Fiv in Ungaria 83

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

am inteles dent...ce sa zic???sa-ti fie de bine!!!
si somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Pogonici, ma bucur mult ca te-a incurajat povestea mea si ca ai ajuns la PK. Sa dea Domnul sa-ti implinesti visul cat mai curand!

Felicitari gravidutelor!

Fetelor cu gemenei in burtica, va rog mult sa luati in considerare cerclajul. Sa va dea Domnul sarcini usoare si bebei sanatosi!

Tuturor aspirantelor le doresc din inima sa simta bucuria pe care o simtim noi acum cat mai curand! Doamne ajuta!

Claudia, acum stiu despre cine e vorba.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

laura, ce copil frumos ai, sa-ti traiasca si sa fie sanatos, nedeocheat si voinic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Kitta

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetele

am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

ajutati-o sa traiasca

donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

cami am trimis mesaj si am primit urmatorul raspuns:
"Ati donat 2 Euro pentru ajutorarea familiilor nevoiase in preajma sarbatorilor de iarna. Kanal D si Vodafone va multumesc!"
Oare am facut donatia corect pentru alina???

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Din pacate nu prea am timp pt voi. Ziua sunt la lucru iar seara sunt obosita si mai bine dorm, asa ca nu am avut timp de net.

Patricia Didilo Felicitari!!!!!!!

Kittaasteptam vesti si de la tine

tuturor mamicilor, gravidutelor si aspirantelor

http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

dia_na mi-ai cerut sa te tin la curent cu ce mi-a spus endorinologul. Am decis sa scriu pe forum poate mai e cineva interesat

Deci desi valoarea TSH-ului este 2,75 mi-a marit doza de Eutyrox 25mg de la 1/zi la 1+1/2/zi Spune sa incercam sa ne ferim de un eventual avort cauzat de tiroida. La sfarsitul primului trimestru trebuie sa refac analizele TSH, T4 si anti TPO (aceasta era mai mare decat valoare de referinta cu cca 11x dar spune ca nu este o valoare chiar ff mare). La inceputul trimestrului 2 trebuie sa ma duc la ea cu analizele sa vada cum vom continua cu tratamentul + imi va face si un eco sa vedem cat s-a marit tiroida (se mareste la toti in timpul sarcinii).

Dupa nastere ea ar indica sa facem analiza si la bebe se vedem daca nu a mostenit boala cu tiroida. Spunea ca marirea dozei si urmarirea tiroidei in timpul sarcinii recomanda pentru a incerca sa nu trasmit probelema cu tiroida si la fat. Daca mai ai vreo intrebare si pot sa-ti raspund iti stau la dispozitie!

http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

patricia ti-am zis io ca-s doi? Ma bucur pentru tine si iti urez sarcina cat mai usoara!
didiloo parca am un feeling ca si tu ascunzi tot 2 kinderi in burtica! abia astept sa-mi confirmi! felicitari pentru b-valoare b-hcg!
dent sa-ti fie de bine "cina porcului"! si las' ca nu se pun ele kilogramele de la o cina mica, acolo!
daria08 ufff ce experienta!!! schimba medicul!!!
adipapazi eu primul FIV (cel cu stimularea cu puregon 150 si inhibare cu cetrotide) l-am facut cu marinescu. Si kovacs mi-a dat acum sa fac inhibare cu Suprefact si stimulare cu Merional si GonalF...
dia_na mersi de link! In felul asta am identificat si eu faptul ca acum o sa urmez "Flare protocol"...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi
la mine in curte si pe strada si pe masini e....numai alb.

o zi buna tutror...si calduroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Va multumesc fetelor. Da mami_vreau mi-ai spus............

Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfinta sa ne Ajute sa ducem sarcina pina la termen si sa-i putem stringe in brate.

Mergi la inceput