La multi ani licurici de ian-feb2009(73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeeeee

salutare si de la noi
LA MULTI ANI GINERICAAAAAAAAAAAAAAAAA
SA FII SANATOS SI TOT CE ITI DORESTI
SA ITI BUCURI PARINTII
ABIA ASTEPTAM SA TE CUNOASTEM LIVE

LA MULTI ANI SI PT RAZVIIIIII ... MULTA SANATATE.

bebelusi voi privi cu atentie si imi voi alege o pereche
da zi-mi cum facem plata?
nu trimitem banii direct la ledi in conturile afisate pe blog
eu oricum maine vreau sa depun ceva pt david
asa ca vreau sa stiu
azi iti voi da adresa si iti voi spune ce pereche vreau

va pup pe toateeeeeeeeee
bee sunteti bine?
nu va luat gripa asa?????
va puppppppppppp

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua dragelor!
LA MULTI ANI ANDREI SI RAZVAN!
Irina
chiar ce se intampla cu tine denu ai mai dat pe la noi???
Ledi pupam Davidutul scump!F multe medicamente...dar bine ca ati inceput tratamentul!Ma gandeam io asa...fara nici o baza stiintifica oare cu celule stem nu s-ar face nici o minune?
Ariya La multi ani pentru Amedeo!(cu intarziere dar sper sa nu se supere!)Ar fi bine sa functioneze la toti copii regulile cu mincarea data la timp...dar din pacate nu functioneaza 100% vorbesc din experienta mea de mamica!Si eu am crescut 3 copii si acum pe al 4 -lea(2 copii erau din casatoria anterioara a fostului meu sot) si pot sa spun sunt total diferiti!Eu una chiar nu pot sa-l las de ex pe David sa urle si sa traga de mine sa-i dai tzatza ...ca sa asteptam ora mesei!Cu Alex baiatul meu cel mare am avut probleme f mari cu mancarea...si daca saream o masa,2,3, era in stare sa nu manince nimic zile intregi!Deci sfaturile sunt binevenite tot timpul insa nu functioneaza intocmai la toti...Eu una ma abtin sa dau sfaturi tocmai din cauza unicitatii copiilor nostri!
Crisspy adu-ti puiul acasa ca pe baza ca o sa remedieze defectiunea....cine stie!Eventual ia si parintii cu tine sa scapi si de grija asta!
Anna m-am inselat in privinta bradutzului!A inceput David sa fie atras tare de el si daca ar puteaaaaa l-ar jumuli cum stie el mai bine!Noroc ca mai avem 3 zile si plecam in statiune ca sa nu disper stand cu ochii pe el.Cat despre diete...hm si io zic sa mai astepti(io care sunt impatimita dietelor)Spuneam intr-unmesaj anterior ca ma apuc de o dieta cu miere si scortisoara...dar num-amapucat inca...poate dupa ce vin din vacanta!
Dark cand explicai de nebunia de la munca parca o vedeam pe sora-mea...care si ea e prinsa in mii de hartogarii acum la sf de an!Si io am scapat de bucatarisit,numai ca pe mine nu ma asteapta asa specialitati!
Lisa chiar... cand ai timp sa le faci pe toate?Si io bucatarisesc de felul meu si imi place...dar de cand am nascut abia apuc sa fac mancarea zilnica si f.rar cate un desert rapid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ariyaaaaaaaaaaaa
stii ca pt mine esti mama eroinaaaaaaaa si ca mi-as dori si eu trei copii
nu e vb ca nu tinem cont de sfaturi
poate nu avem timp sa le comentam
cel putin in cazul meu asa este
dar sa stii ca eu sunt una dintre cele carora nu le mananca bebelusa
sper sa reusesc sa fac ce zici
incet incet voi reusi cu siguranta

la multi ani pt amedeo
chiar am citit ieri paginile cu LMA de anul trecut pt amedeo
si vroiam sa spun
da sunt atatea evenimente
ca nu stiu ce sa comentez mai intai

multe imbratisari de la mineeeeeeeeeee

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Lisa,stiu,dar am uitat sa-ti multumesc!nu sunt suparata,trec printr-o perioada nasoala,pt ca eu trebuie sa fac de toate si sotul meu nu ma ajuta deloc si mai si bombane pe deasupra...sunt fffffff obosita psihic si fizic si nu am cum sa plec undeva sa ma odihnesc....maine ma duc vreo 2-3 ore singura in oras si sta mama cu copiii...macar un pic sa nu mai aud "mama",spus pe 3 voci ca nu mai pot...am nevoie de o pauza...

Multumim pt urari!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ariya, esti o draguta si stii ca toate te admiram. Stiu ca e foarte greu pentru tine, dar maine dupa plimbare os a veyi ca o sa te simti mai bine. Ieri ma apucasera si pe mine depresiile si m+am dus si m+am plimbat prin yapada cateva minute si mi+a mai trecut

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cami, deocamdata suntem bine. Sambata se fac 7 zile de cand sotul meu a intrat in contact cu nasica, dar ea nu are boala. Am citit insa ca virusul poate fi imprastiat si de catre purtatori sanatosi, deci...asteptam pana sambata. Ne rugam la Dumnezeu sa nu fie nimic. Imi pun toata increderea in Dumnezeu, ca doar EL ne protejeaza copiii si pe noi.

Oricum, nasicul, dragul de el, a avut o forma destul de usoara dar luuunga.

Aryia, imi dau seama ca iti e greu, ai 3 copilasi, fiecare cu nevoile si personalitatea lui, plus sotul, care si el vine cu ale lui.

Veronica, sarbatori ca la noi nu sunt nicaieri, cel putin la noi atmosfera e atat de diferita fata de alte tari...Nu am stat niciodata de Craciun in strainatate dar am prins pregatirile. Intodeauna veneam acasa pe 23 decembrie, indiferent unde eram. E adevarat ca in Belgia nu se decoreaza mult si nici nu exista o atmosfera aparte, cel putin nu am observat eu. Poate ca in sanul familiilor belgiene e altfel. In Franta totul pare comercial, cel putin asa mi s-a parut la Paris. Cel mai frumos e la Strasbourg in Petit France, probabil pt ca zona aceea e veche, casele sunt tipic alsaciene, strazile inguste, frumos decorate, traditiile sunt mai prezente si mai conservate. Plus targul de Craciun unde intr-un an, am prins un stand romanesc si am mancat sarmale. Ce bune mi s-au parut si ce dor m-a apucat de tara...

Eu imi doresc mult un brad natural, ca aceia pe care il aveam in copilarie...Nu erau perfecti cum sunt brazii artificiali, dar tot scenariul cautarii lor, asteptarii masinilor sa descarce in piata si noi sa il gasim pe cel mai mare si mai frumos, adusul acasa cu mandrie, cioplitul de catre tata, impodobitul...

Hai ca am luat-o razna...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Azi l-am scos pe Vladut la zapada, dar nu-i place, a incercat de 2 ori sa ia zapada in mana si s-a strambat, cred ca ii e dor de frunzele si iarba ce o jumulea. Mai interesant i s-a parut sa dea cu piciorul in zapada sa o imprastie.

Veronica, sper sa ai succes cu Alice, desi la noi nu merge metoda interdictie la tzatzi. Vladut cu cat e mai flamand cu atat nu ar manca mancare solida. Copiii sunt diferiti, iar noi trebuie sa-i cunoastem si sa ne adaptam felului lor, eu pe principiul asta merg.

Alina, pai normal sa traga de brad David, pt asta are un mare de la mine. E curios, testeaza si invata Si tu mai amana dieta, David e un baiat super frumos, el seamana cu tine, deci rezulta ca si tu esti frumoasa

Bee. mi-ai facut pofta de vin fiert cu scortisoara Eu fac brad natural, dar il impodobim tocmai in ajun, saptamana viitoare il cumpara sotul. Sunt topita dupa mirosul de brad in casa si colindele seara

Eu mai am de cumparat doar cadoul pt parintii mei, in rest sunt gata cu cadourile. Mai devreme le-am si impachetat, tiii ce frumos o sa le sada sub brad Vladut m-a ajutat si el, ba imi rupea hartia, ba imi fura scociul, buuun la casa omului

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, la mine e o zapada... Pacat ca viscoleste... Si nici n-am saniuta, am cautat pe Net si nu am gasit de cumparat, una care sa fie buna pentru Daricuta...

I-am luat ciorapei lungi (dresuri) si salopeta si pantaloni dublati de la un magazin chinezesc de pe aici... N-au fost scumpe, bune sunt, de tavalit prin zapada...

La Multi Ani cu sanatate licuricilor sarbatoriti in ultima vreme!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am mai vandut doua perechi lui Asparagus cu livrare la parinti in Romania . Multumim

Anna tie ti i-am livrat deja.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bebelusi,da-mi si mie adresa ta de mess sau spune-mi cum sa fac sa comand

ledi,poate poti integra pagina lui bebelusi la tine pe blog,ceva micut acolo,sa vada lumea

revin,fac vinete...mooor de foame

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput