*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)
Raspunsuri - Pagina 8
crissy77 spune:
meems, pai nici Elise nu vb perfect, mai face si ea dezacorduri si la noi in casa se vb doar ro :))
roxi, vai ce sperietura ai tras. Bine ca nu au patit copiii nimic.
Noki, superb ingeras ai
Miruna, Rianna, La multi ani cu bucurie si belsug.
Eu raportez strat de > 20 cm zapada, continua sa ninga, copil si sot sub antibiotic, treaba in casa garla. Deci
I need a strong drink and a cigarette ![]()
Cristina & Elise-Stefania
Mihaelutat spune:
CONCURS DE BRICOLAT
EXECUTAREA UNEI MINIATURI CARE SA REPREZINTE UN SAT IN PERIOADA SARBATORII DE CRACIUN
REGULI:
materiale: plastic, hartie, textile, sticla, lemn, piatra, metale, plastilina, alte materiale (semi)solide
sunt interzise produsele alimentare, exceptie facand prafurile pentru pudrare, ungere, lipire (zahar, sare etc)
nu se accepta produse finite cumparate etc (exemplu: minicasute construite de altii, trenuri, masini de-a gata etc)
toate elementele satului trebuie executate de concurent, mai putin detaliile mici (bec, semafor, usa, fereastra etc) care se pot procura si folosi in stare (deja) finita
miniatura poate fi iluminata sau nu.
iluminarea se poate realiza cu instalatie electrica, lumanari sau alt fel
etapele executiei proiectului vor fi fotografiate, sub sanctiunea decaderii
data limita de inscriere: 01.12.2009
data limita predare proiect: 18.12.2009 ora 24.00
Participanti
-Anda77
- Maria-Alexia
- CristinaH
- Ioana77
- Noki
- Corap
-Alexandrina
Membrii juriului
Mihaelutat
Madau
Roxi
2 experti independenti, altii decat cei de anul trecut. Pentru a se asigura egalitatea de sanse voi incarca sa cooptez unul de sex feminin si unul de sex masculin
Criterii de eligibilitate- sunt criterii minime, obligatorii, in lipsa carora felinarul este eliminat din concurs:
1. material hartie, plastic, textil, sticla, lemn, piatra, metale, plastilina -conditia de considera indeplinita daca participantul declara pe proprie raspundere ca este confectionat din acest material;
2. minim 7 poze cu etapele lucrariil
3. respectarea datei limita de 18 decembrie, ora 24. Se considera indeplinita conditia daca ora la care a fost transmis ultimul mail nu depaseste ora 24.
4. numar minim de constructii- 3 constructii
Se acorda punctaj suplimentar pentru:
1. creativitate- eg. imbinare de culori, forme, figurine
2. complexitatea muncii-eg. folosirea a mai multe feluri de material;
3. calitate-eg. imbinare corecta, discreta, fara defecte vizibile.
4. dimensiune- se acorda cate un punct suplimentar pentru fiecare casuta in plus fata de criteriul de eligibilitate
5. imaginatie- diversitatea de constructii edificate ( grajd, magazin, chiosc etc.)
6. diveritate mijloace de iluminat- un punct lumanare, 2 puncte electric.
Raport de evaluare
Nume membru:
Criterii de eligibilitate( sunt criterii minime, obligatorii, in lipsa indeplinirii oricarei dintre conditii felinarul este eliminat din concurs):
1.matarial:DA/NU ( se va completa de fiecare membru cu Da sau Nu in functie de impresia personala)
2.minim 7 poze cu etapele lucrarii: DA/NU
3.respectarea datei limita de 18 decembrie, ora 24: DA/NU ( se ia in considerare ora la care a fost trimisa ultima poza)
Toate lucrarile care au trecut de criteriile eliminatorii vor intra in faza de evaluare suplimentara.
I se acorda un punctaj de la 1 la 7, 1 fiind cel mai mic si 7 cel mai mare. In situatia in care mai apare un participant punctajul se va acorda de la 1 la numarul de participanti.
1. creativitate- eg. imbinare de culori, forme, figurine
2. complexitatea muncii-eg. folosirea a mai multe feluri de material;
3. calitate-eg. imbinare corecta, discreta, fara defecte vizibile.
4. dimensiune- se acorda cate un punct suplimentar pentru fiecare casuta in plus fata de criteriul de eligibilitate
5. imaginatie- diversitatea de constructii edificate ( grajd, magazin, chiosc etc.)
6. diveritate mijloace de iluminat- un punct lumanare, 2 puncte electric
7. imagine artistica personala
Pentru membrii juriului only:
Daca mai vreti sa propuneti criterii va rog sa imi scrieti ca sa le adaug la tabel pana maine.
Jurizarea se finalizeaza pana pe data de 21 ora 14. Rezultatele finale le putem anunta pana miercuri 23.12 la ora 11.
Se va completa in tabelul alaturat
Criterii de eligibilitate
1. matarial DA/NU
2. minim 7 poze cu etapele lucrarii DA/NU
3. respectarea datei limita de 18 decembrie, ora 24 DA/NU
Felinar eligibil/neeligibil
Punctaj suplimentar
1.creativitate
2.complexitatea muncii
3. calitate
4. dimensiune in plan
5. imaginatie
6. diveritate mijloace de iluminat
7. impresie artistica personala
Clasament individual:
In legatura cu pozele decideti cum doriti dar rugaminte mare sa fie toate la un loc sa nu stam sa cautam
Mita
mihaela_80 spune:
La multi ani, Rianna frumoasa, cuminte si dulce, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!
La multi ani fericiti, Miruna!
Meems si Madau, sa va traiasca fetitele si sa va aduca numai bucurii!
vreau iar sa raspund dar nu am deloc timp (am si treaba si pe Maya pe cap, ca tati e plecat in Germania cu treburi) Din fericire e o minune de copil, cuminte foc (asa a fost si cand am fost eu in Canada - cand suntem amandoi se alinta)
Intru maine, o seara frumoasa!
ioana_77 spune:
La Multi Ani cuminteniei colectiei -parte feminina
, alias Rianna!Sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa! Si speram sa ne arati poze de la DISNEYLAND
anda77 spune:
LA MULTI ANI RIANNA NOELLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ITI UREZ VIATA FRUMOASA SI LUNGA, FINETEA MAMEI TALE, HOTARAREA TATALUI SI NOROCUL CHIOR AL LUI TRUMP & GATES!!!
catutza spune:
La multi ani Rianna!
sa cresti mare mica Craciunita
Meems sa va traiasca minunea 
Anda , poze nu ne arati de la ziua lui Nichita?
Mada , abia astept sa o revad pe Mirunici ca in ultima vreme nu ne-ai mai aratat poze cu ea
Noki , ai fata mare deja, e domnisorica ![]()
am uitat sa-ti spun ca am fost in vizita la Palatul Parlamentului cu Bianca acum vreo 3 saptamani, nu ma asteptam sa ii placa sa ade mult, acum de cate ori vede la tv imagini de acolo incepe sa tipe ca acolo am fost si noi ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
camelia_daniela spune:
Buna seara!
Cu intarziere justificata ... de petrecerea a 24 ore in nameti ... urez si eu
LA MULTI ANI MIRUNA SI RIANNA !!!

Sa cresteti mari sanatoase, voioase si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Mada si Meems, sa v traiasca printesele! 
Eu am facut prostia sa plec marti dimineata cu Laurentiu in Bucuresti... continuarea v-o imaginati! La 0ra 3 (marti) am plecat de la ASE de unde si-a luat "mirificul" diploma de la master si pe la 6 ajunsesem la Obor ... Am continuat "alergarea" catre Buzau si am ramas blocari in Cotorca, unde am si innoptat in masina!
Azi dimineata, vazand ca nu se misca nimic ne-am intors in Urziceni unde am si mancat. Pe la 3 ne-au dat OK-il sa plecam spre Mizil, penru ca ar fi fost drumul ok. La Mizil am ajuns dar mai departe nu se putea circula, asa ca am lasat masina in Mizil si am luat trenul si pe la 19-19.30 am ajuns acasa, in Buzau. Minunat, nu!?!
Pe de-o parte mi-a parut rau ca am plecat de acsa, pe de alta am zis ca a fost mai bine ca a fost impreuna!
Slava Domnului ca am ajuns acasa cu bine! Nu pot sa va povestesc ce emotii am avut noaptea trecuta cand am stat in camp si ne viscolea ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
felicia74 spune:
camelia
, ce peripetii, ca-n filme, macar ati avut caldura cat ati stat in masina?
Bine ca ati scapat sanatosi!
Rianna, la multi ani!
catutza spune:
Camelia , chiar ma gandeam la voi in seara asta cand am vazut la stiri ca sunt blocate drumurile in zona
bine ca e totul bine acum si bine ca ati fost impreuna!
Felicia , ce face Ilinca? nu ne spui nimic de ea de poze nici nu mai zic ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fata mea e o mimoza maaare
am fost azi cu ea afara si era foarte suparata, aproape plangand mi-a zis ca ei nu ii place zapada ca ii murdareste "cijmele"
si ca vrea acasa sa le spele imediat! Si eu care ma gandeam sa mergem in parc sa ne dam cu sania zilele astea

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
anda77 spune:
cami, totul e bine cand se termina cu bine. daca ma gandesc bine, in cazul in care rezervorul e plin cand te inzapezesti, astfel incat sa ai de ceva caldura peste noapte, poate fi nitel romantica imprejurarea.
catutza:)), sa dea Dumnezeu sa aiba masina la scara sa nu fie nevoie sa-si murdareasca "cijmele":)
eu am probat metroul in ultimele 2 zile. inghesuiala si poseta tinuta strans in brate de frica hotilor. altfel e bine ca am ajuns la serv in 15 minute in loc de 50 cat fac cu auto. dar nu pot sa fumez, sa-mi dau cu oja si nici sa ascult stiri sau muzica ca n-am ipod:)
ce ziceai noki de bakugani? abia ce-am invatat despre ce e vorba si am trecut la master level direct. repararea unui bakugan caruia i-au sarit arcurile de la hiperuzitare. si sunt ale naibii de mici arcurile...