La multi ani licurici de ian-feb2009(73)
Raspunsuri - Pagina 14
lisa79 spune:
e tare simpatica Carla
...cati dintisori are??v in poze se vad doar 2 de jos.
am vazut-o(FINALLY) si pe iulia de Jasmi...o frumusica
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
ingrid70 spune:
Scriu si eu repede ca se trezeste piciul. (doarme 12 ore pe noapte, de la 22 la 10, dar nu mai doarme ziua decat max jumatate de ora, deci abia apuc sa mai imi fac treburile prin casa).
Noi locomotor tot ultimii suntem, dar ma linistit pediatrul si doc de fam a lui ca suntem f bine. Cand a implinit 10 luni au aparut dintisorii nr 3 si 4 si a inceput sa se aseze singur in fundulet. De ridicat se ridica doar agatandu-se de mine sau de tat-su, dar nu face pasi. In continuare nu ne taram si nici nu mergem de-a busilea. Doctorul spune ca e din cauza ca nu mananca legume/fructe/carne din comert, adica fertilizate si ingrasate cu hormoni. In priviinta asta noi suntem printre cei mai norocosi dintre licurici, din cate am citit, papam doar oua, carne, legume si fructe de la soacra-mea din gradina/curte, iar peste doar din Dunare prins de un vecin.
Pediatrul nostru zice ca din cauza animalelor/puilor ingrasati fortat cu hormoni si a legumelor fertilizate, copii se dezvolta mult mai repede decat inainte, ca inainte nu se auzea de copii care merg la 6 luni si jumatate ca acum, ca fetitelor le vine ciclul pe la 9 ani (aici il cred ca asa i-a venit si fetitei patroanei mele, la 9 ani). In fine, cert e ca nu ma mai stresez.
Am inceput mesajul pe la 15 si abia acum apuc sa-l trimit. Pe la 22 m-am apucat de o prajitura, acum am terminat-o si sunt cam frantacita.
Am fost tare necajita cand am citit de Ledi, sa-i dea D-zeu sanatate si multa putere. Noi o sa ajutam cum putem. Foarte buna ideea lui Bebelusi.
Vad ca toata lumea intra in spiritul sarbatorilor. Eu sunt innebunita dupa Craciun si luna decembrie in general, datorita sarbatorilor, dar anul acesta, ca niciodata, nu am nici un chef de sarbatori, desi am un motiv in plus. Poate imi revin pana de Craciun. De aceea nici n-am mai scris ca sa nu zic ceva si sa tai cheful si altora, dar va citesc si va pup
pe toate!
Noapte buna si spor la vorba la schimbul doi!
lisa79 spune:
si pentru mine e cea mai frumoasa perioada din an. mirosul portocalelor si a bardului verde ma incanta

.
Ingrid,si eu zic sa nu iti faci griji mai ai un pic de respiro pana isi da drumul cu umblatul si gata cu binele. ai sa stai toata ziulica cu ochii pe el.
sa stiti ca functioneaza mesajul din avatar pentru david de pe mess. deja am primit $20 de la o prietena care m-a intrebat daca e real
...deci haideti fetelor ca putem sa ajutam.
fug sa la bucatareala pana nu se trezeste d-ra!
ingrid70 spune:
Lisa, deja de vreo cateva zile trebuie sa stau doar cu ochii pe el. De aia si fac treburile du pa ora 22 cand se culca el. Nu crezi ca azi mi-a cazut pe spate din pat in timp ce il schimbam? Doar m-am intors doua secunde sa pun ibricul cu apa calda pe noptiera ca sa nu-l tranteasca in pat ca se intindea dupe el si s-a si ridicat in fund in afara patului (ca el se pune in fund dar nu prea il intereseaza unde se aseaza). Pe jos daca il las, iar trebuie sa-l supraveghez ca ba aluneca sub pat (incercand sa se ridice, dar cam aluneca parchetul ca nu ajunge si sub pat covorasul lui, ba deschide niste sertare in care reuseste sa-si prinda degetele ca le deschide si apoi se impinge cu ele cumva si cu degetele prinse de margine), deci s-a dus huzureala mea. Mi-e si frica de cand va merge. Nu mai spun ca nu pot sa ma asez langa el ca vrea sa se catere pe mine, apoi vrea sa-l pun jos si apoi iar vrea sus si tot asa, nu mai sta locului o clipa si protesteaza daca nu-i faci pe plac....
cris30 spune:
Ingrid si noi aceeasi problema o avem, adica s-ar misca ea dar numai stimulata de noi. Din pozitia culcat in fund nu vrea sa se ridice, in schimba daca ii intind o mana o apuca si direct in picioare aterizeaza.
M-am stresat si eu un pic, dar am vazut ca daca lucrez cu ea isi da drumul,incet incet da sigur
. Noi luni implinim un an si avem de gand ca pana pe la un an si 2-3 luni sa facem pasi singurei, daca se intampla mai devreme cu atat mai bine. Avem un carucior mic de care se tine si merge cu el singurica.
Concluzia este ca fiecare copil are ritmul lui, o sa activizeze si Alex ai sa vezi, cu un pic de exercitiu pana prinde miscarea
.
Iulia atentioneaza cand pui poze noi
, acum le-am vazut si eu si m-am amuzat la mutritele Carlei, dulcica foc.Imi place ca e foarte atenta la prietenul ei mai mic, nu pierde nici o miscare
.
cris30 spune:
Dark sper ca vineri sa afli o veste buna in legatura cu postul si daca e si pay-day, atunci spor la shopping
.
Porumbita ma intrebai de tort, am sa fac comanda de un tort cu capsuni si unt si cu ceva crema pe deasupra.Au mai multe modele sa vad la fata locului exact de care aleg, oricum vreau sa aibe ceva fructe in el.Turta nu cred ca o mai cumpar ca am inteles ca nu e obligatorie.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png
ariya spune:
Azi ,15.12.2009,Amedeo a implinit 12 ani...superb!...si poimaine,pleaca in cantonament cu lotul national de juniori ,la basket...sunt fericita,dar si ffffffffffffff obosita...
Miguel e fffff bine,mananca,doarme,noaptea deja,doarme fara treziri vreo 10 ore,in cursul zilei doarme de 2 ori,adunat vreo 3 ore...
Si cum cred ca nu o sa mai am timp sa intru,vroiam doar sa dau un sfat fetelor care se plang ca nu mananca copiii sau ca se trezesc noaptea...voi ii invatati,voi ii obisnuiti cu orarul si cu ce trebuie sau nu sa faca...stiu despre ce vb,pt ca am crescut 3 copii,fiacare diferiti unul de celalalt...amedeo,de exemplu,nu manca,pana cand a vazut ca ori manca atunci cand ii dadeam,ori...pauza...si avea mai putin de 1 an...regula asta o am si acum-mananca atunci cand li se pune mancarea,daca fac mofturi,la revedere...asa invata..nu exista sa refuze sa manance ,doar daca nu le e foame...cam de la 10 luni,isi schimba intervalul orar intre mese...incercati sa nu le mai dati nimic intre mese si sa stabiliti ce inseamna masa de pranz si seara...am vazut ca multe le dau lapte la ora 13...nu exista asa ceva...e ca si cum ati bea voi o cana de lapte in loc de pranz!
as mai avea de adaugat destule,dar nu imi place sa imi bat gura de pomana...cand eram insarcinate,multe spuneau ca ar fi vrut sa mai dau din cand in cand cate un sfat,dar,de cate ori am spus ceva,s-a trecut peste...nu are importanta...
Va doresc Sarbatori Fericite si,poate,ne vom auzi...cu siguranta voi tine legatura cu Ledi pe care o pup din tot sufletul!
La multi ani,fetelor si muuuuulta sanatate tuturor,mai ales licuricilor(culmea-nume pe care l-am propus eu)!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
ariya spune:
am schimbat si semnatura pt cine observa....
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
cris30 spune:
La multi ani Amedeo!!
. Ariya sa-ti traiasca cei trei frumosi, cred ca esti tare mandra de ei 

.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png
lisa79 spune:
Aryia,daca citesti cu 2 pagini in urma,eu i-am urat la multi ani lui Amedeo. si nu te supara pe noi,da
...oricum,sfaturile tale sunt intotdeuna bine venite
. ai mare dreptate cu laptele si cu masa in general,nici noi nu ii dam Anei inainte de masa,lapte vede cu 1h30 min dupa masa solida. nu am avut nicodata probleme cu mancarea.
cel mai bun exemplu e prietena mea,care isi indoapa copilul cu lapte,aprox 30OZ pe zi,care mie una mi se pare fooooarte mult,si papa ioc... .copilul asta nu stie ce e aia apa dupa masa,nu stie ce e aia apa cand iti e sete...numai lapte lapte si iar lapte.bea inclusiv noapte aproximativ 300ml de lapte.