*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)
Raspunsuri - Pagina 21
roxisialexia spune:
neata!
brrr ce frig este![]()
La multi ani, Tudor!!!
La multi ani, Sorana!
La multi ani, MIhai!
Sanatate tuturor ca este cel mai important lucru si apoi noroc restul se fac 
lavi multumesc
![]()
anda multumesc 
tania wow ce declaratie, super frumos 
inuta sarbatori fericite! Sunt sigur ca o sa te descurci excelent 
meemsy 
alina sa stapanesti sanatoasa noul pc.
e rau ca nu mai merge tv-ul si asa nu aveam bani acum trebuie sa ne bagam la un credit ceva, mihai este addict tv
, problema este ca nu prea mai suntem liberi la credite 
Super super felicitari participantelor la concurs! Tare greu cu jurizarea, mitza trimite-mi si mie grila de jurizare.
am cazut in admiratia voastra, ce frumos ca aveti talentul asta 
mihaela_80 spune:
Buna dimineata! Vreau la soare
De la etajul 10 am o priveliste minunata asupra mocirlei din intersectie, ca zapada alba fuse si se duse.
La multi ani, Sorana, sa ramai la fel de vesela si sa ai numai bucurii!
La multi ani fericiti, Mihai, sa fii sanatos si fericiti in mijlocul familiei tale frumoase!
Tania, suuper Anna ta! Eu am iubit toata viata copiii lipiciosi, dar de cand cu Maya am inceput sa-i "vad" si pe ceilalti, observatorii rationali si sceptici ai realitatii inconjuratoare, si imi sunt tare dragi si ei. Genial cu "te-ai culcat, te-ai sculat" hihi, asa facea si Maya.
Alina, sa stapanesti sanatoasa calculatorul. Multumesc si pt recomandarea de crema, e prima pe lista, ca imi placeau oricum produsele lor, se intind ca ciupercile dupa ploaie in Bucuresti.
Anda, imi iau si eu revista Mami, daca spui ca sunt frumoase colindele. Cu mandria nationala, total de acord, e parte integranta a eu-lui copilului.
La mine cred ca s-a exagerat putin, insa (nu parintii, ci invatatoarea, pe care am iubit-o mult de tot), pt ca atunci cand nu locuiam in tara aveam reactii ciudate la cantece patriotice (pe care aici nu le ascult sau nu mai impresioneaza asa). Acum mi se pare ca mi-a trecut, mi-am mai rezlolvat niste nelamuriri, daca ar fi sa plec iar cred ca as reusi sa ma simt cetatean al lumii :)
alexandrina spune:
LA MULTI ANI chipesului Tudor! Ce mai stiti de Leea?
Sorana, scumpa "geamana" bucura-i pe toti cei dragi cu bucuria ta!
Sa traiasca si feciorul meu drag. Doamne ajuta!
Alina si la noi la fel, de basm mi s-a parut saptamana asta, de ieri ninsoarea a stat si de Craciun se anunta ploaie. Nasol.
Cristina sigur ca te ajut cu codurile, dar maine dimineata, te rog.
Felicia si care mai ziceti ca nu puteati face ca noi, aveti dreptate, fiecare are un stil aparte, si noi cele care ne-am bagat zicem raspicat ca pana nu incepi sa nu zici ca nu poti. Deja ne tot repetam.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).