Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Sali,da' stiu c-ai revenit in fortza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

am mai postat reclama asta, zambetul"ghidus" din final e total[/purple]

esti de milioane!
asa e, minunat "zambet" !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Au sosit mostrele

Nu pot sa le testez pe toate acum.

Pe o mana am www.fragrantica.com/perfume/Caron/Montaigne-4030.html" target="_blank">Caron-Montaigne, e interesant, fin, floral oare de ce l-am comandat??, cert e ca nu l-as cumpara, sa vedem cum miroase mai tarziu.

M-am indragostit de...www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Private-Blend-Tobacco-Vanille-1825.html" target="_blank">Tom Ford-Tabacco Vanile, e minunat. Acum sper sa nu revin si sa va spun peste cateva ore ca nu-l suport

Pe celelalte le testez maine.

Vreau sa vand Angelul, nu e tester, are cutie, am consumat cam 30 ml

Sali, nu sunt asa incantata de www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Private-Blend-Tobacco-Vanille-1825.html" target="_blank">Elixir des Merveilles, e dragut, dar nu pot sa spun ca as vrea sa-l am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana, Tobacco Vanile trece drept unisex, dar tie cum ti se pare? Se simte tare caracterul masculin in el? Mi se pare incitanta combiniatia de vanilie cu tabac. Oare seamana cu Fumerie Turque de Serge Lutens? Dupa ingredente si fiind unisex la el m-am gandit ca sa-mi fac o idee.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Dana, Tobacco Vanile trece drept unisex, dar tie cum ti se pare? Se simte tare caracterul masculin in el? Mi se pare incitanta combiniatia de vanilie cu tabac. Oare seamana cu Fumerie Turque de Serge Lutens? Dupa ingredente si fiind unisex la el m-am gandit ca sa-mi fac o idee.

Nu mi se pare deloc ca ar exista ceva masculin in el, e asa fin, placut, delicat, se simte vanilia asa elegant ca si la Hypnotic si are un iz de tabac atat de placut.
Cred ca e un parfum discret, rafinat, opusul lui Angel, ca sa zic asa.

Acum m-ai facut curioasa cu Fumerie Turque Am vrut sa comand Un Bois Vanille, dar m-ai descurajatnu regret pt ca tu imi stii gusturile

Caron e din ce in ce mai placut.

Tom Ford e minunat! parfumul, desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Fetelor, abia am revenit de la o tura de shopping. ghiciti ce am cumparat? Amouage Ubar si Amouage Gold, plus Creed Love in White ( miros de iris ). Cele de la Amouage sunt......cum sa va spun...dementiale. Se transforma pe piele, se dezvolta in ceva dumnezeiesc. Am atatea parfumuri ,de nici nu le mai tin minte, insa nici unul nu mi-a oferit ce mi-a oferit Ubar-ul si Gold-ul. Mor de ciuda ca nu am talent ,sa vi le descriu, asa cum faceti voi, insa pot sa va spun ca aproape m-au adus in stare orgasmica. Si cel de la Creed, Love in White este superb,exclusivist.
Ce mai..... trebuia sa vin sa va povestesc.

Mergi la inceput

Vezi cristina, ce bine ca ai trecut pe aici Ai aflat de Amouage.

de la Creed testez maine www.fragrantica.com/perfume/Creed/Sublime-Vanille-7024.html" target="_blank">Sublime Vanille

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina1974

Fetelor, abia am revenit de la o tura de shopping. ghiciti ce am cumparat? Amouage Ubar si Amouage Gold, plus Creed Love in White ( miros de iris ).

love in whiiiiiiite de cand mi'l doresc (ca si pe varianta black, de altfel). dintr'un colt de bucuresti pleaca spre tine valuri valuri de felicitari. pentru o secunda chiar mi'am amintit cum miroase. sa faci senzatie cu ele!

fetele care aveti acces la rarisime - cum e acest mult laudat Nuit de Noel/Caron? am inceput sa mi'l doresc numai din descrieri si povesti, parca mi'l imaginez ca pe o pata fierbinte de culoare in iarna alba si rece...

dana, a iesit vreunul "castigator"? (care urmeaza dupa Elixir?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara ,

imi puteti spune si mie unde faceti voi comanda pt parfumuri ?.....adik sa fie de incredere si sa vina repede comanda.

Multumesc !!!

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Clariss, eu sunt in stare de extaz...inca. Iti dai seama cat de fericita sunt. Normal ca am sa fac senzatie cu toate, mai ales ca sotul meu mi-a zis ca abia asteapta sa ma adulmece. Cand ajung in Londra, o sa mai cumpar de la Creed si Amouage. De la Creed mai aveam, insa acum m-am superconvins ca sunt parfumuri extraordinare..... Nu credeam ca o sa ma mai faca ceva sa ajung in faza aia ....high.... Asa mi s-a intamplat azi cu Ubar, la inceput, pe urma cu Love in white si la final cu Gold-ul. Fac ce fac si-mi bag nasul pe incheietura mainii si...mmmmmmmm.......e sublim.

Mergi la inceput