*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

satdecraciun@gmail.com
parola ce de la contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Asa-i din pacate, cum zici tu, sunt o gramada de cazuri grave si nasoale.
Dar eu ma gandeam la lucruri mici, pt care poti sa-ti acuzi parintii la nesfarsit sau poti sa pui iubirea in fata si sa-i ierti.

Satele - va duceti in contul respectiv, mergeti pe photos si acolo le gasiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Am citit mai multe pagini o data,m-am speriat impreuna cu voi,am plans cand am citit dorinta lui Stefan.
Cm cresti un copil astfel incat sa-ti spune din proprie initiativa ca te iubeste?eu ii spun lui David de n ori pe zi, si il laud cand e cazul si il recopmensez cu o plimbare daca mi se pare ca a facut ceva extraordinar: a impartit jucariile lui cu Simi, mancarea, a reprodus un dans, poezie de la gradi, a acceptat sa manance singur... hai ca am divagat de la dragoste, au trecut aproape 4 ani si eu am aceleasi dileme legate de dragostea copilului meu ptr mine.

Miha80, nu imi amintesc dc ti-am raspuns legat de cursurile de salsa, nu mai putei merge atunci, ca noi deja invatasem multi pasi.Dc esti interesata din ianuarie incep cursuri de incepatori de la 7 seara si alta grupa sambata.mie mi-a intrat microbul, acum ascult latino cand ajung acasa.

era sa ma retrag fara sa urez celor sarbatoriti zilele trecute tot ce-i mai bun ptr ei si lui Stefan sa i se indeplineasca dorinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

abia astept sa vad cine va castiga concursul , mie toate satele imi plac si va admir pentru talentul vostru

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Noroc ca am cerut imperios sa fiu trezita daca adorm cu copii.
Asa ca Anda, sper ca punem poze cot la cot in urmatoarea ora.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hai Alexandrina
Hai Anda

sa va incadrati in timp

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am trimis un mail in contul "satdecraciun" cu link la satul CristineiMH, sa-l gasim usor.

Expertus non-independentus Virgil - cel mai mult i-a placut satul Ioanei din cele de pana acum

Eu nu ma pot hotari, toate-s foarte frumoase!

Alexandrina & Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Pai cui i-o trebuit sa fie in juriu?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

io vad doar 3 sate, e ok?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata! Declar terminat satucul meu de Craciun. Stau in pat, imi pun un DVD imediat si ma delectez la lumina lui.

Lavi, hi hi hi, ce figura ai fost cu beculetele de dicoteca. Habauca de instalatie de iluminat a luat-o razna din senin, ca era setata sa stea neclipocita. Cred ca s-a simtit bagat in seama prea tare.

Foarte frumoase catunele concurentelor mele! Toate-s frumoase, ce mai!

Astept cu interes ce-o produs Anda. Cred ca amu pune ultimele detalii, ajutata de Nic.

Alexandrina, haide odata cu pozele!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput