*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)
Raspunsuri - Pagina 18
alexandrina spune:
Sunt 4, Cristina nu cred ca-l pune a comun cu noi.
Pana la ora 24 se mai munceste la 2 sate, speram sa ne incadram. Mie-mi merge net-ul cu viteza enervanta.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
M-am apucat sa le micsorez, da' de reusesc sa le urc.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
meems spune:
Si eu am fost profund atinsa de dorinta lui Che!
Miha, multumesc de complimentele la adresa numelor fiica-mii
Ea s-a numit simplu Anais pana prin luna a 7-a de sarcina cand cineva i-a pronuntat numele... foarte urat. Atunci, instant, am schimbat numele. Aveam de gand sa-i punem doar un prenume, insa ne-am razgandit pe ultima suta de metri si am considerat ca Noelle e un prenume potrivit pentru o fetita nascuta in preajma Craciunului. Pentru Rianna m-am inspirat de la fetita Corinei Danila.
Lavi, de la Gap ar merge slim fit pentru fetite mai slabute. Alte magazine de copii: Children's Place, Gymboree, Old Navy, H&M. Plus orice magazin mare (cum ar fi Macy's, JC Penney, Sears) are departament de haine de copii. Poate astea ar fi cele mai potrivite ca si-ar putea cauta si Virgil pentru el.
Satele... ma dau pe spate! Ioana, al tau mi-a placut taaaaaare mult! Parca rupt dintr-o fila de poveste. Al tau, Corap, e o fila de poveste... americana
Pe-al lui Noki inca nu l-am vazut. Astept sa apara si celelalte.
pentru toate mamicile participante!
madau spune:
Gata, vad ca a aparut si satul Alexandrinei....mai sunt ceva poze de incarcat la el. Hai Anda, baga mare 
Ma duc sa culc maimutza, am fost pana acum afara la dat zapada si e rupta. Admir satele maine dimineata la cafea ![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Uau, satul Alexandrinei este rustic, traditional romanesc, cred ca singurul ce are si popa la vedere 
!
Uf! Propun sa alegem castigatoarea prin tragere la sorti. 
ANDA
baga mare cu pozele ca ne luam dupa ora de vara! 
Meems multumesc! 
Sa vad ce-l conving pe Virgil.
lavi02 spune:
Pozele cu Cornflakes Bio si Azitromicina Sandoz suna a fi ale Andei. :)
Misto patinoarul!
Noki_Lara spune:
Care-i patinoarul? Ala cu stegulete?
Lavi, sunt curioasa care-i place cel mai mutl Silviei.![]()
Dap, Alexandrina e surpiza (a se citi picarea fetei) serii!
![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
alexandrina spune:
Am terminat de pus si comentariile.
Multumesc mult pentru laudele incipiente.
Ma duc sa fac un somn de recuperare atat de necesara.
Am sansa sa dorm vreo 6 ore. Numai sa-mi vina somnul ca mi s-a schimbat bioritmul...
Vise placute!
anda77 spune:
PREZENTARE SAT "HAPPY KITSCH"
DESCRIERE: ESTE UN SAT ALEGORIC. COLORAT. PENTRU PITICI SI MAMICI. O INCHIPUIRE DE SAT. Oamenii care ies din Tavern on the green, cad in niste gropi prin omat (se vad:) si daca scapa cu viata reusesc sa ajunga la biserica. Biserica este dupa arhitectura proprie:) si ea.
Parcul de masini exista in poza ca a insistat Nichita, faceti abstractie de ele. Casa aurie este mall sau casa primarului mai parvenit asa. In iglu se inchiriaza patine de la omul de zapada de langa. In extrema dreapta este casa familiei Adams. cea visinie, crapata. Am folosit 2 sprayuri de decor pentru casa aia, stratul de deasupra este obligatoriu sa se crape. Deci nu este casa de oameni saraci, ci casa Adams. Oglinda de la patinoar este smulsa cu greutate dintr-o rama ikea:) cei 2 brazi sunt o bucatica de cofraj de oua. casa negru cu alb este a singurei familii de oameni seriosi din sat:)
PUNCT TARE: TOTUL ESTE REALIZAT DIN "CROIALA", FARA SCHITA, FARA CENTIMETRU, DA, NU AM AVUT cm DECAT LA PRIMA CASUTA (p-orma l-a luat mama), FARA RIGLA SI CU FOARFECA CU VARF BONT:)) AM TAIAT SI LIPIT DIN OCHI
PUNCTE SLABE: FINISAJELE AR FI PUTUT FI MAI BUNE, excesul de culoare trimite satul doar la utilizatori sub 10 ani.
Am vazut concurenta, foarte dragute sate, succes tuturor si ochi limpede juriului! ma duc sa ma culc ca daca mai vad o bucatica de carton de la vreo cutie in fata ma ia cu fibrilatii...