La multi ani licurici de ian-feb2009(73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Fi-mea si-a stricat de tot programul de somn, si eu pe langa ea. Adica mai devreme de 1 noaptea nu adoarme, trezire pentru lapte pe la 6-7, apoi somn pana la 11-12. Ziua un somn sau doua, depinde, dar adunate nu depasesc doua ore de somn

Anna am observat si eu la a mea ca-i place usturoiul, dar ma gandeam daca nu e cam devreme sa-i dau asa ceva. Desi gatit, nu cred ca e rau pt stomac. Cu dieta si eu zic ca trebuie sa mai astepti pana termini cu alaptatul

jasmi sti ca te invidiez da? Ai un copil super cuminte, care doarme si papa foarte bine
Eu nu gasesc pozele cu Iulia pe contul comun

bebelusi daaa, shake-ul de banane e foarte bun, cat am fost gravida am baut tone, mai adaugam in plus si miere (eu aveam voie). Theei ii voi face cand va invata sa bea din cana.
Cu pangasius-ul ai grija, si eu mancam des inainte, dar am citit o multime de lucruri si parca nu prea mai imi vine...
http://forum.romedic.ro/prod/Pe%C5%9Ftele_Pangasius_este_TOXIC,_aten%C5%A3ie_v%C4%83_rog!!!_029000.html

alina2700 este un dulce Davidutul tau si bradul foarte frumos, ma mir ca nu este interesat de el. Abea astept sa-l fac si eu, sa vedem cand are timp tati sa mergem sa-l cumparam

Iulia imi place Carla de nu mai pot, e asa simpatica

Dark suna foarte bine meniul vostru de craciun, e si mai bine cand nu trebuie sa gatesti De-aia ne vom duce si noi in vizita pe la parinti, pe 25 la unii, pe 26 la ceilalti, sa nu se supere
Tin pumnii vineri sa fie cum vrei tu si spor la shopping

ariya La multi ani lui Amedeo! Ce baiat mare ai! Wau, lotul national la basket...Bravo!
Referitor la sfaturile tale, sunt convinsa ca sunt si persoane care tin cont de ele (eu sunt una)

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Io am fost la mall, de-aia n-am raspuns...

La multi ani, Amedeo!!!

Lisa, doar 2 dinti are, nu stiu cand binevoiesc sa apara si cei de sus, ii tot asteptam, dar nu se simt. Carla cam baleste de cateva zile, ceea ce ar putea fi un semn, desi ea n-a balit cand i-au aparut primii.

Cris, nu-mi vine sa cred ce mare-i Daria, noi mai avem muuuult pana la un an. Dar trece repede. Carlei ii este tare drag David, baietelul din poze, care e cu 1,5 luni mai mic decat ea. Cand intra pe usa, nu mai stie ce sa faca de bucurie. El abia acum ce-a inceput s-o mai bage in seama...

Azi, in premiera, a deschis un sertar de la bucatarie, dupa ce se culca, o sa pun opritori.

Carla a mancat foarte putin lapte zilele astea, probabil si din cauza racelii, desi solide a mancat bine. Azi, de exemplu, desi doar mai tuseste ocazional si nu prea mai are muci, a mancat doar 270 ml lapte sio sa mai manance max 150 la culcare. Nici apa nu prea a vrut. sper sa-si revina. As prefera sa manance mai mult lapte si mai putine solide, dar laptele il refuza si mancarea nu.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Arriel, pocele lui Jasmi nu sunt in email, sunt pe albumul Picassa al contului comun, adica trebuie sa te semnezi pe gmail, apoi sa mergi in Photos, e chiar primul album.

Cat despre usturoi, cred ca e OK, eu nu i-am dat inca, dar pe site-ul asta, dupa care ne mai ghidam noi pe-aici, zice ca se pot da spice-uri dupa 8 luni, figureaza si usturoiul (ei zic pudra, dar cred ca e bun oricum

http://www.wholesomebabyfood.com/tipspices.htm

Daca-i place Theei, eu zic go for it, unde mai pui ca-i si antiviral, numa' bun de folosit in perioada asta.

Poze

Carla

Mergi la inceput

"pozele", am vrut sa zic, ma uit si la NCIS, scuzati...

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

a fost chiar interesant episodul de azi de la ncis(de pe protv).

sanatate carlei!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Nici noi n-am papat usturoi pana acum, chiar sunt curioasa cum ar reactiona la el. Eu nu agreez usturoiul, in schimb ceapa e preferata mea, de orice fel, uscata, verde, prajita. Bors de fasole cu ceapa...yummy , nu degeaba ma trag de la Moldova .
Iulia sanatate Carlei .

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

Mergi la inceput

Ieri am facut bors de fasole, mai am in frigider...

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Eu sunt un pic cam dispeerata. La mama in oras a explodat un transformator si de ieri de la ora 6 seara nu au curent si nici apa.

Si ai mei au centrala electrica si normal ca acum nu functioneaza. Si colac peste pupaza nu au nici tel fix si mobilele au murit si nu am cum sa iau legatura cu ei.

Ce o face Tzumpi al meu?

Bine ca am reusit sa dau de matusa mea care are fix si asa mai stiu cate un pic de ei. Mi-a zis ca daca pana diseara nu repara aia defectiunea (ceea ce nu cred ca se va intampla) ai mei vor merge la ei sa doarma cu Razvi ca au soba.

Off sper sa repare aia repede. Daca pana maine bu se repara cred ca ma duc sa-l iau la Buc.

Eu acuma stau la coada sa-mi pun cauciucuri de iarna, ca aseara era haos.

Pupici

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata

La multi ani, Razvi si Andreiutu! Sa cresteti mari si sanatosi, fericiti si iubiti

Jasmi, Iulia, v-am vazut comorile in pozici, sunt asa de scumpe , frumoase si destepte (se vede pe ochisorii lor)

Korrucia , mancarea pe care i-o dau lui Vladut o fac si pt noi, numai ca nu mai clesc ceapa, si doar o inmoi putin cu unt, nu pun sare (ne punem noi in farfurie), sosul de rosii este facut in casa...adica am grija la lucrurile importante, dar gatesc o mancare de oameni mari. Si nu-i blenduiesc, faram cu furculia, iar carnea i-o toc cu cutitul, dar nu f marunt.

Bee, sper ca sunteti bine!? Doamne fereste de gripa!

Dark, sper sa fie bine cu job-ul, sa-ti gasesti repede ceva care sa-ti placa.

Ariya, La multi ani lui Amadeo, sa fie sanatos, sa aiba o viata plina de realizari si fericire!

Alina, David schiorul nazdravan. Vladut e nazdravan pt ca asa mi-am dorit fie de cand era in burtica (desi nu stiam sexul lui) si acum cand ii zic sotului "uite ce a facut" imi zice "pai nu asa l-ai vrut" Dar mi-e tare drag cand vad cum ii merge mintea, chiar si la "prostioare"

Cris, ce putin mai e pana face Dariuta 1 an. fetita frumoasa!
Sa aveti o petrecere frumoasa si Dariuta sa primeasca muuulte cadouri!

Ingrid, nu trebuie sa-ti faci griji, se dezvolta normal, si fiecare copil are propriul ritm. Eu am mers mai devreme decar Vladut, de la 8 luni, cand eram ca el ma cocotam pe rafturile de la biblioteca, iar el a mancat numai lapte pana la 8 luni, asa ca nu cred ca tine de mancare, ci de ritmul de dezvoltare. Deja se vede cat de diferiti sunt copilasii nostri, dar toti frumosi si destepti

Lisa, sa ne arati si noua pozele Anuscai ca model

Pyc, felicitari pt progresele lui Paul, este extraordinar ca face conexiuni intre obiecte

Arriel, sper sa-si regleze Thea programul de somn, desi eu cred ca si aici au fiecare ritmul lor biologic. frumoasa Thea

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vai, Crisspy, sper sa repare defectiunea. Razvi de ziua lui

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput