Fiv in Ungaria 83
Raspunsuri - Pagina 14
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puffy10 Kitta ma alatur si eu celorlalte fete si iti spun ca imi pare tare rau pentru nereusita. Mami_vreau de ce sa iti fie frica sa iti faci injectiile, curaj ca nu e greu. Eu am sora asistenta madicala si tot m-am ambitionat sa mi le fac singura, n-am apelat la ea.... prima e grea apoi n-ai probleme. 6IA, 2FIV-nereusite prin adoptie vom aduce bucuria in casa... |
ahaaaaa......... uite la cine merg eu sa ma invete sa imi fac injectiile!
ma ajuti??? mai am pana in martie dar pregatesc terenul!
Laura
bytzi spune:
magduta,heiiii si e bine cu copilasi????
sper din suflet ca asta sa fie problema si urmatorul fiv sa fie cel norocos
mult succes
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
sunshine4ever spune:
Bytzi e bineeeee , fata are 17 ani si baiatul cel nazdravan 10 ...tot timpul te tine in priza, dar e bine ca nu te plictisesti.
Despre rezistenta la insulina, sincera tind sa cred ca daca se va normaliza situatia cred in reusita. Dar depinde si cum vrea DD.
in asteptarea unui ingeras
tamaryllis spune:
Kitta, imi pare rau pt nereusita! Tu ai facut analizele imunologice si pe cele de trombofilie? O explicatie trebuie sa existe, caci daca imi amintesc bine, ai mai avut sarcina biochimica, nu?
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
bytzi spune:
magdita,dar sint mariiiiiii ,eu am crezut ca sint cripindei,e bineee antreneaza-te ca la anu' vei fi gravidutza/mamica
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
adipapazi spune:
mami_vreau, de care injectii? subcutanate? te invatam, e foarte simplu. cauta pe utube, ia tasteaza pe google numele medicamentelor si vei gasi filme despre cum se fac. e foarte simplu!
adipapazi spune:
ce schema ai acum?
daca faci cu seringi de insulina, cauta in farmacii seringi preambalate cu capace portocalii, au acele cele mai subtiri, sun vreo 5-6 mii de lei vechi. prinzi un colacel de burta la stanga/dreapta buricului, la trei degete distanta. pui acul intre 45 si 90 de grade si bagi in burta. nu poti da gres, ca acul e prea scurt. apoi apesi pistonul si dupa ce lichidul se duce in burtica, mai tii acolo 10 secunde, ca sa se duca tot mesicamentul. daca atunci cand scoti acul iese putin sange, don't panic, nu e nicio nenorocire. mare atentie ca inainte si dupa injectie sa tamponezi zona cu alcool si comprese sterile.
la pen, la gonal-f stii ca trebuie fixata doza, apoi tras pistonul, apoi acelasi ritual descris mai sus.doare cel mai putin, adica deloc: acul e infinit mai mic si mai subtire. cel mai complicat e merionalul.
te descurci.
si dupa fiecare injectie, io zic sa ne punem motto:
UN FLEAC, M-AU CIURUIT!
mami_vreau spune:
hihihi... buna asta cu "UN FLEAC! M-AU CIURUIT!!!"
teoria o stiu si io da' practica e mai grea!!! de fapt partea cea mai grea e aia in care trebuie sa imi bag acul in burta! stiu ca nu sunt dureroase da' mi-e o asa mila de mineeeee... of, of, mai, mai!!!
m-ai intrebat de schema! la primul puregon pen si inhibare cetrotide...
in martie voi face merional+gonal si inhibare cu suprefact!
Laura
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau hihihi... buna asta cu "UN FLEAC! M-AU CIURUIT!!!" teoria o stiu si io da' practica e mai grea!!! de fapt partea cea mai grea e aia in care trebuie sa imi bag acul in burta! stiu ca nu sunt dureroase da' mi-e o asa mila de mineeeee... of, of, mai, mai!!! m-ai intrebat de schema! la primul puregon pen si inhibare cetrotide... in martie voi face merional+gonal si inhibare cu suprefact! Laura |