Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Buna seara ,

imi puteti spune si mie unde faceti voi comanda pt parfumuri ?.....adik sa fie de incredere si sa vina repede comanda.

Multumesc !!!

Viitoare

Tu locuiesti in Turcia, nu? Noi comandam din Ro de la www.esentedelux.ro, iar din SUA de pe www.fragrancex.com , eu am comandat mostre aici: http://theperfumedcourt.com/search.aspx?keyword=Carthusia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss
[
fetele care aveti acces la rarisime - cum e acest mult laudat Nuit de Noel/Caron? am inceput sa mi'l doresc numai din descrieri si povesti, parca mi'l imaginez ca pe o pata fierbinte de culoare in iarna alba si rece...

sigur ti s-a facut pofta de el citind pe blog la mirela...
din pacate , este unul din parfumurile reformulate, care nu stiu cat pastreaza din farmecul initial...sper sa nu gresesc, cand spun ca este reformulat

vad ca a scris depre gurmande, ma bag sa citesc.

Mergi la inceput

sali, imi scapa mie ceva? si eu care credeam ca stiu tot despre ce blog vorbesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Tu locuiesti in Turcia, nu? Noi comandam din Ro de la www.esentedelux.ro, iar din SUA de pe www.fragrancex.com , eu am comandat mostre aici: http://theperfumedcourt.com/search.aspx?keyword=Carthusia .

Multumesc frumos Dana
Nu , sunt in tara -bucuresti

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, imi scapa mie ceva? si eu care credeam ca stiu tot despre ce blog vorbesti?

e vorba de un blog pe care ni l-a aratat clarisss
http://mirelapete.dexign.ro/ .
gasesti in dreapta sectiunea "parfumuri".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Clarisss,uite ca pe site-ul gasit de Dana,theperfumedcourt,sunt mostre la Caron-Nuit de Noel si Voeu de Noel...M-ai facut si pe mine curioasa...Cred ca le includ in lista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss
[
fetele care aveti acces la rarisime - cum e acest mult laudat Nuit de Noel/Caron? am inceput sa mi'l doresc numai din descrieri si povesti, parca mi'l imaginez ca pe o pata fierbinte de culoare in iarna alba si rece...

sigur ti s-a facut pofta de el citind pe blog la mirela...
.

daaa, si de la mihaela pete mi se trage.
nu stiu, raspandeste asa o lumina femeia asta cand povesteste despre parfumuri, si ce'mi place cel mai mult la ea e ca n'am vazut pana acum sa faca praf si pulbere vreun parfum. chiar si pe cele pe care nu le accepta sau nu i se potrivesc, le respecta, le admira ca pe niste mici opere de arta si incearca sa le inteleaga.

carina, am vazut . poate la anu', daca reusesc sa ma pun la punct cu platile online...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Clarisss,daca reusesc sa fac comanda la mostre,vad eu cum,si tot o sa mirosi Nuit de Noel ! Promit!

Mergi la inceput

Acum testez www.fragrantica.com/perfume/Creed/Sublime-Vanille-7024.html" target="_blank">Creed-Sublime Vanille , ce sa zic, pana acum e un miros suav, discret, vanilia se simte atat de placut, nu e ceva tipator. E diferit de L de la lolita.

Intre acesta si Tabbaco Vanille, cu siguranta il prefer pe ultimul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

buna de dimineata la parfumate!

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Clarisss,daca reusesc sa fac comanda la mostre,vad eu cum,si tot o sa mirosi Nuit de Noel ! Promit!

Carina, m'ai lasat fa-ra cu-vin-te, sincer!!!!
mostra'i prea mica sa mai imparti pufuri/picaturi din ea, merci frumos pt gest!

(eu azi mi's consemnata la domiciliu de un naprasnic viscol grandios,
asa ca ma rasfat http://www.youtube.com/watch?v=dXA4ejUKFI8 )

Mergi la inceput