Fiv in Ungaria 83
Raspunsuri - Pagina 11
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Laura superb cel micut. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Oare ce o fi cu kitta?
Ati vazut cum ninge? Pacat ca se va topi si se va face mocirla....
Pupici
Dumnezeu este alaturi de noi
corina_anam spune:
Buna dimineata fetelor!
Stiu ca a-ti mai discutat dar sunt eu slaba de minte... daca apar pete maronii inainte de analize, ce inseamna?
Astazi sunt in Z12 de la transfer de blasto si de aseara m-au apucat
Mai are sens sa sper intr-un rezultat pozitiv?
mami_vreau spune:
vio si eu o astept pe kitta sa ne dea o veste buna!!!
corina bineinteles ca mai poti spera intr-un rezultat pozitiv!!! Au fost multe fete care au ramas gravidute si au avut scurgeri maronii! sa faci si analiza progestronului cand faci b-hcg!!! bafta!
Laura
corina_anam spune:
mami-vreau
merci de raspuns. Sincer aseara eram disperata rau, dar pana astazi de dimi m-am mai calmat am zis ca asta e, daca mu-ni iese poate as vrea DD. Am facut si progesteronul de dimineata, dar am rezultatele doar maine
RETAM spune:
Va pe toate
Sunt destul de bine asta moral vorbind ,nu astept sarbatorile deloc anul acesta toata forfota ma lasa rece
Ma bucur mult sa vad ca sunt si reusite dar pentru mine s-a terminat nu mai vreau nici sa aud de fiv ...astept ca fiul meu sa-mi faca nepotei
Laura sa iti aduca multa bucurie James
Eu va doresc sarbatori fericite
bytzi spune:
magdutade cind nu te-am mai 'vazut',ce mai faci???
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
didiloo spune:
va multumesc mult fetelor
patricia sunt sigura ca bebelusi sunt bine, si in curand ai sa le auzi si inimioara
mami-vreaudoamne ajuta sa fie bun feelingul tau si sa fie gemeni. abia astept sa merg vineri la eco. dar oare s-o vedea?
kitta
corina doamne ajuta sa fie bine. te asteptam maine cu vesti bune.
retam iti doresc multa putere sa treci cat mai usor peste asta. incearca sa te bucuri de sarbatori si de prezenta celor dragi.
va pup pe toate
KITTA spune:
Fetelor, scuze!Deci, daca nu v-am scris, nu e de bine, caci cam asta era regula instalata unofficial! Beta a scazut la 17, progesteronul nu-l mai faciu, deci, acum cred ca oricum se duse de tot Pregnylul asa ca o fi fost o sarcina biochimica, ca tot nu am inteles ce inseamna asta. O sa verific eu daca asa fu si o sa revin cu amanunte scabroase dupa ce imi apare CM ca de aseaara am intrerup Utrogestanul. Aseara, nu am bocit, dar m-am certat cu sotul ca cica cate mai fac, etc. din astea in loc sa plecam sa ne plimbam prin excursii, de parca astea ultimele ce au fost nu tot excursii de am invata Viena si toata austria de la un capat la altul pe dinafara cu toate stifturile lor (asa se zice la manastire!).
Nu sunt cazuta, ba chiar optimista pentru data viitoare
Uitati aici si documentati-va mai ales pentru cele cu calitate proasta la ovo si rezerva ovariana slaba.
http://centerforhumanreprod.com/infertility_campaign_2.php#oldest
Mi-au trimis ei pe mail, cred ca am scris eu la clinica asta din America cand adunam informatii de peste mari si tari. Din pacate in EU nu se prea gaseste DHEA, se gaseste in Austria, dar e cam 0,5 Eur/pastila, in america e mai ieftina, dar nu trimit cu plata on-line si nu trimit ei, decat prieteni daca aveti.....
Merita incercat, nu are ce sa strice. Eu iau de vreun an si daca nu luam ma gandesc acum ca poate era si mai neagra situatia.
violeta70 spune:
Kitta imi pare rau....
Ce bine ca poti fi inca optimista. Ar trebui sa iau exemplul tau, dar este destul de greu.
Dumnezeu este alaturi de noi