*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)
Raspunsuri - Pagina 19
Ina869 spune:
Roxi, prajiturelele sint comestibile, o sa le lasam pe farfurioara la gura semineului impreuna cu o cana de lapte ( Mosu'o sa vina la noi si o sa inmaneze cadourile personal, dar, peste noapte, o sa mai lase ceva daruri sub pom, ca sa aiba copilasii ce deschide dimineata
)
Maine vom executa si o casuta din turta dulce .
Of, Doamne, cumplita experienta cu comoda aia!
si eu traiesc cu emotiile astea zilnic, Bobby este amator de "senzatii tari" cade de pe toate scarile ( ca vrea sa urce/coboare ca adultii, nu se intoarce cu spatele sa stea in genunchi si sa se dea jos usurel, cu grija ) a rupt trei portite il impiedicau sa urce pe scari, a tras de ele pina a rupt balamalele, acum tinem una doar de decor
. pe scarile care vin dinspre dormitoare avem covor si jos gresie ( cade pe moale
) , celelalte sint din gresie si parchet, zilnic se da pe ele ca pe tobogan si se rostogoleste ca un bolovan, cade numai in cap, are atitea cucuie, of, ma doare inima. si el , de fel, este tare blandut, nu-i un copil agresiv, dar cind ii dai drumul fuge de nici nu-l mai prinzi. acum trecem prin faza in care vrea sa faca el totul , de la imbracat , incaltzat , pina la mancat cu furculitza. avem lupte greco-romane la schimbat, alerg dupa el de-mi sare limba de-un cot si lui i se pare tare amuzant. il chimba la cca trei ore si de fiecare data imi ia vreo 20 min' cu alergat, dat pampersul jos, iar alergat, prins, vrajit, tinut, pus pampers.
Am noroc mare ca Rachie s-a dat pe brazda si este super cuminte, nu-mi vine sa cred cit de mult s-a schimbat ( in bine! ) , daca ar fi continuat cu crizele o luam razna.
Per total, sint copilasi cuminti, nu pot sa spun ca am de ce ma plange.
Ma bucur ca nu am facut parte din juriu, as fi fost incurcata, satele sint foarte frumoase, am ramas impresionata cit efort ati depus.
Daca as fi presata sa aleg un loc intai - subliniez-, toate satele mi-au placut, eforturile , daruirea, indemanarea de care au dat dovada concurentele - as opta intre satul lui Noki si al Alexandrinei, primul mi s-a parut vesel si modern si al doilea rustic, iar prezenta popei m-a dat pe spate, geniala idee, in ton cu sarbatoarea.
Mihaela80 -
voi incerca ce mi-ai recomandat ![]()
Nu stiu cind voi apuca sa mai intru, am multe de rezolvat, soata pleaca cu noaptea in cap si vine tarziu , de cele mai multe ori am senzatia ca sint single mom
, saptamina viitoare avem invitati fiindca vine Mosu pe la noi si trebuie sa-l intimpinam , ziua nu reusesc sa fac mare lucru fiindca depind de programul lui Bobby care trebuie sa doarma, dar sanatosi sa fim, ca le voi rezolva pe toate.
La multi ani tuturor sarbatoritilor colectiei, sa aveti o viata frumoasa! 

Tania, o asemenea declaratie ar unge la suflet orice mamica!
Urez colectiei un Craciun Fericit, luminos si linistit alaturi de cei dragi! 
Fie ca nasterea Domnului sa ne faca mai buni, mai intelepti, mai frumosi in ganduri iar zapada care se asterne sa ne aduca aminte ca avem nevoie de puritate, de magie, de fantezie.
o dedicatie pentru voi
:
http://www.youtube.com/watch?v=6EO0a2luHTc
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
cristinamh spune:
am meu e inca la mine pe blog...
http://www.nazdravani.ro/colectia-toamna-iarna2005/sat.html
am reusit sa fac ceva la pagina aseara, pana mi-a murit netul de tot.
corap s-a oferit sa ma ajute, sa faca macar partea de html pentru satul ei. apropo, corap, cum stai? te-ai descurcat?
sunt la jumatate cu satul lui noki, daca mai are cineva timp (si chef) sa ma ajute, dati un semn. eu ma apuc de al lui noki acum.
la felinare nu am mai pus decat finalul, si la fiecare link catre albumul de poze.
sincer... habar n-am pe unde sunt pozele, pe la mine prin pc, ca sunt salvate in foarte multe episoade... ca sa le iau sa le pun pe toate intr-un loc...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
ioana_77 spune:
Neatza!
Hihi, ce mobilizare pana pe ultima suta de metri. Felicitari mamiciclor, eu inca nu am vazut toate creatiile, acum ma duc sa trag cu ochiu'![]()
ioana_77 spune:
Ma abtin deocamdata de la comentarii, dar fac un rezumat.
Exceptionale toate, pacat ca nu s-a incris mai multa lume in concurs.
Maria, mentionez ca eu am bricolat in principiu numai dupa ora 22.dar nu am depasit 24
ca fac urat daca nu indeplinesc un minim de somn. Doar trenul l-am facut intr-o seara, cand statea soacra cu copiii. Vb lui Lavi, tu bricolezi la propria-ti casa.
Cel mai mare fan al meu a fost Maria. Stefanel a luat trenul, l-a pus pe jos si a cerut baterii sa-l faca sa mearga![]()
Eu sunt mandra de ce am facut, vb Alexanrdinei, daca nu incercam nu stiam ca pot. So... contati pe mine si alta data, multam Noki ca m-ai pus la treaba
madau spune:
Super felinarele
, trebuie sa recunosc ca am ramas masca, eu una nu m-as fi priceput la indoit/decupat si ansamblat, n-am deloc viziune in ceea ce priveste geometria in spatiu
. Bravo, bravo, bravo!
Mi-au placut toate, dar ma abtin sa comentez ca sa nu influentam decizia celorlalti membri ai juriului ![]()
Mitza trimite te rog grilele de jurizare pe mail..sau daca o are cineva, dati-i un forward si la mine, pliiizzzz 
Inutza multumim pt urari, spor la pregatiri si Craciun fericit si linistit alaturi de toti cei dragi!
Ma duc sa bag ceva la spalat pana nu se trezeste familionul si incepe sa misune prin casa. We placut!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
felicia74 spune:

Cu intarziere: La multi ani, Stefan de Tania, sa cresti mare si sa o iubesti pe mami toata viata!
Si pentru ziua de azi:
La multi ani, Tudor de Leea, sa ai parte de o copilarie si o viata frumoasa!
Si spune-i mamei tale sa ne mai povesteasca despre voi.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
Mai, ce sate frumoase, nici prin gand nu-mi trecea sa fac asa ceva, nu am atata imaginatie. Evident, am unul preferat dar o sa-l spun dupa jurizare.
Catutza o sa revin cu povesti mai tarziu, ca acum fugim la derdelus.
Iubesc zapada din decembrie!!! Dar cea care apare in februarie-martie, cand abia astepti primavara, mi se pare absolut sinistra.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
catutza spune:
La multi ani Tudor!
Leea , sa-ti triasca baiatul, sa creasca mare, sanatos si la punga gros 
Cand primim rezultatele finale? Abia astept sa vad ce decideti 

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
anda77 spune:
hello, azi prestam om de zapada, maine sanius. m-au chemat prietenele pe la patinoar , dar nu mai incerc cu nichita ca am vazut ca nu degusta gheata deloc.
Nic este mesmerizat de sat:)) , probabil fiindca este colorat si eclectic ( a se citi Happy Kitsch de-a dreptul), ceeea ce vad ca la copii prinde. azi satul meu a primit pista auto ca cine a mai vazut sat fara pista
(fiu-meu vrea ca toate oraselele sa fie monte carlo:).
felicia, chiar ca zapada de decembrie e cea mai frumoasa!
lavi, cam tot ce-am vazut in state era mai ieftin, mai putin parfumurile. in 2 magazine am intrat. muuuult mai scumpe ca-n paris. sau romania. sau alta parte din europa. nu mi-am luat niciunul ca diferenta mi-a parut chiar mare.
in principiu hainele, mancarea si electronicele justifica cel mai bine achizitionarea acolo.
am vazut ca ti-a dat meems o lista cu marci, nu am citit-o, deci scuze daca repet poate ceva ce-a zis ea, vezi ca Gap kids are preturi bune in state. in Ro e ....uuuu...stii si tu...
Atention: totusi Boston este unul dintre cele mai scumpe orase din US, am inteles ca bate NY.
azi e ziua lui Tudor? La multi ani! leea, ce mai faceti?
mihaela_80 spune:
La multi ani, Tudor!
Oau, ce minunatii ati facut, felicitari! Sunt frumoase toate, fiecare cu specificul lui. Mi s-a parut emotionant cum se mai vedea in cate o poza o mana de mamica, niste ochisori de copii atenti :)
Miri, multumesc de informatie
Noi venim de la teatru (Tom Degetel), plimbare prin oras si McDonalds, ca nu s-a putut fara. Si voiam sa va intreb, voi v-ati luat brazi? Si daca da, cu cat?
L-am intrebat pe un batranel intr-o zi, avea un bradut mic si frumos, a zis ca l-a luat de la Big cu 15 lei. La noi in piata cel mai ieftin e 130 de lei, am intrebat acum. Hm...