*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)
Raspunsuri - Pagina 20
anda77 spune:
am uitat sa descarc poza cu lumina stinsa, in graba de astanoapte. in poza cu lumina aprinsa se vad slab aprinse beculetele pe care le-am tras pe dedesubtul plansei, dar nu sunt de efect asa. pot sa pun acum si poza cu lumina stinsa?
anda77 spune:
am citit in revista mami un articol fte interesant despre cum si de ce trebuie sa invatam copiii de gradinita despre romania, imnul national, stema, steagul, stefan cel mare versus spiderman. cica indivizii cu stima de tara au mai mult respect pt sine. cei care-si vb de rau tara au slaba incredere in ei. copilul nu trebuie sa auda ca parintele dispretuieste autoritatile tarii in care traieste. mai multe... art era scris de un psiholog.
plus ca revista mami (ultima) are si un cd cu colinde SUPEEEEER. CELE MAI INDRAGITE COLINDE.
Ina869 spune:
o mica rectificare :
nasterea Domnului 
acum am citit ce-am scris asta-noapte ( e-adevarat, ma gandeam ca anul viitor - poate- vom veni in ro de Paste , la Inviere si gandurile au fost mai rapide decirt cuvinetele 

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
tania-z spune:
acum am citit de comoda lui Roxi...aoleu!!
Avem si noi o comoda cu 4 sertare (grele!), daca trageai doua, venea pe tine. A prins-o tata in suruburi de pereti, tot de frica copiilor si tocmai am constatat ca s-a smuls si din suruburi. Foarte periculos, bine ca ati scapat teferi!
Uitasem sa urez LA MULTI ANI sanatosi si fericiti MIRUNICIULUI si RIANNEI NOELLE (chiar ei!). Madau si Meems, sa va traiasca! 
La multi ani, TUDOR dee Leea!
Lavi, sa stii ca ce ai retinut tu din noapte nasterii lui Che, mi s-a intiparit si mie in minte. Ce au zburat anii...
Alexandrina, de coma copii tai! Bine ca reusesti sa ii culci in aceiasi camera. La no, mutarea a fost un rateu (am invidiat-o pe Ina, care a reusit asa de usor cu Bobitza
).
Ma rog, semi-rateu, ca Stefi doarme in patul de copil mare, singur, dar Anna, si-a admirat patul (identic cu al lui frate-su), a sta 2 minute in el, apoi a declarat "te-ai culcat, te-ai sculat! In patuuuuuutzz!!!" Asa ca tot in ala de lemn, cu gratii doarme...deocamdata.
MIRI, cred ca fiica-mea, Anna, e cea mai buna dovada ca declaratiile lui fiu-meu n-au legatura cu modul de crestere! Cred ca tine de firea lui, e mai sensibil, are niste texte de "agatzat" de te crucesti...pacat ca nu le-am notat. E lipicios, sufera daca ma supara sau ma dezamageste, iubeste cu patos si, de fapt, toate afectele lui sunt la maxim. Anna, copil crescut de aceiasi parinti, e foarte flegmatica, sta, observa, nu se arunca, nu e iubareata deloc, nu suporta sa o tii in brate, sa o dragalesti, urla "jooooss!" si "las-o!!" sa scape de tine. Asa ca nu iti fa probleme in legatura cu tine, eu chiar vad un avantaj in felul de a fi al lui David - riscul de a fi ranit sentimental, cand va fi mai mare, nu e asa ridicat. E bine ca nu pune mult la suflet, chiar daca asta te macina acum, ca mama. 
UAU - am admirat satucurile...ce mai plimbare am tras!
Si ce bine ca nu sunt in juriu - ca as fi fost clar nehotarata!
Felicitari!!!
Acu' incarc poze. Voi trimite in cont.
pupici
lavi02 spune:
La multi ani Tudor! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!
Leea din nou data disparuta, te asteptam cu vesti!
Si pt ca am trecut de 12 noaptea:
La multi ani Sorana!
Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai o viata implinita, sa daruiesti si sa primesti multa iubire!
La multi ani Mihai!
Sa cresti mare, sanatos, sa ai parte de mult succes pe toate planurile si de multa dragoste!
Tania mortala Anna cu patutul!
Da, mai, ultimii 4 ani au trecut cu viteza luminii.
Ia sa dau o tura pe la poze in contrul comun ![]()
Ina superba domnisoara Rachel si Bobita o dulceata! Bravo Rachelinei pt solo-ul muzical, baletul si bravo tie ca faci fata la toate!
Roxi ii sta foarte bine frizura Alexiei, cum altfel? la ce frumu' e ea! Iar Matei parca ii seamana din ce in ce mai mult la trasaturi.
Tania sa-ti traisca copilasii, tare frumosi sunt! Misto petrecerea!
Ma bucur ca l-am revazut pe Cristi, acelasi luptator [;D] vad! Ana mica nu a fost?
anda77 spune:
m-am uitat ;la ultimele poze si am constatat ca piticii colectiei se fac din ce in ce mai frumosi, dom'le, cre'ca umbla un virus ceva, nu's ce sa zic. imi place noua tunsoare a alexiei. am vazut si decoratiunile exterioare ale inei ca-i si amintisem de ele (merci, ina, ca le-ai share-uit cu noi), bobita e un dulce ca mereu, nora-mea rachel este o vedeta deja, acum isi petrece timpul intre microfoane, toalete, serbari:). haina de leopard siberian face toti banii!!! si l-am vazut si pe strangarul Che, arata foarte bine cu tot cu gips si-mi place mult dde el.
bianca_mo spune:
buna si de la noi!
mai intai, cu scuze pentru intarziere, 

LA MULTI ANI , STEFAN! sa cresti mare, sa ramai vesel si iubitor!
la multi ani, TUDOR! sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi!
pentru sarbatoritii de azi 

la multi ani, SORANA! sa fii iubita si fericita!

la multi ani, MIHAI! Sa fii sanatos si fericit!
va dorim o iarna linistita si placuta!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
bb_alinus spune:
Neata colectie!
In primul rand La multi Ani tuturor, Che, Tudor, Sorana, Mihai!
Tania ce frumos povestesti tu despre voi! Abia astept sa vad pozele!
Noi suntem in Franta, in Lille, si ninge ca in povesti, de 2 zile....si toti suntem fermecati de albul din jur, cei de aici nu au mai vazut atata zapada de ani buni! Am ajuns ieri desi trebuia sa plecam alaltaieri, dar a fost si este infernala circulatia cu toate mijloacele de transport....Ne intoarcem in olanda azi, cum? Nu stim, adica cu masina evident, sau poate cu sania:)) Mergem acum sa ne bulgarim un pic....din pacate nu avem sanie!
Mosu' a trecut mai repede pe la mine si m-a cadorisit cu un nou calculator....nu prea stiu cum merge asa ca trebuie sa studiez:)
Pup si daca o sa fim prea inzapeziti cu siguranta mai revin:))
Abia astept sa vad pozele!