Locul fetelor Nou-Venite (52)
Raspunsuri - Pagina 10
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 salutare fetelor !!!! plang de bucurie pentru voi....nu am intrat 3 zile si uite ce surprize frumoase !!! FELICITARI Babi si Draga !!! multa, multa sanatate !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FELICITARI Ale pentru voinic....stiam ca o sa fie baietel... ![]() Va pe toate, si vechi si noi, si sa fac rezumatul pentru astea 3 zile :Miruna cu puroi in gat si antibiotic, dupa ce am fost la urgente ieri suspecta de apendicita. Nu are si "ne-am rezumat" la o viroza respiratorie urata. eu Z12, dar nu cred ca prestam ceva pentru ca sotul nu se simte bine, ceva la plamani, peste 15 minute are programare la tomograf... ![]() ![]() dadaca in schimb a venit acasa si azi are prima sedinta de chimio...este surprinzator de bine si nu arata ca un om operat... Luciana, fetita cu leucemie, e asa si asa..asteapta raspuns de la o clinica din Franta. Am senzatia ca toate astea nu se mai opresc ![]() ![]() ![]() Ma scuzati, nu ar trebui sa va intristez...cred ca ma descarcam doar. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
lorin nu fii trista...totul o sa se rezolve ...ai sa vezi.
Uite, iti trimit o
si un
-ic ca sa te mai inveselesti.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
ukume24 spune:
Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine alaturi de voi?
Numele meu este Oana si sunt din Cluj.Imi doresc enorm de mult un bebe dar am avut ceva probleme cu prolactina care era foarte mare. Am luat dostinex si acum s-a reglat asa ca incercam din rasputeri sa facem un copilas. Luna asta e plina de sperante pentru mine pentru ca am citit undeva ca decembrie e luna conceperii si multi bebici vi odata cu mosul. Sper sa ne aduca si noua Mosul o minune :). daca nu vine minunea nu-i nimic ca mai incercam.
va pupic, Oana
jesia spune:
lorin uibita nu te mai scuza atat
noi suntem aici ca sa te descarci
...o sa fie bine....sa dea Dumnezeu sa fi-ti sanatosi
si tu si sotul si capsunica.....si restul vine de la sine...o sa treaca si perioada asta urata...si eu am avut una oribila in ultimele 2 saptamani
...dar o sa treaca tot raul spre bine...hai capul sus si sa ne bucuram de sarbatori 
...o sa fie bine 

Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
Lorinn, iti multumesc pt felicitari
tin pumnii stransi din tot sufletul ma rog sa iasa bine la tomograf, si sa ai credintain DD ca va fi langa el si il proteja, imi pare rau pt Mirunica ca este bolnavioara , dar piticuta ta este puternica si se va face bine repede, si sotul tau nu va avea nimic grav... si veti avea niste sarbatori linistite si fericite
dar pt ce face sotul tomograf?
asa creste bebicu
15+

lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo dar pt ce face sotul tomograf? asa creste bebicu 15+![]() ![]() |
Ale, a facut o radiografie la plamani si l-a intrebat de cand fumeaza, de la 5 ani ????? Ori sotul meu nu a pus tigara in gura niciodata!
a avut un accident rutier urat acum 10 ani si se pare ca sunt inflamate coastele care au fost rupte atunci si a avut si o fractura de stern...
nu stiu alte detalii deocamdata...asteptam sa vedem...
fetelor, multumesc de incurajari...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/
lorin7774 spune:
Jes, pana la urma a fost dereglare sau ce ???
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
mvb spune:
Eu astazi am avut multa treaba la serviciu si acum cand am intrat sa vad ce faceti, ce-mi vad ochii?
BABIELA ma bucur enorm pt tine, pt ca stiu ce a fost in sufletul tau de cand micuta Cristina a devenit ingeras.....iti doresc din suflet sa ai parte de o sarcina frumoasa, usoara si care la final sa aduca in familia voastra copilasul mult dorit si asteptat......imi vine sa tip de bucurie pt tine......atat de mult iti inteleg bucuria.....o meriti din plin......

......FELICITARI MAMICO!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
aleesicoo spune:
Lorinn stai linistita ca va fi bine
fetele pun 2 3 poze cu burtica sper sa se vada ceva k le am facut acum repede in oglinda
asa creste bebicu
15+

mvb spune:
Ale felicitari pt putzi...sarcina usoara in continuare si te asteptam mai des....pana nu inchidem topicul![]()

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
aleesicoo spune:
mvb pai crezi ca scapati la odisee cand va veti muta ????si acolo vin dupa voi![]()

fetele dak intrati la mine la pozici aveti 4 poze cu burtica....
asa creste bebicu
15+