Nou stil de viata (286)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Zuzilici chiar m-ai facut sa zambesc. M-ai ales ca sunt intr-o stare proasta

Am intrat doar sa va salut si sa va doresc o saptamana usoara si frumoasa.

Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

seara buna!

Zuzi abia pe 23 intram in vacanta, pana atunci gradi, scoala...apoi avem vacanta pana pe 11 ian parca la scoala, la gradi nu are numai cateva zile libere la Craciun. voi ce faceti, va pregatiti? ai impodobit casa?
Tzuni bine te-ai reintors!
Crys ce dulce e Dany! ce vrea de la mos?
lou ai fost la eco? e unul sau 2?
Made ne gandim atunci la tine pe 17, va fi bine!
Mik mi-a placut cum ai povestit de obiceiurile de pe acolo.
Anda ce mai faci bun? Carina ce mai zice?

Pe mine m-a prins raceala de saptamana trecuta, asa ca in we am stat cuminte acasa, inca tusesc si imi curge nasul dar sunt mai bine.
Ieri am fost rasfatata de sot, a gatit si nu m-a lasat in buca deloc, a strans si vasele, si vad ca i-a placut, a zis ca de acum gateste el cand nu suntem plecati la masa la socrii.
Afara e un frig, brrr!

Nicomico bine ai venit!

pup toate fetele si le doresc o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No, ca maine ma sui pe cantar! D-ne ajuta!

De cand nu ne-am vazut am fost in Israel si am mancat mancaruri buneeeeeeeeeee , am fost si-n Roma unde, normal, am balotat pizze si paste la greu si saptamana trecuta la Madrid unde am mancat ca-n codru. Deci, sunt sanse mari sa ma urc balena pe cantar. Inainte s-o fac iau un rudotel sau o gura de palinca, sa prind curaj si sa nu ma doara la sufletzel

Noapte buna, frumoaselor!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Deli, bebelina ar trebui sa vina de Revelion ori 1 ianuarie dar la nastere naturala nu prea se stie. Aldo a venit mai tirziu cu o saptamina, Nadja cu 3 zile tot mai tirziu acum sa vedem. Tzuni salutari fierbinti. Ei lasa curaj la cintar, cind te urci orice ar zice cintarul tu sa zici, ei da-s mai slaba ca vikinga. Nu m-am mai cintarit de vreo 10 zile cind aveam 86kg cu sarcina inceputa la 71.5kg. Dar cit am fost racita rau nu am luat decit 500gr in 2 sapt si spre sfirsit o femeie gravida tre sa ia mai mult, mai ales astea nefine ca mine si in alea 2 sapt nici bebelina mea nu a luat nici un gram, ramasese la 2600gr. Asa ca in astea 10 zile-2 sapt pina cind o sa merg la dr sigur am pus vreo 2 kg ca am mincat mai bine si sper ca si bb sa fi crescut.Aldo s-a nascut cu 4100gr, Nadja cu 4500gr, imi fac si eu fel de fel de ginduri cind aud computadorul ala cu predictia lui cu tot. Cica vin de Craciun pe insula si gripa normala si aia porcina, asa de mina ca in cuplu si ma enerveaza gindul ca bebelina si eu lauza sa fim expuse taman atunci cind riscurile sunt mai mari. Si de asta mi-as dori sa aiba o greutate mai bunicica, cit o sa mai slabeasca in prima saptamina in mod normal plus ca la mine laptele s-a lasat mult asteptat cam o saptamina si cind a venit a fost putin, asa ca de unde putere si imunitate in zilele alea? Imi fac si eu griji, dar cred ca e normal inainte de sarcina:)In rest suntem amindoua bine, eu in forma minunata, am fost sapt trecuta si la o petrecere unde chiar am si dansat cu ditamai burtoiul:)), m-am simtit f bine, nu am dureri de spate, nu am arsuri, nu am pofte de mincare ciudate ori prea mari, ok ciocolata e zilnica cite o bucatica acolo dar e ok una mai neagra cu alune, in rest maninc undeva la 3000kcal/zi, pielea arata bine nu am semne, celulita e ceva pe fund dar nu grav o sa se duca cit de cit cu ceva sport, ajutor la curatenie am, mincare mai comandam, mai fac si eu chestii usurele. Deci chiar e ok dupa cite se vede:) Numai bagajul de spital nu l-am facut, am zis ca string eu in graba cind m-or lua contractiile ca nici nu trebuiesc mari chestii decit samponele, prosoape mari de baie, primul dus cu toate produsele cosmetice preferate dupa nascut si dormit o ora doua e dumnezeiesc! Imi facsem eu o genutua cu cosmeticale, elastice de par, un glos mai usurel, creme si alte chestioare si in 5 zile era golita trusa mea:)) Domnisoara diva si-a gasit ea ceva sa se cocote pina unde era trusa si lua zilnic cite ceva, e terminata dupa toate astea!Pup la toate.PS: un gind bun pt tine Violeta, hai fruntea sus, ca se poate! O prietena de a mea e pt prima oara insarcinata acum la 45 de ani, fara nici un tratament inca! Minune! Daramite cu ceva ajutor, sigur va fi bine curind.Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Zuzi.Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Raport 57,3 kg!

Zuzi multumesc de intrebare...Cu Pepsi am cam incheiat-o, iar cu dulciurile mai mananc, dar incerc sa nu exagerez...Ma uitam pe niste poze din martie si aveam niste proportii...Incerc sa pap cu moderatie ca nu vreau sa mai ajung acolo!

Azi am meniu de diva: somon fumee!

La sala nu mai merg (de fapt un kangoo as baga sambata!) dar curatenia de Craciun o fac singura...si o tot fac...Am zugravit...Cristi a murdarit azi peretii ...Rabdare sa-mi dea Dzeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele, io nu slabesc neam....uffff.
dar cu genu asta de alimentatie s-=a redus mult celulita, igur ca am cu fuiumul, insa sta altfel carnita, am schimbat si un nr la blugi.(in jos!)
Burtica insa e neschimbata si stiu de ce: mananc tarziu.

Vikule, pararea mea, colostrul ala e f f bun pt imunitate, mai bun ca laptele. daca ai bb mic, si esti mai nelaptoaa...cu atat mai bine! Pt ca se va regla productia. Tu stii cat are un bebe stomacul prima zi? cat o aluna! Si abia in breo 8 zile se fac cat o nuca. Asa ca vei avea lapte, ti-am zis, bea malt din ala din prima zi, ia si supliment nutritiv de lactatie, cumpara-l de acuma. Evita laptele dulce insa.

Tzuni, draga mea, te pup tare de tot si te iubesc.

Made, curaj gaina, ca te tai:))

Lou, ia nu mai fi secretoasa!

Deli, asteot un ceai bun ded la tine:)

Meph, ce ma fac eu de Craciunu asta, ce sa fac bun si festiv fara sare i fara dulce si fara grasimi?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana28 spune:

Buna dimineata,

Eu as dori sa slabesc 16 kilograme si as dori sa stiu ce cura de slabire urmati. Eu slabesc foarte greu din nefericire si ma deprim de cate ori ma imbrac sa ies din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo

Claudia si Sabina merci ca va ganditi la mine Totul e ok cu bebele. E numai unul :)) A fost tare activ hopaia si facea abdomene dar s-a cumintit si l-am vazut in intregime. E perfect
p.s. nu stim ce e, asa ca sa nu va lasati derutate ca am scris la masculin :))

Sabina poate ca mananci multe calorii si multi carbohidrati. Zic si eu :)) Incearca sa mergi pe peste si pui cu salate seara. Iti poti face salate: varza cu morcov, telina.. Eventual ciobita de legume...

Claudia multa sanatate iti doresc. Asa da sot Sa tot fi racita A veit ceva zapada pe la voi?

Zuzi te pup si eu pe tine si pe Bella. Esti o draguta ca-ti faci timp sa ne scri la fiecare in parte desi esti asa ocupata cu jobul, Bella si restul familiei

Tzuni bine ai revenit Sper ca ai observat ca ti-am dus dorul :)) Sa ne mai povesteti despre Meri

O zi frumoasa tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Roxana bine ai venit. Dupa cum vezi la subiect sa discuta pt moment altceva decat alimentatie :)) Ne apropiem de sarbatori asa ca fetele sunt cam pe pauza (sper ca nu gresesc :)

In principiu noi nu suntem adeptele unei cure de slabire ci mergem pe "un nou stil de viata". Ne schimbam alimentatia asa incat efectele sa fie de durata si sa nu ne lipsesca lucrurile esentiale din alimentatie.

Daca vrei sa ramai raspunde la intrebarile de pe pagina 1 sa te cunoastem mai bine. Daca ai intrebari suntem aici si doritoare de dat sfaturi

Daca te intereseaza o cura de slabire sunt multe alte subiecte la Feminina intim aici pe forum :))

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput