Locul fetelor Nou-Venite (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

plec la munca , dar maine am liber ca am lucrat pe 1 dec, iar de luni gata sunt in concediu o sa imi prinda bine zilele astea de concediu acum la inceput de drum. va pupacesc si ne auzim maine ca deseara cand ajung nu stiu daca reusesc sa mai intru.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Felicitari babiela..
Ma bucur enorm pt tine. Vezi, pana la urma a venit mosu' cu cadoul mult asteptat.
Se vede clar a doua liniuta. Babi esti .
Felicitari.

Am si o curiozitate ..de cand incerci pt bebe?

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

eleia asa este ne luam amandoaun de manuta si mergem mai departe ...ca asta e viata ...o sa vina si randul nostru

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello fetele mele inzapezite
Jesia, imi pare tare rau, din tot sfuletul sa stii insa nu iti pierde speranta, mosul va intarzia si il va aduce pe bebelin luna viitoare
Babiela, nu pot sa credd!!!! Felicitari mamico!!! sa iti dea dzeu o sarcina usoara, bebelin sanatos si la termen!!!ce ma bucur pt tine... si uitati asa usor fetelor inchideti topicul si va mutati la odisee

si acum sa va spun despre mine:
AM UN BAIAT!!!!! GRAS, VOINIC, CARE NU STA LOCULUI 2 MIN!!!
ieri am fost la dr si e totul ok.....s-a chinuit o gramada sa ii masoare toate cele pt ca bebelinul seamana cu mamii si nu sta locului deloc.... de mic are personalitate

pai cam atat....

asa creste bebicu
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

ale felicitari!!!! ce ma bucur ca e baietel. asa mult ti-ai dorit asta si uite ca asa a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eleia multumesc cand am auzit ca este baietel am izbucnit in lacrimi si dr nu stia din ce cauza plang credea ca vreau fetitadar pana la urma indiferent ce va fi eu il voi iubii ca pe lumina ochilor mei ca doar e bucatica din mine....sanatoas/sanatoasa sa fie daca va vrea sa isi schimbe sexulcu toate ca eu asta cred ca este : UN PUTZOS!!

asa creste bebicu
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babiela

arriana cand ar trebui sa te testezi?

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Babi ,in primul rind FELICITARI,imi vine sa sar in sus de bucurie pt tine....parca am ramas eu,o sarcina usoara iti doresc!

Cit despre mine ,azi e z8 de la IA si nu stiu ce sa fac,azi noapte am avut niste crampe ca la CM dar nu e nimic de genul asta , ar tr ca uritii sa vina chiar de Craciun (daca mai vin),as vrea sa fac miine dim un test dar nu stiu daca s-ar vedea ceva,ce spuneti? Off sper sa va urmez Ale,Babi, Draga ...taraiti picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-oana spune:

Sunt mamica unei fetite de 1 an si sunt insarcinata in 26 de saptamani deja. Am asteptat conceperea primului copil cam doi ani timp in care am fost efectiv obsedata de acest gand ca poate nu pot avea copii si acum i-am facut unul dupa altul. Nu pot da o explicatie medicala pentru ca la primul copil am facut si analize am luat si pastile, dar la a doua sarcina nu am facut absolut nimic ca sa sporesc sansele. Va sfatuiesc sa aveti rabdare chiar daca eu cand auzeam aceste cuvinte imi venea sa turbez, dar chiar asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

salutare fetelor !!!!

plang de bucurie pentru voi....nu am intrat 3 zile si uite ce surprize frumoase !!!

FELICITARI Babi si Draga !!! multa, multa sanatate !!!

FELICITARI Ale pentru voinic....stiam ca o sa fie baietel...

Va pe toate, si vechi si noi, si sa fac rezumatul pentru astea 3 zile :
Miruna cu puroi in gat si antibiotic, dupa ce am fost la urgente ieri suspecta de apendicita. Nu are si "ne-am rezumat" la o viroza respiratorie urata.

eu Z12, dar nu cred ca prestam ceva pentru ca sotul nu se simte bine, ceva la plamani, peste 15 minute are programare la tomograf...

dadaca in schimb a venit acasa si azi are prima sedinta de chimio...este surprinzator de bine si nu arata ca un om operat...

Luciana, fetita cu leucemie, e asa si asa..asteapta raspuns de la o clinica din Franta.

Am senzatia ca toate astea nu se mai opresc

Ma scuzati, nu ar trebui sa va intristez...cred ca ma descarcam doar.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela-oana

Sunt mamica unei fetite de 1 an si sunt insarcinata in 26 de saptamani deja. Am asteptat conceperea primului copil cam doi ani timp in care am fost efectiv obsedata de acest gand ca poate nu pot avea copii si acum i-am facut unul dupa altul. Nu pot da o explicatie medicala pentru ca la primul copil am facut si analize am luat si pastile, dar la a doua sarcina nu am facut absolut nimic ca sa sporesc sansele. Va sfatuiesc sa aveti rabdare chiar daca eu cand auzeam aceste cuvinte imi venea sa turbez, dar chiar asa e.

Mihaela oana multumim de incurajari. Sarcina usoara si la termen.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput