America (185)
Raspunsuri - Pagina 10
Macrina spune:
Fetele, talking globe(mersi), dar de care ca am vazut pe amazon o multime de modele, si nu vreau unul de bebelusi, sa fie mai interesant asa, nu informatii de baza..
arboria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Am scris ceva despre romani, am sters ca sa nu ma mai enervez |
am apucat sa citesc ce scrisesei
you made my day
bineinteles ca nu a fost comic pentru voi, dar felul in care ai povestit scena e de milioane
ruxij spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arboria
am apucat sa citesc ce scrisesei you made my day bineinteles ca nu a fost comic pentru voi, dar felul in care ai povestit scena e de milioane |
Zi si mie la ureche ce scrisese A:)
Ramona J spune:
Nu ma speriati cu talking globe ala. Ana e interesata in general de jucarii de genul asta, mai am unele de la Alexandru si le ia la rind din cind in cind. Cu globul ma bazez pe faptul ca Alexandru o sa vrea sa faca pe desteptul si-i trezeste si Anutei interesul.
Macrina, te orientezi dupa virsta si dupa reviews. Eu am cumparat unul de la 5-8 ani, Ana are 4 ani.
Pentru soacra eu cumpar kitchen stuff, un ceas de mina si probabil ceva cosmeticale. A, si niste cafea!
Husbandul primeste (iar!) echipament sportiv (trening, adidasi). Am mai scris o data ce am mai cumparat, nu ma mai repet ca si asa ma jenez.
In final am adunat vreo 6-7 Lego sets, le-am pierdut sirul. Tot astea-s baza si la noi. Cred ca avem vreo 10 kg de "bricks" si vad ca tot nu-s destule!
Ramona J spune:
Cind eram la NY eram foarte atenta sa nu vorbesc aiurea ca sint romani peste tot, plus ca am "overheard" tot felul de nebunii de-a lungul timpului.
Aici sint mai "loose" ca nu prea intilnim romani, dar cine stie ce surprize placute ne-ar putea astepta intr-o zi.
corinadana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ruxij
Ce vrei bai, neamuri proaste, ultima spetza. Da' nu am inteles ce ii f.. grija ca stateati voi la doua cozi. E ilegal? |
Le era ciuda ca nu le a venit lor ideea..
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Carmen, banuiam eu ca sunt aceeasi chestie dar nu am stiut clar ca nu mi-a spus nimeni ca sunt la fel. Cel nemtesc e intr-o sticluta de pus in nebulizator(cel cu masca) iar cel american e pt inhalator(spray).De aia spuneam ca metoda spray pt noi e frectie la picior de lemn ca nu functioneaza insa in varianta nebuluizator se calmeaza tusea si criza respiratorie dupa 3 folosiri. Inainte am facut asta numai la ER, dr de la baza m-au tot ametit cu spray-ul inhalator pana au cedat si n-au dat nebulizatorul.
Anamaria, ce tare e faza! Eu visez la ziua cand o sa mi se intample asa ceva sa le dau peste nas! LOL, nu s-a intamplat pana acum, cred ca sunt prea banala ca sa fiu observata si nu calc pe nimeni pe bataturi LOL, trebuie sa schimb atitudinea LOL
Miere, ma bucur ca e ok Aidan la daycare!
Multumesc fetelor! Aidan e o scumpete de copil, asa copii sa tot am dar parca vad ca al doilea va fi anticristul! LOL
La echipamente de hockey nu ma pricep deloc de aia nu zic nimic :)
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Andrada spune:
Cica office party wear:
http://www.guardian.co.uk/money/gallery/2009/nov/17/christmas-work-party-wear?picture=355709593
daca as purta chestiile alea as fi EXTREM de populara a doua zi
ciuf spune:
Fetelor, m-ati facut curioasa cu talking globe. E asta? http://www.amazon.com/gp/product/B000I62L9Y/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_2?pf_rd_p=486539851&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0006IWMMU&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1PGKD3Y23VZYHWRSX25Y
Sunt copiii incantati de el? Nu stiu ce sa fac. Sa-l iau?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea