Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

buna de dimineata la parfumate!
Citat:
citat din mesajul lui carina85

Clarisss,daca reusesc sa fac comanda la mostre,vad eu cum,si tot o sa mirosi Nuit de Noel ! Promit!

Carina, m'ai lasat fa-ra cu-vin-te, sincer!!!!
mostra'i prea mica sa mai imparti pufuri/picaturi din ea, merci frumos pt gest!

(eu azi mi's consemnata la domiciliu de un naprasnic viscol grandios,
asa ca ma rasfat http://www.youtube.com/watch?v=dXA4ejUKFI8 )

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

Clarisss,cu mare placere!Nu-ti face probleme,daca pot sa fac o bucurie cuiva ,asta e tot ce conteaza...Acum am sa o rog mult pe Dana sa-mi spuna cum se foloseste pay pal-ul (card pt plati online am)pleaseee...Sper ca ,daca fac comanda anul acesta(ca imi vine sa comand chiar acum,in clipita asta ,batand si eu isteric din ciubotele "acum-acum-acum",cum spuneai tu,Clarisss,capitolul trecut),pe la jumatatea lui ianuarie sa ne lamurim cu "Nuit de Noel"!

Dana,mi s-a parut mie sau esti un picut dezamagita de mostrele comandate? Nu ai spus nimic despre cel pe care il asteptai cel mai mult,Yamamoto...Daca e asa ,sper sa ti se mai ridice moralul cand ai sa le primesti pe cele de la Amouage

Pupicei la tot poporul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Daca vrei Ma griffe by Carven - ti-l dau eu. Am dat doar un puf si mie nu-mi place absolut deloc. E tester de pe fragrancex.
Nu stiu daca-ti mai amintesti ....dar eu cautam parfumuri care sa miroasa a iarba proaspat cosita si mi l-ai recomandat....
Eu m-am indragostit de Trussardi - SKIN intre timp si mi-am satisfacut pofta de iarba verde....iar tu ziceai ca miroase a drojdie....tot timpul imi aduc aminte de asta cand il folosesc..

Ma Griffe ti-l recomandasem pentru ca-l am si-l iubesc. Acum voiam sa vi-l indic. SKIN, daaaa, mi-a ramas acel miros de drojdie in celulele olfactive. L-am dat unei prietene, pe ea nu miroase asa rau, e placut.

Sali, nu cunosc parfumul cu pricina.
Danamiha, ce am avut in varianta flacon mare, vezi la Perfumes I had; cam 90% au fost cumparate in ultimii 2 ani.

Acum va las, am treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

clarisss, one big kiss pt song!

.....merge cu un pahar cu vin rosu, din acela mare, dar nu cu vin mult in el...stii de care zic.
varianta live e mai pe gustul meu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carina, nu, nu sunt deloc dezamagita.

Tom Ford sigur vreau sa-l cumpar, dar am tot cautat dupa el si...nimic, pe nici un site. Am vorbit azi la tel cu baiatul de la esentedelux si eram f.grabita, am uitat sa-i zic sa-l caute, dar ii scriu imediat.

Si Creed l-as vrea, acesta cred ca se gaseste pe amazon sau pe e-bay de vanzare.

primele 4 mostre nu mai sunt disponibile, pleaca in capitala

Clarisss iti scriu imediat un PM

Fetelorrrr, care iubiti parfumurile citrice, TREBUIE sa testati Jo Malone www.jomalone.co.uk/site.nsf/shop/ProductsPage?readform&subcat=CAT0028&cat=frag&product=PROD0078" target="_blank">Verbenas Of Provence, e minunat, are ceva din O de Lancome, dar diferit, mai elegant. Si pe asta il vreau, e perfect pt vara. Seamana si cu Shalimar, dar fara vanilie, multe, multe citrice.

Din ce am citit am inteles ca Jo malone a vandut compania lui E.Lauder acum sper sa nu spun prostii

In Vanile & Anise de la Jo Malone nu prea se simte vanilia, in schimb predomina ceva, dar nu stiu ce e, o fi vreo floare, mai studiez www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone/Vanilla-Anise-6459.html" target="_blank">aici sau ma luminati voi

Nu mai vreau sa ma gandesc la Yohji Yamamoto pt ca pretul ma dezarmeaza desi sunt de principiul putin, chiar f.putin, dar fffff bunnn! Am vazut de vanzare o buc pe e-bay si 2 buc pe amazon, e floral fruity, de aia poate carina ai "simtit" o dezamagire in "vocea mea". pe pielea mea merg f.bine cele vanilate si cele citrice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

carina, esti un sufletel tare frumos

sali, mi'ai impartasit "zambetul" tau favorit, ti'am dezvaluit melodia mea de suflet (acu' serios, jj cale e un spirit ales, l'am descoperit abia de 2ani si nu plec nicaieri fara songurile lui) - scuzati deraierea!

dana asa imi faci un chef de plati paypal, ce nu'ti pot povesti... ce ma fac eu cu voi? dati'mi peste manaaaaa!

Mergi la inceput

Clarisss, ai PM, eu am scris, sotul mi-a dictat, deci daca nu intelegi... nu e vina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carrie, cum e Coral Flower?

clarisss, "deraiaza" in voie, e cod galben de ninsori...cu fulgi de muzica buna !

abia astept sa-ti iasa vorbe cu tom ford!
adica sa mi zici impresii!

noapte buna !http://www.youtube.com/watch?v=j83A2XSHA3I&feature=related

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Eu nu stiu ce varste aveti voi, ce gusturi, ce mai cumparati; nu am mai intrat de mult... Eu sunt de varsta mijlocie, deci inseamna ca voi trai minimum 70 de ani. Imi plac parfumurile "de doamna".

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Noi suntem f.tinere, adica eu 39, sali 35, clarisss 35, cred ca geniest 42 (daca gresec sorry, oricum am vazut poza cu tine si arati asa bine, mor de invidie ce slaba esti), carina 37, teo 42 si nu mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Parfumatelor, va rog sa-mi spuneti daca vreti mostrele.

Detalii pe PM.

Eu le-am testat, stiu ce imi place si vreau sa cumpar. Am consumat extrem de putin.

Acestea sunt:

Caron Montaigne edp

Annick Goutal Vanille Exquise

Creed Sublime Vanille

Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille

Yamamoto for Women

Jo Malone Vanilla & Anise

Jo Malone Verbenas of Provence

E minunat Creeed, atat de placut, nu m-as supara sa-l am

Dana,vreau eu JMalone-Verbena!Daca mai e disponibil...Cum facem?

Mergi la inceput

carina, activeaza-ti PM-ul

Mergi la inceput