Nou stil de viata (286)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!!

Salutam burticile mici si mari, tinem pumnii lui Made! Sunt in drum spre Brasov - traiasca internetul mobil - niiiinge si se merge tare prost, dar ajung eu azi.

Va pup si revin dupa-amiaza din Bucuresti!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ziua buna, frumoaselor!

Oooo, lume noua, bine-ai revenit, oita pierduta si ratacita, .

Cris, am vazut poze cu frumuselul tau, daca nu ma insel, e mai mare cu un an decat Iustin, asa-i?
Poze cu ai mei flacai voi pune dupa Craciun. N-am facut poze de mult timp, de lene, nu din alte motive.

Sabina, de Craciun suntem invitati la rudele sotului din apropierea Brasovului.
Voi fi mana a doua la gatit, , ajutor de bucatar. Doar prajiturile sunt lasate in grija mea. So, nu-s sursa de inspiratie anul asta.

Made, suntem alaturi de tine, vei fi bine! Doamne ajuta!

Gusta, asteptam poze cu oraselul. Cu greutatea cum stai?

Nico, bun venit in randul nostru.

Zuzi, ca de obicei, esti atenta si draguta cu toata lumea, . Voi sunteti bine cu totii?

Anda, asteptam sugestii de meniuri pentru Craciun si Rev; hai mai des pe la noi, .

Ruxi, sper ca esti bine, vii in tara de sarbatori?

Boxa, asteptam poznele, .

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Salut toate fetele!
Vikinga . Nastere usoara iti doresc. Ai intrat pe ultima suta de metri. Doamne-ajuta sa fie bine.
Tzuni da stiu ca te-ai plimbat, nu gluma.... A mers si Meri cu tine?
Nu m-am cantarit dimineata, dar o fac diseara sau maine. Mai mult ca sigur voi primi un porcusor.

Ati vazut cum ninge afara! Cel putin in Bucuresti!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Lou ma bucur ca e in parametri bebe.

Vik hai ca mai e un pic.

Sabina eu cat am luat predinson greu am mai slabit.

Carmen cu greutatea stau la fel,cateva grame in minus da nu se pune.

Zuzi oraselul o sa apara da nu acuma .

Violeta hai ca iti dau mare mare.

Gabriela ce frumos ca ninge.

Noi avem o dilema mare pe Mara a pupat-o un baietel de la scoala pe obraz Martijn si cand mi-a zis eu am amutit si dupa tot ea imi spune stii cred ca ii place de mine. A si ca sa imi apara si mai mult par alb discuta acuma la scoala cum apar copii.Vreau in lume.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele...

Raport::: Maaare stagnare.... dar scot eu parleala....

Merg acum sa citesc din urma si revin apoi...ca suntem home alone...fara sefa la birou....yupiiii!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salutare.

Tzuni bine ai revenit.

Gusta cum mai e socrul?

Roxana

Vikinga daca ai avut 2 copiii mari...nu scapi fara unul peste 4 kg nici acum. Asa am patit cu amandoi, imi ziceau ca-s maximum 3, 500 si baiatul a fost 4 kg iar fetita 4,250. Deci in cazul meu ecografele au dat gres de 2 ori. Ma gandesc la tine si sa ai o nastere usoara.

Raport: 71,5 (- 1,5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lou, abia daca mananc carbohidrati. Cred ca bag f f multe legume crude seara, care ma cam baolneaza la burtic:), o sa mananc numa fierte seara, cum zicea si Vik.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

HAi ca scrisasem un mesaj luuung in care vorbeam cu voi....dar l-am pierdut....
Asa ca reiau pe scurt...

Noi suntem suparate...pentru ca pe tatal nostru maine il opereaza de un abces perianal destul de urat. Deci alta infectie, alta amanare a operatiei de by-pass. Dar eu totusi sper intr-o minune si intr-o vindecare rapida pt ca in Ian sa poata face by pass-ul...

Made Sanatate multa!
Tzuniiiii yupiii....ai revenit! Ce ma bucur din suflet. Sincer nu cunosc ce probleme ai avut...dar...eu intelesasem ca iti gasisei jumatatea si eram bucuroasa pentru tine. Daca gresesc...imi cer scuze. Oricum Te poop si te imbratisez catare mi-a fost dor de tinr. Meri ce face? Ce traznai mai face?
Crys si noi stam prin zona IOR-ului...si Vio sta chiar vis-a-vis de IOR....deci poate ne vedem intr-un weekend...
NicoMico bine ai venit si bafta la slabit....
Zuzi le-am luat cate ceva dar mai trebuie sa merg sa le mai cumpar jucarele....deci in weekend voi merge la shoping....

Cam atat...si revin mai pe seara....

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

blue] Buna dimineatza si-o www.ozibuna.net/abonat/cadou.htm" target="_blank">Zi Buna tuturor.

Am gasit ceva superb si m-am gandit sa impartasesc cu voi.

[/blue]

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Marilena zici ca are Mara un pretendent? pai sa fii bucuroasa, si lui Marc i-au placut vreo 2 fete in vremea gradinitei, dar nu mi-a zis sa le fi pupat
lou ma bucur ca e bine bebele si activ. nu ninge la noi dar e frig rau. la tine ninge? as face si eu cosuletze din acelea de cioco, oare imi reusesc? da nu mai am folie de aluminiu, trebuie sa imi cumpar maine.
Vik ma bucur si pt tine ca esti bine si tu si bebelina. mai ai putin. nastere usoara si numai bine! sa ne dai de veste cand a sosit momentul.
Gabi ai ajuns bine inapoi la Buc? ce ai facut la Brasov?
Roxana bine ai venit, spor la slabit.

va las ca ma uit la Aniela.

si o seara placuta!

Mergi la inceput