*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alexandrina mortal familion ai!
deci asa, suzeta e semnul distinctiv intre tine si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Alexandrina, cool feciorul tau In principiu o saptamana, sa vedem acum. Mi-am amanat toate treburile ca sa ma pot ocupa de Maya, cu ea nu pot merge nicaieri din cauza vremii, e putin frustrant uneori. In schimb gatesc de 2 ori pe zi si e casa luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Sunt super creatiile, felicitari !!!

mitza daca trimiti ceva pe e-mail te rog sa anunti aici, nu deschid yahoo decat daca imi spui.
wow ce iarna!!!
iti ia o ora sa te imbraci si una sa te deszbraci iar afara stai 10 minmute

miha80 asta cu fugitul din mana mamei am facut-o eu in copilarie, am sarit aproape in fata tramvaiului, pentru ca in sinea mea am gandit ca am timp sa trec, eram mica dar nu am sa uit niciodata sperietura mamei.

meemsy am vizionat pozele impreuna cu alexia, cam mereu faca asta pentru ca ii place sa vada copilasi in poze
e o frumoasa ri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a mai aparut un sat!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

edit: sunt trei sate, dar a lu' noki -i la secret :) noroc ca am avut inspiratia sa am loghez

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Vizionat si eu cu maxima incantare cele 3 sate publicate - felicitari , sunt fff impresionata.

Si inca o data trista ca n-am perseverat munca. Dar... as fi avut soarta Alexandrinei, clar

Satul meu il visam eco-bio-natural 100%. Am adunat pentru el stuf (pt. pereti si acoperisuri), scoarta de copac (acoperisuri), pietricele colorate (baza fundatiei), muschi pentru decor. Bete de chibrite pentru detalii, inclusiv sinele trenului. Ghinda si castane pentru personaje aveam prin casa din toamna. Musai Mos Craciun cu sania trasa de reni. Exclus hartie glasata.
Dar... a fost un cosmar pur si simplu sa fac scheletul din carton al caselor cu copiii zumzaind in jurul meu (cred ca va povesteam cum faucse Cristi obsesie din a-mi lua cuter-ul iar Ana foarfeca ). Iar la taiatul milimetric al stufului am clacat total.

E lux mare bricolatul asta.
Toata admiratia pentru cele care ati reusit sa faceti efortul . Si a iesit si tare frumos ce ati facut voi, toate imi plac.

Mergi la inceput

Acum am vorbit cu fetele, au fost cu saniuta , Silvia si-a terminat temele, a bricolat si niste podoabe de pom...

Eu am inceput sa ma uit la satele din contul comun si tin sa va spun ca sunt complet cazuta pe spate!!!

Corapina ce pot sa zic, super!

Noki nisip de la mare, uau! Foarte dragut satul si mosu' si colindatorii... si luminitele. Dar faza faina e cand incep luminitele sa clipoceasca si din atmosfera de seara sfanta de Craciun cu colindatori trilu-lilu se transforma in atmosfera de club, discoteca!

Miha80 f f misto filmul de aseara, cred ca ti-ar placea si tie. Despre o familie cu 3 copii + 1 bunic, mesajul final pe care l-am perceput eu a fost ca dupa toate greselile pe care le fac unii fata de altii - tata fata de fiu, frate fata de sora, mama fata de copii, pana la urma familia e unita si dragostea care ii leaga ii ajuta pe toti sa treaca peste.

Ne tot gandim noi in cate moduri un parinte isi poate traumatiza psihic copilul, de cele mai multe ori fara sa vrea sau sa-si dea seama dar totusi dragostea e mai importanta, noi trebuie sa ne iertam parintii pt ce ne-au pricinuit fara voia lor sau din nestiinta si sa speram la fel, la iertarea copiilor nostri.

Mergi la inceput

Ioana super perselutele de la case si satul tau e foarte frumos, mai rustic!

Bravo tuturor fetelor!

Maria lasa ca tu bricolezi la propria locuinta intre timp

Madau sanatate soacrei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

m-am si logat, nu vad satul lui noki...
help

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Nici eu nu stiu unde sa caut satele facute de Ioana si Noki, luminat-ma si pe mine, va rog.

Lavi, tot legat de parinti e si World's Greatest Dad, e un film nemaipomenit.
Cu iertatul..din pacate stiu copii carora li s-au facut lucruri de neiertat. Pentru lucruri normale, e asa cum zici tu. Si pt abuz care s-a oprit si nu continua si la varsta adulta a copilului. Exista foarte multe relatii de familie bolnave si complicate pe lume, din pacate nu iubirea e solutia, ar fi bine sa fie asa. Chiar azi am raspuns la un subiect la in unul sau in doi, m-a revoltat ce se povestea acolo.

Mergi la inceput