ca nu se mai poate altfel.

Bebelusii - multumesc pt sfaturi. Ai grija cu pangasius, cica nu ar fi prea grozav (provine din ape poluate) - schimba-l cu altceva.
Miere - se pare ca tie o sa iti fie mai greu fara Aidan . E bine ca e sociabil si ii plac copii.
Jasmi - ce dulcica e Iulia ce ochi mari si frumosi are.

La capitolul somn noi stam cam asa:
Alice se trezeste pe la 7.00. Adoarme iar pe la 10.00 pana la 11.00 si mai bga un somnic dupa amiaza cam de 2 ore.
Seara ne culcam pe la 9.30.
Daca se intampla sa doarma mai mult in timpul zilei, se trezeste pe la 4.00-5.00 si se joaca ~1.30h.

Ma bag si eu la curatenie...am inceput-o de sapt trecuta si nu am spor deloc
de altfel si eu sunt la fel de bolnava ca Alice si nu ma simt prea grozav...offff. Diseara daca aduce tati brad cred ca il si impodobim.

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua dragelor!
LA MULTI ANI AIDAN SI ANDREI VALENTIN!
Am reusit sa facem bradutul!David nu a fost foarte impresionat...dar ai place!Cand ilpun in premergator baricadez bradul cu scaune iar in rest e ok...
Am pus si ceva POZE NOI
In rest suntem bine asteptam cu nerabdare sa treaca zilele astea samergemla zapada!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Alina2700 - foarte frumos bradutul si elegant, si David ce la jucarii a primit
Am tras cu ochiul la poze - mey ce frumos e David al tau e asaaa finut , seamana cu tine dar are ochii lui tata .
Va doresc si eu sa aveti o vacanta perfecta

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput