Fiv in Ungaria 83

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ce fac fetele???
vad ca va distrati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

adipapazi si mami_vreau unde faceti fiv in martie?Ca daca faceti la Kovacs Budapesta si eu intru in trupa .Mai exact pe la sf lui feb,inceputul lui martie.Depinde de cum e CM.In 25 ian sunt la Budapesta la consultatie si vedem atunci exact.Legat de injectii eu am "asistent"pe sotul meu care nu credeam ca poate sa mi le faca dar nu a avut de ales.Mami_vreau te intleg cum e cu injectiile.Eu asi putea sa fac la oricine dar mie nu.
Va pup si D-zeu sa ne ajute pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

adipapazi, merci de indicatiile cu injectiile, nici eu nu mi le stiu face ca nici nu stiu despre ce e vorba - toate sunt subcutanate?

am vazut pe youtube filmulete, dar am crezut ca sunt postate de curajoase, nu m-am chiar gindit ca toata lumea si le face singura

si eu cred ca prin martie voi fi la capitolul fiv, dar abia la inceput de febr merg la consult, deci depinde de ceea ce mi se spune atunci

probabil ca e o generatie de martie - aia inseamna ca peste 1 an trebuie deja sa avem , si sa discutam despre scutece

speram sa fie bine pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

kitta imi pare f rau pt rezultatul tau, am sperat din tot sufletul sa fie OK

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mami_vreau si pamy, ! adicatalea suportati voi punctia si va temeti de injectii? pistol cu apa, mai, fetelor, curaj ca asta e mizilic! sa iasa cu okisori. eu la fiv 1 am facut 44 de injectii! fara numar, fara numar! sunt sigura ca va descucati.
si eu tot in februarie merg la PK, nu stiu cand, a ramas ca ne mailuim dp ce imi iese cariotipul la kaali si dupa ce mai fac eu niste nenumarati hormoni, plus depindem de ciclu.
facem gasca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dia_na

adipapazi, merci de indicatiile cu injectiile, nici eu nu mi le stiu face ca nici nu stiu despre ce e vorba - toate sunt subcutanate?

am vazut pe youtube filmulete, dar am crezut ca sunt postate de curajoase, nu m-am chiar gindit ca toata lumea si le face singura

si eu cred ca prin martie voi fi la capitolul fiv, dar abia la inceput de febr merg la consult, deci depinde de ceea ce mi se spune atunci
speram sa fie bine pt toate

da, toate sunt subcutanate, in burtica, nu are importanta daca faci mai multe in stanga sau in dreapta. acul e prea scurt ca sa dai gres.
toti astia canta: I know you can!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna seara,
alinamolnar, analizele le-am facut la Bioclinica in Oradea, mi se par a fi profesionisti, le termina repede, iar cele mai complexxe le trimit in Germania.

adipapazi - lista e lunga dar am sa ti le scriu.

Ziua 3 - hormonalele (FSH, LH, PROLACTINA, TESTOSTERON, ESTRADIOL)
In plus am facut
- timp coagulare
- anticorpi antifosfolipidici
- HIV si Hepatia B si C (SI EU SI SOTUL)
- rupa sanguia + factor Rh
- hemoleucograma, glicemie,
- Se Bi, SGOT, albumina, bilirubina
- Sodiu, potasiu, creatinina serica
- complexul Tourch ( toxoplasmoza, rubeola, cytomegalovirus, herpes 1,2)
- analize pentru trombofilie ( APTI, Factor V Leiden, MTHFR, homocysteina F XIII, Proteina C&S, Antithormbin III) - care costa aprox 800 lei.
- testa papanicolau

Practic in afara de hormonale si hepatite + Hiv nu mi-au mai facut pana acum si asta e doar inceputul pentru ca acum trebuie sa astept sa vina "musafirii" pentru a-mi face programare la HSG.
Sotul a facut spermograma iar cand mergem pt HSG lui ii vor face si un test HBA si DNA.

Nu stiu ce mai urmeaza dar sunt pregatita pentru absolut orice. Eu am facut si o laparoscopie, i-am aratat rezultatele dar a zis ca vrea el sa vada exact ce e acolo. Mi-a spus ca am nevoie de un tratament personalizat, un pic mai complicat pentru ca am si zonna pelucida pozitiva. A trebuit sa-mi comand in Elvetia 50 doze de injectii de progesteron, acum astept sa vina.
Daca vreti eu va tin la curent cu tot. An 2 FIV la activ dar niciodata nu am facut analize atat de complexe si astea pentru a vedea despre ce discutam. Mi-a mai explicat tot felul de proceduri dar pentru inceput analizele pt a avea un punct de plecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Adipapazi,zi-mi te rog, tot dr K ti-a zis ce hormoni sa mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

adipapazi
esti super tare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_anam

Adipapazi,zi-mi te rog, tot dr K ti-a zis ce hormoni sa mai faci?

da, amh si inhibina b, plu casriotipul, plus sa repet hormonii de z 3.
am mai vb cu dr bioloaga din bucuresti care prepera embrioni pt fivuri si dansa mi-a mai recomandat urmatoarele:fsh, lh, estradiol, progesteron, amh, tsh, inhibina in Z3, apoi progesteron, prolcatina, DHEA-s, testosteron si D androstendion in Z 21.plus coagulograma.

chiar, fetelor, ce e cu coagulograma?

Mergi la inceput