Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

m-am indragostit!!!!!! ... iremediabil

de Sensi - Armani

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Parfumatelor, va rog sa-mi spuneti daca vreti mostrele.

Detalii pe PM.

Eu le-am testat, stiu ce imi place si vreau sa cumpar. Am consumat extrem de putin.

Acestea sunt:

Caron Montaigne edp

Annick Goutal Vanille Exquise

Creed Sublime Vanille

Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille

Yamamoto for Women

Jo Malone Vanilla & Anise

Jo Malone Verbenas of Provence

E minunat Creeed, atat de placut, nu m-as supara sa-l am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Danamiha, citeste postarea Fluturasului aici http://www.fragrantica.com/perfume/Chantal-Thomass/Chantal-Thomass-462.html, faci click pe fluture si ajungi in profilul meu: Multe dintre parfurile de acolo le am doar in miniatura, dar totuso inca nu am ajuns sa postez toate mini-urile pe care le am. Nu mai zic nimic de cele pe care as dori sa le posed...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fluturas, cunosc colectia ta, cea de inainte de a ramane cu 10% dine ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Aha, aia era colectia fara miniaturi. O sa va spun care dintre ele sunt in flacoane de dimensiuni normale.

Fetele, ce mi-ati facut! Mi-ati facut pofta de a cumpara din nou; dar numai miniaturi. Am ochit un J.L.Scherrer - Nuits Indiennes. Am un esantion de J.L.Scherrer 2, e superclasa!
Cunoaste careva dintre voi Ma Griffe de la Carven?
Eu nu stiu ce varste aveti voi, ce gusturi, ce mai cumparati; nu am mai intrat de mult... Eu sunt de varsta mijlocie, deci inseamna ca voi trai minimum 70 de ani. Imi plac parfumurile "de doamna". Acum vreo 15 ani nu suportat parfumurile feminine, le foloseam cu precadere pe cele barbatesti; preferatul meu era Tsar de la Van Cleef & Arpels.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

clarisss, azi sunt cuminte, asa ca e randul tau sa intretii atmosfera.mai da-ne muzica.

am cautat jean louis scherrer , pe fragrancex sunt disponibile JLS2 si IMMENSE iar pe bigdiscount S de Scherrer. preturile sunt f bune.
acum citesc despre ele.
JLS 2 apare ca un clasic al anilor 80, puternic, gen COCO Chanel.

blue eyes, stii IMENNSE si S de Scherrer?
ramai neaparat pe aici, ca ne-ai gasit in plin proces evolutiv, olfactiv vorbind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

m-am indragostit!!!!!! ... iremediabil

de Sensi - Armani

_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

unde ai mai gasit SENSI ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

dupa indelungi cautari l-am luat de pe okazii , il vindea cineva care zicea ca l-a primit din italia si nu-i place, nu e consumat deloc

de dimineata imi tot adulmec incheietura mainii

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

_

Blue eyes[b]...glad to read you again...sa spun asa...
Si eu te-am pomenit acum ceva vreme...imi exprimam mahnirea ca nu mai treci pe la parfumuri...

Daca vrei Ma griffe by Carven - ti-l dau eu. Am dat doar un puf si mie nu-mi place absolut deloc. E tester de pe fragrancex.
Nu stiu daca-ti mai amintesti ....dar eu cautam parfumuri care sa miroasa a iarba proaspat cosita si mi l-ai recomandat....
Eu m-am indragostit de Trussardi - SKIN intre timp si mi-am satisfacut pofta de iarba verde....iar tu ziceai ca miroase a drojdie....tot timpul imi aduc aminte de asta cand il folosesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

dana, ai pm

sali, abia am intrat in casa dupa o ora de dat zapada si incep sa ma topesc dar... ajutata si de: http://www.youtube.com/watch?v=fRuOQ9HfNfc - sau varianta live: http://www.youtube.com/watch?v=Zpfk6XX7w44

=> fetele care cumparati online de afara, folositi careva WebCard ING? au o oferta luna asta si parca parca...

Mergi la inceput