America (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Anamaria keeping busy.

http://www.nytimes.com/slideshow/2009/11/25/science/112409_ARCH_index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

- vreau sa-l inscriu pe Alex (5 ani) la hochey din ianuarie si m-am uitat pe cerintele de echipament ... Holy Moly, fetelor care aveti hocheisti acasa, ce e aia ? Pai daca ma uit in gura lor, numai echipamentul ma costa $200 ...voi ce echipament ati pus pe ei ? Nu pot sa "hocheiasca" doar cu casca si cu batul ? Ati luat cotiere, piep, pantaloni, genunchi, manusi ...etc ?

Exact. Holy Moly. Cand am venit intr-o zi acasa si mi-am vazut flacaul imbracat in echipament de hockey mi-a cazut mutra. Tocmai ce ramasesem fara job ... si sotul l-a luat pe copil si l-a echipat fara sa ma consulte si pe mine. Numa' ca pe noi ne-a costat toata tarasenia vreo $250. Si patinele luate la mana a doua, le-a nimerit faine pe alea, cred ca de ele sunt cea mai incantata . Ca au fost cele mai ieftine.
Luca are azi antrenament. Antrenorul lui a fost in NHL. E un nene luuung (ca parca nu se mai termina) si slab. Ii freaca de iese untul din ei. Luca sustine in continuare ca ii place. Eu parca astept ziua aia sa imi spuna ca nu ii mai place, nu stiu de ce. Dar e greu!!! Asa vad eu din tribune .
Luca are asa: casca cu grilajul in fata, cotiere, protectia de umeri (chestia aia ca o armura), scoica, shin guards (pentru tibii si genunchi), ciorapii aia care se trag peste aceste protectii, jersey-ul, manusi, crosa si o geanta mare care de abia o duce cand e plina cu toate astea. Nu stiu daca mai scapai ceva.
Dar zau de mie nu mi se pare greu sportul asta. Eu ce mai fac cu Luca: il duc la un patinoar unde au zile cand fac sticks and pucks. Si acolo se antreneaza cu crosa. Parca v-am spus ca la inceput era asa de blegut ca eu ma temeam ca nu o vede copilul puckul, de-aia nu-l nimereste (nu avea inaintasii pe nas) . E greu sa te coordonezi fiind pe patine sa dai cu crosa in puck.
Eu zic sa incercati intai asta si daca vzi ca Alex e chiar incantat atunci cumpara-i echipamentul. Dar nu te arunca sa il cumperi pana nu vezi ca ii place.
Ieri am luat si noi bradul. Dupa ce am plimbat familionul pe la vreo 5 locatii, am hotarat sa il luam de la Home Depot. Initial am vrut sa il luam din padure, numai ca ieri era ultima zi de taiat, pana ajungeam noi in padurea respectiva, pana gaseam bradul "perfect" ne prindea noaptea. Asa ca mai bine l-am cumparat. Au fost atat de incantati copiii de ziceai ca l-a adus Mos Craciun in carca. Eva are un stil in a-si exterioriza bucuria ca zici ca are niste arculete in talpa. Sare in sus des si marunt ca o minge de ping-pong. Luca m-a ajutat sa il decoram, chiar mi-au placut ideile lui de a-l decora si le-am fructificat, Eva a fost in charge cu decorarea custii lui Cezar . O sa pun candva poze. Din crengutele de brad ce le-am taiat, surplusul, le-am facut un aranjament cu globuri si luminite la ei in camera. Le-am explicat ca eu cand eram mica avea bradul pe biroul meu, la mine in camera. Si acolo venea Mosu' sa lase cadourile. Acum sunt innebuniti cu Mosu'. Cand vine, ce le aduce, unde le pune ... Noi ne incalcim neuronii sa gasim solutii cu Mosu' asta. Care sa fie, cum sa isi faca aparitia ...
la un moment dat ma gandeam sa le pun cadourile la ei in camera si sa rog un vecin sa clopoteasca pe la geamul lor iar eu sa ii trezesc spunandu-le ca tocmai ce a trecut Mosu' pe la casa noastra. Numai ca o sa ma tina copiii astia toata noaptea treaza ca o data ce isi vad cadourile e lar ca vor dori sa le desfaca si sa se joace cu ele.
Andreea, cum se simte micutul azi?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Corina, noi am dat cereale de orez in laptic pe la vreo 5 luni. Iar la un an am facut tranzitia de la Similac la lapte de vaca, dar din ala gras.
Adriana, ce bradut grasunel aveti!!! Ce iti seamana baiatul!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, nu mai aud wheezingul, insa tuseste. uf. nu mult, dar asa cat sa se vada ca e inca bolnav. acum dr mi-a zis de prednison doar daca se mai auzea suieratul, nu-mi spusese nimic de tuse, cred ca sun la medic sa vad ce-mi mai zic...
corina, eu ii dau lui N cereale de orez (brown rice) si oatmeal. el bea similac si dupa un an il voi trece la lapte de vaca, whole milk.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andreea daca nu se mai aude wheezing si nici nu face crize de tuse nasoale, eu zic sa mai amani nitel prednisolul. Daca tot suni la medic intreaba de un sirop de tuse cu codeina (nu bag mana in foc ca se da la varsta lui, dar tu intreaba). Asta in general calmeaza tusea si in 2-3 zile ar trebui sa treaca. Si eu nu as opri albuterolul. Nebulizer la fiecare 4 ore.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Adriana, Sultanol e varianta pentru Albuterol in Austria si Germania. Nu e steroid. Iar nebulizator aici americanii zic la aparatul ala cu masca care se pune pe fata si se fac aerosolii aia. Eu am zis cand nebulizator cand inhalator, dar e unul si acelasi lucru. Pentru Eric am folosit doar genul asta de aerosoli cu nebulizator aka inhalator, nu a avut sprey niciodata. Iar acum 2 ani a luat cred ca de 4 ori si prednisol lichid si nu a patit nimic (cel putin pana acum), nu dependenta, nu s-a ingrasat, nimic din side-effects cunoscute.

Misto bradutul si pustiul e dulce rau. Ai dreptate, e tare misto Mosul ala.

Buflea, misto reactia copiilor. Si mie imi place de mor cand vad cat se bucura. Saptamana trecuta dupa ce a scris scrisoarea a pus-o in geam sa vina Santa sa o ia. Dimineata primul lucru, cu ochii carpiti de somn, s-a dus la geam si cand a vazut ca nu mai e scrisoarea, nici nu mai avea glas sa spuna, nu isi gasea cuvintele "mama, mama a venit, a venit santa, a luat scrisoarea mama, it's magic, wow"....imi pare tare rau ca nu am apucat sa il filmez, sunt super momentele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf
Luca are asa: casca cu grilajul in fata, cotiere, protectia de umeri (chestia aia ca o armura), scoica, shin guards (pentru tibii si genunchi), ciorapii aia care se trag peste aceste protectii, jersey-ul, manusi, crosa si o geanta mare care de abia o duce cand e plina cu toate astea. Nu stiu daca mai scapai ceva.

Eu zic sa incercati intai asta si daca vzi ca Alex e chiar incantat atunci cumpara-i echipamentul. Dar nu te arunca sa il cumperi pana nu vezi ca ii place.

Ciufule, cati ani are Luca ? Si de cate ori "hocheieste" ?
Al meu are 5 ani - nu creste repede si ii raman astia "$250" mici ? Doar n-o sa-i dau in fiecare an $250 ca sa patineze el 1 data pe sapt ?

Asa ma gandeam - sa il inscriu, sa vad daca ii place - dar care este echipamentul MINIM care ii trebuie cand abia incepe ? ... nesimtitii aia de la patinuar mi-au spus ca mvai, toate ii trebuie ... eu as incepe doar cu casca si batzul, nu ajung ? Si daca o sa viseze orgasmatic hochei noapte de noapte, o sa pun tot harnasamentul ala pe el si o sa cant frumos din buze "aoleu, aoleu buzunarul meu ! ! !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Noi am luat talking globe, couldn't care less.
Lego si masinute au fost mereu hituri oricit m-am strufocat cu googlesi nu stiu de care, flying crap si alte gadgeturi

Mergi la inceput

Buflea, Luca de abia a facut 6 anisori. La hockey se duce o data pe saptamana, si de doua ori pe sapt. face patinaj si sticks and pucks.
Eu as cumpara pentru Alex casca, cotiere si protectoare de tibii, in cazul in care il loveste un copil la picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- sanatate multa, multa lui Nic

blackpantero- frumos bradutul! ce mare e Aidan !

buflea - nu stiu, ce sa-i cumpar soacrei are de toate, e foarte dificila, sotul nu ma ajuta ......deci, dilema mare de tot

sotului cadou - si-a luat cateldeci problema cadoului e rezolvata

Mergi la inceput