Fiv in Ungaria 83
Raspunsuri - Pagina 13
corina_anam spune:
Kitta i-mi pare tare rau,chiar am crezut ca o sa se lase cu bb. Simona ce analize ai facut la primele fiv, iar la cel de-al treilea? Ti-au fost recomandate?
BoboMom spune:
Kitta Si la mine primul FIV a rezultat in sarcina biochimica, dar la fel ca tine, desi a durut mult, nu m-am dat batuta si am facut planuri pt urmatoarea incercare f repede. Al doilea FIV a rezultat in scumpul nostru fiu, Nicholas. Sa-ti dea Domnul aceeasi reusita pe care am avut-o noi.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi si mie tot la fel mi-a dat. vezi ca merionalul e mai tampit, in sensul ca daca faci 2 fiole, dizolvi ambele pastile cu o singura fiola de lichid. sa ceri mai multe ace pt injectare, se mai infunda si sa ai de rezerva. te sfatuiesc ca atunci cand tragi din sticluta cu dop in seringa cantitatea de 1ml de lichid, sa infigi acul cu pistonul seringii deja tras la 1 ml. apoi apesi pistonul si, suub presiunea vidului, lichidul va intra f usor in seringa si nu vei pierde nicio picatura. gonalul area FSH, iar merionalul are si fsh, si lh. bafta muuuuuulta! |
mersi! stii ce e nashpa? ca eu nu mi-am facut infectiile singurica nici cand am avut de facut puregon pen! acu' trebuie sa invat sa mi le fac singurica pentru ca in budapesta nu va avea cine sa mi le faca! si nici nu mai am schema asa usoara!
Laura
didiloo spune:
mneata!
kittta imi pare rau. ma bucur ca esti optimista. trebe sa ai incredere ca va fi bine
va pup pe toate
luck spune:
kitta
sunt sigura ca o sa fie bine pana la sfarsit , este totusi bine ca se prinde , ceea ce la mine nu s-a intamplat niciodata , o sa te ajute DD sa-l gasesti pe cel invingator.
KITTA spune:
Fetelormultumesc de incurajari ca de obicei, dar sunt destul de tabacit......Asdtept CM-ul care nu mai vine si sper sa nu ajung sa iau pastile asa cum mi s-a mai intamplat ca nu mai aparea deloc rau cu el, rau fara el.....
puffy10 spune:
Kitta ma alatur si eu celorlalte fete si iti spun ca imi pare tare rau pentru nereusita.
Mami_vreau de ce sa iti fie frica sa iti faci injectiile, curaj ca nu e greu. Eu am sora asistenta madicala si tot m-am ambitionat sa mi le fac singura, n-am apelat la ea.... prima e grea apoi n-ai probleme.
6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...
puffy10 spune:
Kitta inainte sa bagi pastile, incearca sa te tratezi cu unul doua pahare de vin rosu... s-ar putea sa dea rezultate... ca idee ce pastile ai mai luat pentru declansare???
6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...
sunshine4ever spune:
Bytzi uite pe fuga , dar nu v-am uitat si va mai citesc este cand o iau de unde am rams dar este cand nu apuc si uite asa nu is la zi cu vestile.
Eu ce fac? Multe ... si nu ma dau batuta...dupa licenta am ajuns la Budapesta la Dr. K si uite asa de patru ani ce nu au aflat/sau nu au vrut altii inclusiv cei unguri din alta parte, dr acesta inca de cand am corespondat prin mail mi-a zis ca as avea PCOS. Si uite asa am facut alte analize si am dat de rezistenta la insulina. Deocamdata sunt pe tratament , la inceput mi-a fost fff ra de o anumita tb schimband e ok ....si sper sa imi scada insulina ca la anu candva sperma eu prin primavara sa facem fivul norocos.
Pot sa zic ca pt prima data in astia 4 ani nu ma mai gandesc la bb asa de tare, o iau ca atare situatia tratez problema - aici ma bucur ca in sf am aflat cauza nereusitei din pct meu de vedere ca doar ca sa fie complet tabloul mai e si sotu ca doar spermograma scade al o proba la alta dar sincera nu mai imi bat capul cu asta si nici nu l-am amis tresat sa isi faca sa vedem.
Is ff ocupata dat fiind ca teri luni de zile avem grija de doi copii in lipsa mamei lor ceea ce imi ocupa tot timpu si e super.
Acu sa vb cu drept mai sunt momente cand m-i se mai dau niste vesti de gravidute, momentean e naspa dar mergem ami departe.
Iti doresc numai bine si un happy end.
Fetelor imi pare rau pt nereusite, dar ganditiva intotdeauan ca nimic nu e fara un scop si paote e mai bine asa.
Puetere si succes in contianuare.
in asteptarea unui ingeras