Fiv in Ungaria 83

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

kitta
oofff....ma gandeam ca asta-i raspunsul de nu ai mai aparut aseara.
'thu-i mama ei de viata!!!

retam...capu' sus,lasa tristetea deoparte.
ai familia langa tine,sunteti sanatosi,ai o mandrete de flacau...suficiente motive sa te simti implinita

in alta ordine de idei...
asta pentru orele pe care le-am petrecut azi intr-un trafic de cosmar.
am exersat plecarea de pe loc vreo 4 ore...sunt crizata rau inca...ma duc sa-mi consum energia negativa si frustarea pe vasele nespalate din bucatarie...da-s cam putine...si nu cred ca imi ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

kitta imi pare tare, tare, tare rau!!! si eu, la fel ca si samira, m-am gandit ca asta-i motivul pentru care nu ai scris aseara!

poti sa imi spui si mie protocolul pe care l-ai urmat? stiu ca ai mai scris da' la varsta mea, mai uita omu'!!!
si imi poti spune si ce ai mai ajustat tu in plus fata de ce ti-a dat K? Si inainte si dupa ET! Mersi!

Samira daca si in Ploiesti e teroare cu circulatia imi dau seama ce-i in Bucuresti! Sincer mi-ar fi teama sa intru acum cu masina in Bucuresti!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Kitta, imi pare rau, am sperat pentru tine ca dr Kovaci va fi solutia.
Sarcina a fost cu siguranta biochimica pt ca altfel bHCG ar fi fost mult mai mic.
Avalon avea o grila cu eliminarea bHCG pe zile. Daca vorbesti cu ea o sa poti calcula mai exact.
Inca o data, imi pare rau !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

si mie tot la fel mi-a dat. vezi ca merionalul e mai tampit, in sensul ca daca faci 2 fiole, dizolvi ambele pastile cu o singura fiola de lichid. sa ceri mai multe ace pt injectare, se mai infunda si sa ai de rezerva. te sfatuiesc ca atunci cand tragi din sticluta cu dop in seringa cantitatea de 1ml de lichid, sa infigi acul cu pistonul seringii deja tras la 1 ml. apoi apesi pistonul si, suub presiunea vidului, lichidul va intra f usor in seringa si nu vei pierde nicio picatura.
gonalul area FSH, iar merionalul are si fsh, si lh.
bafta muuuuuulta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna seara,
Va citesc de ani de zile, am invatat multe, poate mai multe decat ar trebui, dar ce e mai important este ca am invatat ca SPERANTA NU MOARE NICIODATA. Pe scurt am trecut prin 2 FIV unul Debrecen, unul Budapesta in 2007 fara rezultatul dorit. Asta dupa 5 ani de tratamente in Romania. Acum ma pregatesc pentru FIV 3 in Gyor si pot sa va spun ca la lista de analize pe care trebuie sa le fac inainte de a incepe procedura " pot sti de pe acum cu ce nota termina copilul inca nenascut facultatea".
Ce nu inteleg eu este de ce nu mi s-au facut aceste analize niciodata, DAR ASTA ORICUM NU SCHIMBA SITUATIA. Cert este ca acum sper ca voi reusi pentru ca in sfarsit au descoperit o posibila problema ANTICORPI ANTIFOSFOLIPIDICI. si asta pentru inceput. Astept inca rezultate dupa care trebuie sa fac inclusiv set de analize pentru trombofilie (preventiv)
Sper sa fie cu folos. Celor care treceti prin aceste faze va doresc mult noroc iar celor care ati reusit, fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Simona unde ti-ai facut analizele si unde vrei sa le faci pe cele de trombofilie? ( la ce lab? in Oradea?) Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

simona, ce analize ai facut la celelalte fivuri si ce ai facut in plus pt nr 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

tveety, multumesc mult ; e normal ca ti-a crescut doza, asa mi-a zis si mie ca o data ce e sarcina se creste doza de Euthyrox; ce ma ingrijoreaza pe mine e ca tratamentul de FIV zapaceste un pic TSH-ul si daca nu iei Euthyrox, ma intreb oare cum e daca iei; bombardarea organismului cu hormoni din aia puternici, e clar ca are un efect, sper doar sa fie trecator; oricum, am citit pe alte forumuri ca se recomanda sa se verifice nivelul TSH si FT4, inainte de inceperea FIV si imediat dupa ET; de asemenea la punctie trebuie anuntat pt ca se foloseste anestezie (la orice procedeu de anestezie pt ca in fc de cit L-Tyroxine ai in singe, se decide si doza la anestezie)

magduta10, ti-am raspuns la pm

mami_vreau, ma bucur ca te-a ajutat linkul, inseamna ca de data asta va fi okay, cu

cred ca ar fi util sa punem pe prima pagina o lista actualizata cu analizele obligatorii si unele utile (ex. pt rezerva ovariana FSH z3, raport FSH/LH, AMH, numar. foliculilor antrali, Inhibina B, etc; genetice - cariotip, etc; trombofilie - anticorpii fosfolipidici, etc; tiroida - TSH, FT4, F3, antiTPO, antitiroglubulina, etc)

cred ca ar fi util poate, mai ales ca nu toate avem aceeasi mostenire genetica si cred ca unele teste merita de facut daca stii ca ai avut anumite cazuri in familie

va pe toate

Mergi la inceput

KITTA - ce e DHEA? pt ce se ia?
ti-am urmarit povestea, am citit capitole de pe la 65 incoace, te-am mai gasit si ca fosta pacienta a cezarei bucur (suntem in acelasi club). sper ca DD sa iti auda rugaciunile, iti tin pumnii. nu am inteles foarte bine care e istoria ta, dar te admir mult pt curaj.

mai fetelor, ce leg e intre medrol si infertilitate?

alinamolnar, ce protocol ai avut la fivuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

kitta....tot inainte, pana la urma o sa iasa cu ochisori.

felicitari feteor pentru inimioare si copilasi la timp sanatosi si cuminti.

noi am ajuns in seara asta in Buc dupa vreo 5 ore jumate, drum pe care l-am fi facut in 2 ore jumate, dar nu-i bai>

pupici fetelor

Mergi la inceput