*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)
Raspunsuri - Pagina 7
corap spune:
noki, pai noul guvern s-a nascut deja batran, ce sa-l mai moseasca mitza; las-o sa se ocupe de cestiunile rurale importante! 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
lavi02 spune:

La multi ani Rianna fetita frumoasa, cuminte si buna, dragalasa si iubitoare
! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii si multa dragoste!
Miha80 am uitat sa spun ca simpatizez deplin cu Maya cea nascuta in tarile calde! 
Ce-ai mai decis/facut cu ochii?
alexandrina spune:
Pai am intrebat saptamana trecuta si nu mi-ati raspuns si apoi am cautat in urma, Anda scria ca termen limita de inscriere e 1 decembrie.
Deci voi ma primiti, apelez si la intelegerea Andei, pentru ca eu am aflat de concurs mai tarziu.
Am muncit si eu azi noapte la o "capodopera", chiar daca nu mai apuc sa fac nimic cu ea particip, pentru mine oricum e o provocare mare, ca n-am experienta la mesterit, dar m-a luat "valul".
Cristina, in legatura cu site-ul, asa a fost comanda, sa-l fac cu design copiat de la unul gata facut. Si era sa raman in plop, imediat ce-am terminat de copiat au schimbat aia total design-ul lor. Avand in vedere ca partea cu copiatul s-a intins pe cateva luni, am scapat prin urechile acului.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Mihaelutat spune:
va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cam pe unde a scris Anda regulile noi ca sa refac regulamentul.
Totodata va rog sa puneti link-urile pe poze pe forum ca eu nu prea intru in contul comun si nu vreau sa ratez vreo poza.
Cu multumir anticipate
mita
Noki_Lara spune:
Of, Corapino, stiam io ca uit pe cineva important. Miliarde si milioane de scuze...

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
alexandrina spune:
Mihaeluta eu aici am gasit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=145068&REPLY_ID=5390554
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
bianca_mo spune:
la multi ani fericiti, RIANNA! sa ramai la fel de finuta, cuminte si dragalasa!

astept cu mare interes satele , cred ca toate mamicile se vor descurca bine! felicitari pentru ca participati, in primul rand!
sanatate multa tuturor si un sfarsit de an cat mai linistit !

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
corap spune:
pai asta spuneam, nu punem toate pozele gramada in
http://picasaweb.google.com/felinare - cine e interesat sa uploadeze ii dau parola. sa fie toate acolo, sa fie jurizarea mai usoara?
sau putem face un cont nou pt concursul asta... asta dupa cum zice juriul
Noki :) stai lini, nu te albastri asa ca-i pacat, maica 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
madau spune:
Multumim din suflet pt urari, si voua sa va dea DD sanatate si bucurii infinite din partea copilasilor! 

Petrecerea a fost super...si pt copii si pt parinti
. Am avut ceva emotii cu tortul pt ca era sa nu ajung sa-l mai iau din cauza ca am facut 2 ore de acasa pana la cofetarie la Alice, dar s-a terminat cu happy end pana la urma. Pozele le prezantez dupa ce le strang pe toate.
Rianna, la multi anisori, sa fii sanatoasa si sa ramai la fel de trendy ca si pana acum! 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX