Fiv in Ungaria 83

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

da, amh si inhibina b, plu casriotipul, plus sa repet hormonii de z 3.
am mai vb cu dr bioloaga din bucuresti care prepera embrioni pt fivuri si dansa mi-a mai recomandat urmatoarele:fsh, lh, estradiol, progesteron, amh, tsh, inhibina in Z3, apoi progesteron, prolcatina, DHEA-s, testosteron si D androstendion in Z 21.plus coagulograma.

chiar, fetelor, ce e cu coagulograma?
[/quote]
ti-a cerut alea pentru ca hormoni de z3 nu erau ok? Te intreb pentru ca eu am deja 2 fiv nereusite dar nu mi-a cerut nimik in plus fata de z3,si nu mi se pare ok. Astea erau in limite toate, doar limfocitele erau sub valoarea minima dar in rest erau ok.
im

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_anam

da, amh si inhibina b, plu casriotipul, plus sa repet hormonii de z 3.
am mai vb cu dr bioloaga din bucuresti care prepera embrioni pt fivuri si dansa mi-a mai recomandat urmatoarele:fsh, lh, estradiol, progesteron, amh, tsh, inhibina in Z3, apoi progesteron, prolcatina, DHEA-s, testosteron si D androstendion in Z 21.plus coagulograma.

chiar, fetelor, ce e cu coagulograma?

ti-a cerut alea pentru ca hormoni de z3 nu erau ok? Te intreb pentru ca eu am deja 2 fiv nereusite dar nu mi-a cerut nimik in plus fata de z3,si nu mi se pare ok. Astea erau in limite toate, doar limfocitele erau sub valoarea minima dar in rest erau ok.
im
[/quote]ba erau, dar eu la FIV 1,inhibare cu suprefact si stimulare cu gonal si merional, desi nu din prima zi cu amandoua, nu am raspuns bine: numai 4 foliculi, unu s-a spart, iar la punctie amaratii erau goi. de aceea mi-a dat amh, ca sa nu cumva sa fie rez ovar mica. dar sa stii ca se mai intampla punctii albe. rar, dar se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Merci, eu caut un motiv pentru esec de implantare dar mi-a zis ca nu-mi poate da un raspuns, ma gandeam sa-mi fac analizele chiar dac#259; nu le-a cerut. Poate descopar si eu ceva,ca pana in prezent ma incadrez la cauze de infertilitate necunoscuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Sophie76si eu speram ca injectiile de la tine sa imi poarte noroc asa cum ai zis Nu-i nimic ca mai am una din ele, poate data viitoare
Pai am facut Clexane, ce altceva as putea sa mai fac mai mult. Pana si dr. a zis ca nu mai are ce analize sa imi dea sa ma "verifice". Deci, cred ca sunt analizata sin cap pana in picioare.....
Nu mai stiu cine m-a intrebat de DHEA. Da si tu o simpla cautare pe net, si o sa gasesti chiar si un prospect in limba romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

- ce e DHEA? pt ce se ia?

http://www.pcfarm.ro/produs/1559/REJUVENATE, uite date despre DHEA, eu am facut si o analiza care stabileste nivelul din corp al DHEA-S, dar nu i mai stiu rezultatul.
la andrasten....spanac cum ii zice, mi-a iesit nivelul crescut, asta din cauza cotizonului care l-am bagat in mine atatea ani (am astm ce se trateaza in crize cu hemisuccinat) si din cate citesc daca ai nivelul mare de cortizon nu e bine pentru DHEA. nu i bai, o scot eu la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Corina, sa inteleg ca n-ai reusit? Parca ieri trebuia sa primesti rezultatul? Incearca sa-ti activezi PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adipapazi uite si aici
http://www.doozie.com/dhea-50mg-p-1171.html?gclid=CMy4q9fo3J4CFcE33godXBZBMw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Kitta, totusi doza asta de clexane nu trebuie stabilita la ochi, de aceea zic ca poate ar fi bn sa faci analizele astea. Poate e vb de o cauza imunologica si trebuie sa faci vreun tratament inainte de fiv. Hai, te rog, inainte de urmatorul, fa si analizele astea.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Corina ce valoare ai avut la analiza HCG? Imi pare sincer rau.
Eu feteleor ma simt ffffffffffoarte rau, vomit zi-noapte. Marti mergem sa le vedem inimioarele sper sa fie bine.
Didloo Astept vesti bune.
Isa nu mai dai nicio veste despre cei 3 bebelasi?

BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA SFINTA SA MA AJUTE SA-I POT STRINGE IN BRETE PE AMINDOI BEBELASI AI MEI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

buna dimineata fetelor!
corina imi pare rau
patricia imi pare rau ca nu te simti bine. incearca sa mananci cate un pic de lamaie.
pe mine ma cam inteapa cam mult prin buta si in special noaptea. sper sa fie totul bine. abia astept sa merg maine la dr.
va pup pe toate

Mergi la inceput