America (185)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxij spune:
Si eu am luat talking globe si tot asa, couldn't care less. Anul asta vrea: mindflex, zero gravity laser, wii...va zisei...si nintendo DSi si ipod
ruxij spune:
Pentru oameni dificili, giftcards. Eu d'astea ii iau lu' barbata-miu, ca i-am luat iPod, couldn't care less ( ca tot suntem la expresia asta), haine, portofel, nimic nu e chiar cum vrea el. Asa ca giftcard si se bucura toata lumea, ei ca poa' sa isi aleaga ce vor, eu ca ma lasa in pace cu strambaturile si gata. Si eu tot giftcards vreau. Dc. cumva voiati sa imi trimiteti cadou
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr daca nu se mai aude wheezing si nici nu face crize de tuse nasoale, eu zic sa mai amani nitel prednisolul. Daca tot suni la medic intreaba de un sirop de tuse cu codeina (nu bag mana in foc ca se da la varsta lui, dar tu intreaba). Asta in general calmeaza tusea si in 2-3 zile ar trebui sa treaca. Si eu nu as opri albuterolul. Nebulizer la fiecare 4 ore. Sanatate multa! Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
carmen, dr a zis ca sa-l oprim azi ca ar avea 5 zile de tratament, tu zici sa-i fac mai mult?
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
pumba spune:
am fost la SAM'S sambata si mi-a luat sotul cadou - Keuring coffemaker....haine si restul, le cumpar eu in timp,cand vreau si ce vreau
sotului un giftcard la Bestbay,daca e cuminte...asta asa supliment ,oricum are catelu
corinadana spune:
Fetele multumim de raspunsuri, am notat!!! Cami pupici!!!
Ruxij dar parca al tau avea Nintendo DS, nu? si Ralu vrea acum DS I, uf. Ce faci i l iei si pe DSI? Eu parca nu i as lua, ce naiba ne umplem de DS uri. Noi cu I pod ul suntem rezolvate, avem touch screen.
Pantero ce ti seamana baiatul zici ca sotul nu a fost acolo cand l ati conceput, ha ha.
Andreea o zi buna micutului Nic.
Anamaria eu mai fac gafe din astea, acum nu asa urate, dar de cate ori fac zau de nu ma gandesc la tine; aoleu de i Anamaria in zona am pus o...
Pumba sa ti pice bine cafelutza facuta de coffe maker ul ala!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Anamaria, ce nesimtiti aia, dar ce tare ca i-ai prins!! LOL
Corina, nu ii iau DSi, dar ii voi lua de ziua lui, in Feb, deci nu mai e mult.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Anamaria, ce nesimtiti aia, dar ce tare ca i-ai prins!! LOL |
Nu-i bai ca zici una alta...ca si eu mai sint vinovata de vreun comentariu...dar asa agresivitate si limbaj (in scris nu se reda bine intonatia) nu am intilnit niciodata...pur si simplu mi s-a facut o greata teribila.
Cadourile sint aproape gata.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Azi l-am dus pe Aidan la cresa doua ore. Este superb acolo, o atmosfera foarte calda, copiii ingrijiti f bine.
Baiatul meu nici nu s-a uitat la mine cand am plecat:)) era atat de absorbit de copii, de jucarii...si nu a plans deloc, l-am urmarit prin webcam sa vad ce face...s-a jucat cu o fetita, a inspectat locul de joaca.
O sa-l mai duc part time saptamana dinainte de revelion, crescand progresiv timpul si lasandu-l mai mult timp singur, tot atunci tb sa ii aranjez patutul si sa instruiesc educatoarele referitor la programul lui de masa si somn si dupa aceea...Doamne ajuta! Cred ca o sa se adapteze foarte bine, eu mai putin, m-a busit de doua ori plansul in timp ce il urmaream pe webcam cred ca au zis oamenii aia de acolo ca sunt probabil nebuna.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Carmenbr spune:
Miere, asa e la inceput, dar o sa treaca. Stiu ca nu te multumeste raspunsul asta, insa asta e. La noi deosebirea era ca eu il lasam plangand.
Andreea, eu ii fac albuterol la 4 ore pana ii trece tusea aia nasoala. Dar noi am inceput cu albuterol la 2,5 ani, Nicholas e mai mic. Nu stiu ce sa zic, de ce ti-a zis de 5 zile, nu stiam ca are limita de timp cat poti sa-i dai. Suna la doctor. Sau macar redu la de 3 ori pe zi, in loc de 4 ori.
ruxij spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ocebine
Nu-i bai ca zici una alta...ca si eu mai sint vinovata de vreun comentariu...dar asa agresivitate si limbaj (in scris nu se reda bine intonatia) nu am intilnit niciodata...pur si simplu mi s-a facut o greata teribila. Cadourile sint aproape gata. Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Ce vrei bai, neamuri proaste, ultima spetza. Da' nu am inteles ce ii f.. grija ca stateati voi la doua cozi. E ilegal?