Fiv in Ungaria 83

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna seara
ce fac fetele mele???

patricia...uau...felicitari pentru grasuni
sa te ajute Maicuta Domnului sa-i ai in btrate pe amandoi...sa fie sanatosi si papaciosi.
dar pana atunci...sarcina usoara.
ce sarbatori faine aveti!!!

didi...felicitari pentru beta.
se umple listuta de gravidute...ce frumos!!!!

dent...cum e aia "cina porcului"???

kitta...tinem pumnii stransi.

pup toate fetele
eu sunt cam cu dosu-n sus...ca vin de la tratament cosmetic...si vin tare indispusa de la "scociorat punctele negre"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mami_vreau, cum ti-a schimbat K protocolul la urmatorul fiv? si eu am raspuns prost la primul. mi-a scos inhibarea cu suprefact si mi-a imlocuit-o cu AC marvelon.

patricia: urrrrrrrrrrraaaaaaaaa, sa ne molipsim de la tine! ce craciun fericit o sa ai, bravo!!!!!

Kitta: tinem pumnii stransi, ca si-asa eu am intrat in concediu.

dia_na: cum e cu foliculii antrali?

pup pe toate

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Multumesc fetelor sa dea Domnul sa fie bine de data asta. Da Samira deocamdata radiem, dar pina vedem inimioarele batind ne este inca frica. Mergem Marti iar.

Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfinta sa ne ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

magduta10, am activat pm si ti-am trimis si eu mesaj, sper ca ai primit

Citat:
citat din mesajul lui magduta10

Dia_na te rog frumos activeaza-ti PM sau sa imi dai o adresa de mail , ca as vrea sa vorbsc cu tine.

Va doresc mult succes tuturor....din pacate intru doar pe fuga.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

adipapazi, numararea foliculilor antrali trebuie facuta in paralel cu FSH mare, AMH mic ca sa confirme diagnosticul de rezerva ovariana redusa (unii zic ca de fapt asta e cel mai corect pt ca se vad la eco foliculii antrali (foliculi foarte mici, dar vizibili la eco, viitori foliculi pt producerea de ovocite))

se face prin ecografie intravaginala la inceputul ciclului (ca sa nu fie chisturi ce sa impiedice vizibilitatea)

evident si dimensiunea ovarelor are rol aici, pt ca dc sunt mici, e mai nasol

iti dau citeva linkuri, nu stiu daca se face la noi sau mai ales daca medicii de aici au aparatura sa faca cit mai corect acest pas

http://www.advancedfertility.com/antralfollicles.htm
http://www.infertile.com/brochures/biological_clock05.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Poor_ovarian_reserve

ma gindesc ca la kaali Budapesta ar trebui sa se faca

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

dia_na: cum e cu foliculii antrali?

pup pe toate

Mergi la inceput

pt mami_vreau si adipapazi, nu stiu cit de corect e ce scrie aici pt low responders, dar am mai auzit de metoda asta pe un forum din uk, ca ar fi folosita pt situatii de acest gen

http://www.advancedfertility.com/ivf-low-response.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Patricia superb, gemeni! nici ca se putea un alt cadou de Craciun. Doamne-Ajuta mai departe! Sarcina usoara pana la sfarsit.
Didiloo super si la tine! Poate cine stie, ai si tu gemeni...
Kitta ne rugam pentru tine

Eu nu am o stare prea buna, probabil se apropie sarbatorile si-mi facusem atatea ganduri .... Dar mergem inainte.

Pupici

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

vio...
te mananca pielea???

pe mine ma incearca o raceala...ma dor ochii...ma doare fruntea...dimineata m-a usturat in gat...am facut baie fierbinte,am baut lapte fierbinte si am luat strepsils si nurofen raceala si gripa...si m-am cuibarit in pat,la caldura.

acu' stau s-o pandesc pe kitta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Samira
Si eu astept sa vedem ce spune kitta

Pupici

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Samira33, cina porcului = carnat,caltabos,tocana de carne cu varza murata,soric,friptura....si bei vin fiert,tuica fiarta,sau bere. Adica maninci si bei pana plesnesti. De obicei esti invitat de prieteni,rudenii,etc cand sacrifica porcul. Acu ma duc la nani cu burta plina si maine voi injura cantarul,ca doar el e de vina. Noapte buna si pupici tuturor!

Mergi la inceput