La multi ani licurici de ian-feb2009(73)
Raspunsuri - Pagina 7

lisa79 spune:
Eu sunt cea care am intrebat de somnul de peste zi...Ana doarme de 2X de cele mai multe ori,ieri a dormit 1 data ,eu am fost pelcata si a fost cu Cristi care,normal,nu a reusit sa o adoarma la biserica. azi am fost pelcate...deci la fel...odata va dormi.
de banuti...m-am gandit sa mai completez si sa ii cumpar Anei britaxul mult dorit de mine.
patricia,eu sunt de acord cu idea,si noi putem comanda,dar cu livrare in Romania
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Porumbita spune:
bebelusi si eu sustin idee ta
robert doarme de 2 ori, cam 30-35 de min undeva intre 10 si 11 (depinde cand se scoala) si tot 30-35 de min undeva in jur de 15:00 (poate fi 14:30 sau 16:00)
f rar la unul din somnurile astea baga o ora;
eu sunt multumita ca am avut multeeeeee zile inca dorma 20 de min toata ziua...

cami_antonia spune:
salutare feteleeeee
bebelusii sunt de acord cu propunerea ta
cam asta se face la bazar
fetele
am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ajutati-o sa traiasca
donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

miereamara spune:
Patricia, foarte buna ideea ta, poate gasim o metoda sa ne trimiti si noua bijuterii, poate prin cineva care vine aici, nu stiu...
Fetelor azi l-am dus pe Aidan la cresa doua ore. Este superb acolo, o atmosfera foarte calda, copiii ingrijiti f bine.
Baiatul meu nici nu s-a uitat la mine cand am plecat:)) era atat de absorbit de copii, de jucarii...si nu a plans deloc, l-am urmarit prin webcam sa vad ce face...s-a jucat cu o fetita, a inspectat locul de joaca.
O sa-l mai duc part time saptamana dinainte de revelion, crescand progresiv timpul si lasandu-l mai mult timp singur, tot atunci tb sa ii aranjez patutul si sa instruiesc educatoarele referitor la programul lui de masa si somn si dupa aceea...Doamne ajuta! Cred ca o sa se adapteze foarte bine, eu mai putin, m-a busit de doua ori plansul in timp ce il urmaream pe webcam cred ca au zis oamenii aia de acolo ca sunt probabil nebuna.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

cris30 spune:
Noi avem un singur somn pe zi, timp de o ora sau o ora jumate.
Patricia vroiam sa te intreb daca faci si cercei din argint, adica partea care se baga in ureche sa fie argint.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

iuliacris spune:
Miere, ce bine ca i-a placut lui Aidan, sunt sigura ca o sa se obisnuiasca daca prima vizita a fost asa reusita! Sa inteleg ca sunt locuri la daycare, nu? Chiar daca te-a pufnit plansul (cred ca majoritatea mamelor patesc asa), cred ca te simti mult mai impacata vazand ce bine s-a simtit.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

iuliacris spune:
Carla inca are 2 somnuri/zi, primul de 2h al doilea 1h-1.30h, dar e inca mica. Acum ca a fost bolnavioara adormit chiar mai mult.
Cris, parca zicea Patricia ca face si cu tortita de argint, cu 5 lei mai scumpi.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

bebelusi spune:
Cris30 da, fac si cu tortita de argint, ma bucur mult ca imi sustineti ideea, o sa ma apuc de treaba cat mai repede. Sa vad ce materiale mai am, daca nu....mai comand.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

miereamara spune:
Iulia, nu am gasit locuri la cresa din campus de care va spuneam, acolo timpul de asteptare e intre 6 si 12 luni.
Am gasit una insa la 2 minute de casa mea, doar traversez strada, e foarte bine asa, o sa-l duca taica-su la 8.30 dimineata si eu il iau la 5.30 dupa amiaza.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator