La multi ani licurici de ian-feb2009(73)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelusi spune:
Fetelor imi cer scuze ca nu va pot raspunde la ce ati scris dar nu am apucat sa citesc. Am pus cercei la semnaturapentru strangerea de bani pentru David. Va rog sa va alegeti si sa imi spuneti fiecare ce vrea, Cele care stau pe aproape va pot trimite la aceeasi adresa si vi le impartiti dupa aceea. O sa va dau apoi pe PM si contul unde sa faceti plata. Transportul costa in jur de 4,4 lei. Pretul pentru fiecare pereche este 15 lei. Nu am mai avut timp sa scriu descrierea in dreptul fiecaruia dar va rog sa ma intrebati daca vreti si va raspund.
DELECTATI-VA
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Daiopri,nu-ti trebuie reteta,ca le pot lua si de pe net,doar ca platesc mult drumul si vama,de aia am cautat prin Europa si am gasit o singura firma care le aduce in Austria.Le-am scris e-mail sa vedem daca-mi pot trimite,dar nu mi-au raspuns.
aryia,La multi ani sanatosi lui Amedeo.Imi cer scuze ca nu i-am urat ieri,eram innebunita sa-i gasesc una alta lui David,apoi am descoperit ca nebulizatorul nu e ok,m-a durut si capul de la prostia aia de pulmozyme,asa ca de azi imi pun masca,macar mai filtrez un pic.:)
Va pupam cu drag.
cris30,i-am trimis link-ul dritei si a spus ca alea pediatrice sunt ok,ca voia sa vada concentratiile.
Anuc,da,o sa ia zilnic tot ce am scris eu,inclusiv kreon,la fiecare masa..are 7 mese pe zi,solide si lapte,de atatea ori ia si kreon.Mai nasol e ca de ex azi noapte s-a trezit pe la 11 pt un laptic mic si in cazul asta nu stiu cum i-as da kreonul,ca ar insemna sa-l trezesc,ca trebuie dat in lingurita.
Despre mancare am mai zis..mananca dim fructe cu cereale,la pranz legume cu proteina(ii gatesc zilnic,in fiecare zi altceva) si cereale..iar seara iaurt,smantana,branzica-acum am trecut pe mascarpone,ca e mai grasa..si evident sa fie mai grase.
pyc,asta mi-a recomandat,sunt niste vitamine facute special pt cei cu fibroza chistica,pt ca la ei aceste vitamine se pierd si nu se asimileaza.
cami,nu are sens,am prea multe teste si analize care inclina balanta spre aceasta boala si nimic de care sa ma agat k nu ar avea-o.
Ingrid,daca ai face kinetoterapie,i-ar merge foarte bine...si cred ca si-ar da drumul mai usor.Sper sa nu te superi,era doar o idee.
bebelusi,multumim,laudabila actiunea ta.
crisppy,.s-a rezolvat problema?
Acum fug,ca am de luat cele necesare lui David..si ma gandesc ca poimaine e ziua lui si eu n-am stabilit nimic,pt ca m-am luat cu altele..
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
bebelusi spune:
Ledi nu ai de ce sa imi multumesti, eram foarte stresata ca nu il pot ajuta financiar cu foarte mult, si decat sa depun 50 lei si sa ma fac de ras, mai bine m-am gandit ca muncesc ceva, pun materialele si timpul meu si poate strangem mai mult.
Prima pereche de cercei s-a vandut lui Anna-Mama, 

, o sa incasez eu banii si cand se strang mai multi o sa ii depun in contul lui Ledi.
veronica75 spune:
Salut fetelor,
La multi ani
- licuricilor sarbatoriti

La multi ani lui Amadeo.
Arya - ai dreptate
asa am inceput "educarea" lui Alice. ii ofeream mancare - refuza - asteptam urmatoarea masa iar ii ofeream papa... doar daca lua 1 lingurita si iar refuz...plansss la greuuu...ma rog... a scapat deocamdata pt ca s-a imbolnavit
dar din pacate pt ea o luam de la capat imediat ce se insanatoseste.
Korucia - fata mea a crescut asa frumos doar cu laptic de la mine
intradevar e f bine pentru inaltimea ei.
Mie imi e frica sa nu inceapa sa aiba carente de vitamine, nu cred ca ii mai ajunge doar laptele meu. Dr a spus ca la varsta ei trebuie lapte doar dimineata si seara - atat.
Bee - sper din tot sufletul sa nu fi luat virusul. 
Lisa - multam de poze
. Vrem sa vedem si noi pozele cu fotomodelul![]()
Ingrid nu cred ca trebuie sa iti faci griji
fiecare copil are ritmul sau. Am 2 nepoti si i-am vazut crescand - cel care a mers mai tarziu si a vb mai greu e mult mai destept decat celalalt.
Eu cred ca pana la vre-o 3 ani nu trebuie comparati.
Intradevar, pe noi ne-a surprins in mod placut Alice...sper sa continue tot asa.
Crisspy - of...noi tot asa ne-am imbolnavit...am ramas vre-o 5 zile fara centrala si am avut ceva pt incalzit da a fost deajuns 1 noapte mai rece si gata
- Sper sa nu se imbolnaveasca puiul tau.
bebelusi - felicitari

Ledi - am vazut si eu blogul - e impresionant si emotionant - pup David cel frumos. Spor la cumparaturi.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
bebelusi spune:
Fetelorrrrr, pe unde umblati???Sunteti la sanius cu copiii_
SA NU UITATI SA VA UITATI LA LINKUL DE LA SEMNATURA UNDE SUNT CERCEII, EU O SA REPET CA POATE UNELE FETE NU VAD MESAJUL MEU ANTERIOR.
crisspy spune:
Eu nu prea am timp...am o gramada de facut la munca...uff cum s-au strans toate asa pe ultimele zile 
...
Am reusit sa vorbesc acasa, Razvi e bine, s-au mutat la matusa mea la caldurica...insa se pare ca au explodat 3 transformatoare deci sigur dureaza ceva...vineri ma duc sa-l iau...
Pup fetele si multumim de urari...uitasem ca azi e 16 cu toata zapaceala asta 
...e prima data cand uit, promit sa nu mai fac![]()

tizului nostru, PAPACELUL ANDREITA 

Crisspy si Razvi
Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!
bebelusi spune:
LA MULTI ANI PAPACELU!!!!!!!!!!!!!!!!!
flowerbee spune:
La Multi Ani pentru licuricii Andreitza si Razvanel! Sa fiti sanatosi, puilor!
Crisspy, sper sa se remedieze repede defectiunea si sa iei legatura cu ai tai!
Ingrid, fiecare copil are ritmul lui. Sper ca nu am inteles gresit din mesajul tau, dar nu vad legatura intre dezvoltarea unui copil si faptul ca nu mananca chestii din comert tratate cu de toate, inclusiv hormoni. Tocmai, eu stiam ca e f bine sa ii dai carne de la pasari din batatura, legume netratate etc. Ma bucur ca ai de unde sa procuri produse naturale. Noi suntem pe punctul de a epuiza stocul de pasari si curcani si furnizorului nostru de la tara.
Veronica, spor la educare fetitei scumpe. E greu. Noi inca refuzam lingurita si mancam doar cand avem chef. Dar daca ii ofer in bibe, papa tot. Doua zile am reusit sa nu ii mai dau cu bibele ceea ce ramane, dar cand mi-a refuzat complet....nu am mai avut ce face...
Diseara am de gand sa im astept pe sot cu vin fiert cu scortisoara si niste fursecuri de Craciun, pe langa felul principal, normal. E asa o atmosfera frumoasa...afara e zapada, in casa e cald si decorat de Craciun, miroase a portocala si scortisoara...am sentimentul ca sunt din nou copil si, alaturi de Alexiuta, astept. Astept sa ninga, sa faca mama cozonaci si sarmale, sa impodobim bradul si sa vina colindatori...iar apoi Craciunul cu toata familia si rubedeniile in jurul mesei...
veronica75 spune:
Vai Bee...m-ai facut sa plang
Asa era la mama acasa...
Aici palesc sarbatorile, nu se impodobesc strazile decat f putin si nu am vazut brazi decat in magazine....nu mai vorbesc de colinde si uraturi ca nu exista.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
bebelusi spune:
Inca o pereche de cercei vanduti lui Cristi2003. Multumim Cristi 

.