*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Ne inzapeziram iarasi , trebuie sa ajung la socrella la spital sa-i duc cate ceva, dracu stie cu ce-oi ajunge, sper sa mearga taxiurile ca masina n-o scot din parcare, mi-a ajuns ziua de marti . V-am zis ca urasc iarna?

Alexandrina felicitari! Nu stiu sincer cum rezistati sa dormiti asa putin, eu daca nu dorm macar 6 ore pe noapte nu functionez

Maria bafta la curatenie, sper sa terminati pana de sarbatori!

Abia astept sa vad pozele pt concurs

Gata, ma duc sa imbrac maimutza si sa ne facem curaj sa iesim din casa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Incet cu laudele.
Cine-o zis ca rezist? Daca nu ma fortam, n-aveam cum sa termin. Dar acum sunt ca teleghidata, noroc ca m-a lasat durerea crunta de cap pe care-o aveam de dimineata. Deja imi tremura mana pe la 4, si chiar aveam nevoie de ea, pentru niste fineturi. Si visez ca-n week-end ma recuperez dar nu mi se arata.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Buna dimineata!

Am zapada pe geamuri pana la jumatate, nici nu mai vad afara.

soanso, super pozele din casuta voastra, imi place mult mobila de bucatarie.

Ioana, eu ma gandesc sa nu fie la Stefan vreun streptococ sau stafilococ, cel auriu stiu ca da si afte, si febra, si dureri de gat.

meems, si Maya face dezacorduri, la genitiv plural e jale mai ales :)Si eu stiu copii romani crescuti afara care vorbesc bine, dar in conditii de familie extinsa prezenta acolo, prieteni. Ceea ce ai si tu. Citeam ieri pe un forum de francezi care locuiesc in Suedia ca au aceleasi probleme, cum sa faca sa ii invete pe cei mici franceza. Aceleasi probleme peste tot :) Am vazut pozele, e tare frumoasa Rianna. Imi plac tare mult si numele ei, nu stiu daca ti-am zis.

Ina, banuiam eu nu atat ca nu ti se ofera laude, ci ca nu stii sa le primesti. Aici tre sa lucrezi, si sa stii ca autorasfatul ajuta mult. Nu renunta la el, e f important pt starea de bine.

alexandrina, mergea linkul atunci, am putut sa clickuiesc in voie, pe ce-am vrut. E fain :)

coralia, sanatate multa sotului tau! Se mai plang ei deci si pe buna dreptate :) Cu mutatul din Bucuresti, oh, o anumita parte a familie noastre se gandeste intens (numai) la asta. Om trai si-am vedea, am si eu niste planuri (o reconversie profesionala totala) si daca le integram pe toate intr-un proiect posibil atunci incercam :) Nu spun mai mult inca :)

roxi, bine ca a fost totul bine. Odata mi s-a smuls Maya din mana si a sarit in fata unei masini. Daca nu avea prezenta de spirit tipa aia sa franeze...Stiu sentimentul, nici eu n-am fost buna de nimic toata ziua aia. Neaparat sa prinzi astfel de mobile de perete, citeam undeva ca atunci cand sunt 2 copii sunt mai expusi accidentelor, se iau unul cu altul si in vartejul jocului nu mai au la fel de multa grija.

noki, foarte dulce a fost Sarah-ingeras, si expresia fetei era in ton cu costumul, cuminte si blanduta :)

Felicia, eu la partea cu sacrificatul bunicilor sunt de acord cu nemtii, e ok sa aiba grija din cand in cand dar nu ca responsabilitate principala. Soacra mea de ex face o gramada pt cei 6 nepoti dar nu schimba scutece :) Eu o inteleg :)

Lavi, Maya e numai crescuta in tarile calde, de nascuta e nascuta la Elias :) Cu ochii, am decis sa mai astept, nu-mi pot asuma riscurile, sunt prea mari si cresc in timp (vorbesc de implant de cristalin, nu de laser). Multumesc de intrebare Daa, Maya se face tot mai cuminte si mai intelegatoare, mi-e draga de nu mai pot.

Cu America, si mie mi s-a parut in Canada ca toate sunt mai ieftine, electronice, haine, parfumuri, erau preturile in dolari la fel cu cele in euro ca numar, deci o diferenta de 30 la suta.

cristinanegara, sanatate multa pt cei 2 bolnaviori!

camelia, super aventura voastra! Brr, mai ia frigul numai cand ma gandesc, bine ca ati ajuns cu bine acasa!

catutza, cool cu cizmele Maya sare in toate baltile si in toti nametii, n-are probleme de felul asta.

cristina, f frumos satul tau, felicitari!

tania, m-am distrat de ochii tai ca sarpele Kaa Sa le fie de bine serbarea si petrecerea! Super Stefan cu ghipsul, hihi, asta inteleg eu prin a transforma orice dezavantaj intr-un avantaj :)

Maria, spor la curatenie!

Mergi la inceput

Exemplu de asertivitate:

Maya se plangea ieri seara ca ii e dor de taica-su. Eu : stiu, Maya, si mie mi-e dor de el. Si sa stii ca si lui ii e tare dor de tine.

Maya: Asta e problema lui. El a hotarat sa plece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

satul meu e gata!

daca nu mi se face program in seara asta il mai upgradez un pic. daca nu, asta e!

(ma duc si eu la trebi, ca am frecat menta/satul pana acum)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Wow, Cora, foarte frumos e in stilul asta simplu.

Mergi la inceput

Intotdeauna surprinzatori

Ieri dimineata la 4 s-a trezit Mihai. Se trezeste in fiecare noapte, plange ca nu-s lanaga ei. Am stat langa el o ora si jumatate sa adoarma, nu stiu ce-a avut, eu evident gandindu-ma la proiectul cu satul, ca la el munceam cand s-a trezit. Si-mi zice "Mami, Maria a vorbit cu mine". Eu: "Cand?". "Cand m-am trezit si te strigam, Maria a zis 'Mami nu-i aici!' si s-a culcat la loc."
[Eu adorm langa Maria, adica zic povestea, Mihai adoarme repede si apoi astept sa adoarma ea si pic eu prima. Cand ma trezesc de anchilozare din cele mai chircite pozitii, ma mut la mine in pat. Apoi se trezeste Mihai care plange de obicei ca n-a auzit povestea si ma-ntorc la ei si dorm si cu el. Asa in 3 paturi in aproape fiecare noapte. ]
Ieri dimineata cand s-au trezit eu eram dusa deja la servici.
Si Mihai: "Mami, mami" catre patul lui Maria. Se uita mai bine la ea:
"O Maria, unde ti-i suzeta ca n-am vazut-o si-am crezut ca esti mami!"

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am intrat sa scriu repede ca am si eu GHEATA in sat si sa nu se zica ca m-am luat dupa corap:)) gheata mea e altfel, e facuta dintr-o bucata de oglinda care se constituie in PATINOAR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Superba creatie, Corap, ca de obicei!Ai talent, nu gluma!

Eu m-am incumetat sa ies azi prin nameti cu Micrutzu' si am amortizat investitia de anul trecut pentru care ma felicit.
In Bucuresti mai treaca-mearga, dar ma gandesc cu groaza si disperare la drumul pana la Bistrita in aceste conditii horror. Tare as merge cu trenul. Poate-l conving pe Adila.

Si satul meu e gata, as mai avea un mic-mic detaliu de facut, daca reusesc diseara bine, daca nu, asta e.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Oau! De doua ori OAU!
Eu nu pot sa pun poze cu instrumentul acela care inlocuieste aplicatia Picasa, asa ca sper sa apuc sa le urc de-acasa in timp util.

Mihaela, tati e plecat pentru multa vreme?

Mergi la inceput