*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, nu mai sunt nici nemtii astia ce-au fost...unde sunt batranele nemtoaice care educau spartan micii blonzi sau alte culori in cazul in care erau guvernante aduse. acum babele nemtesti viseaza numai quelle sau croaziere spa, in functie de marimea pensiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am trimis in contul comun ceva filmulete si poze de la serbarea de Craciun de la preschool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Rianna!
MIcuta printesa iti doresc sa ai o viata minuntata,sa fii sanatoasa si mult noroc in toate.
Meemsy sa iti aduca numai bucurii micuta ta frumoasa

Matei a fost cam toata ziua marait, in felul lui obisnuit, sa vedem si azi cum va fi. Doamne ajuta!
Saptaamana viitoare il duc la analize pentru ca nu mai stiu ce sa fac cu mancarea, nu vrea nimic nimic si nu tine nici pacalit nici altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

La multi ani plini de bucurii si veselie, Craciunita noastra draga, Rianna! Sa ramai mereu la fel de calina, cuminte, intelegatoare si iubitoare ca si acum! Meems draga, sa traiesti pana la adandi batraneti alaturi de comoara ta de fetita cu codite!

Roxi- pusi pentru Mateiul marait si nepapacios!

Catuta- chiar era linistita Sarah, sa stii. S-a schimbat asa de mult, incat demulte ori nu-mi pot imagina cum era cand era piticanie habauc a si se certa in parc cu copiii, se batea si musca chiar. Incredibile schimbari s-au petrecut in ultimii 2 ani!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Cum ramane cu termenul de concurs?
Acum ma apuc sa refac regulamentul de la felinare.
in final cine a ramans in cursa?
Mita

Mergi la inceput

Miiitzo, pai tu in loc sa nasti noul guvern updatezi vechile regulamente?

Cred ca in cursa mai sunt:
- Anda77
- Maria-Alexia
- CristinaH
- Ioana77
- Noki

Am uitat pe cineva?

Termen-limita 18 decembrie, ora 24.00.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Miruna si Rianna sa va fie viata cel putin atat de minunata precum au inceput-o parintii (in speta mamele) voastre pentru voi!

Roxi, sa speram ca nu mai ai nici tu nici nimeni riscuri din acestea ascunse prin casa. Asta cu siguranta casei pentru copii parca niciodata nu o putem acoperi indeajuns, mereu observam ca mai era ceva ce nu ne-am putut imagina. De exemplu Mihai se catara tot mai sus, sau medicamentele-s sus dar daca i-ar trece prin minte ar avea acces la ele.
Sau trebuie sa tinem incuiata usa la poarta (si cheia ascunsa) pentru ca la un moment dat el a zis ca pleaca de-acasa la Delia, prietena lui de la gradi, si-a plecat pe strada. Este din ce in ce mai obraznic, sper ca pe la 20-25 de ani macar sa se controleze, sa zic si eu ca au meritat tonele de rabdare (nu infinita, recunosc).

Noki sa-ti traisca ingerasul scump.

Nu mi-ati raspuns daca ma primiti in concurs.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Cum sa nu te primim? Aici e democratie, nene, nu joaca.Vezi ca pana vineri trebe sa fie gata.

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai si io m-am straduit atat sa fac casuta aia amarata si ma scoate noki din concurs pe usa din dos Deci: si io particip la concurs , cu casele stau mai prost dar cu peisajul stau bine . E un sat aerisit
Alexandrina, pai de ce sa nu te primim la concurs? Cu cat mai multi cu atat mai bine!
(punem po edit: punem pozele in contul felinarelor, nu-i asa?)

La multi ani, Rianna! fetita scumpa!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

La Multi Ani Miruna si Rianna, fetite frumoase! Mamici sa va traiasca fetele!

Aoleo Roxiutz ce intamplare horror! Bine ca s-a sfarsit cu bine! Va pup cu drag!

Sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput