Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calatorie spune:

Salutare

daca tot a venit vorba de parfumuri parfumiri....ce le ador ce sa-i faci mie imi lace Farouche de Nina Ricci , Samsara ( ma face dorita acest parfum)de Guerlaine,Chams Elysees( mai pudrant) tot de el,Si ceva mai usore mai de zi 5Th avenue after five de Elisabeth Arden,
In love again de Yves Saint Laurent ( ceva mai dulce).Cam astea suntfavoritele mele, incercati-le si sper sa va placa

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Eu nu stiu ce varste aveti voi, ce gusturi, ce mai cumparati; nu am mai intrat de mult... Eu sunt de varsta mijlocie, deci inseamna ca voi trai minimum 70 de ani. Imi plac parfumurile "de doamna".

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Noi suntem f.tinere, adica eu 39, sali 35, clarisss 35, cred ca geniest 42 (daca gresec sorry, oricum am vazut poza cu tine si arati asa bine, mor de invidie ce slaba esti), carina 37, teo 42 si nu mai stiu...

Ceee mai...Suntem niste floricele de primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:

_

Noi suntem f.tinere, adica eu 39, sali 35, clarisss 35, cred ca geniest 42 (daca gresec sorry, oricum am vazut poza cu tine si arati asa bine, mor de invidie ce slaba esti), carina 37, teo 42 si nu mai stiu...
[/quote]

Multi ani inainte cu sanatate maxima !!!
Multumesc Dana pt. aprecieri da' eu ma bag la 34

Chiar...ati observat asemanari olfactive la persoane nascute in aceeasi zodie ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

vai geniest, ce am dat-o cu bata in balta, te rog sa ma iertisi eu care ziceam ca am memorie buna

Eu nu cred in zodii asa ca nu ma pot pronunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Sali, se intampla ceva cu mine in perioada asta si cu parfumurile ca nu reusesc sa imi iau nici unul...m-a anuntat tipul de pe esente ca nu a venit, e perioada sarbatorilor.
Daca tot nu am avut noroc de el, nu cred ca il mai iau anul asta, oricum imi trebuie fond de ten si ma costa cat un Fleur de Corail.

Mergi la inceput

Va spuneam cat de minunat e Verbenas of Provence, tocmai am comandat pe e-bay uk o sticluta de 30ml

Puteti citi despre el www.jomalone.co.uk/site.nsf/shop/ProductsPage?readform&subcat=CAT0028&cat=frag&product=PROD0078" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

Va spuneam cat de minunat e Verbenas of Provence, tocmai am comandat pe e-bay uk o sticluta de 30ml

Puteti citi despre el www.jomalone.co.uk/site.nsf/shop/ProductsPage?readform&subcat=CAT0028&cat=frag&product=PROD0078" target="_blank">aici

dana, te felicit pt ca ai depasit etapa comerciala si ai intrat cu pas sigur intr-una superioara.
si te admir pt initiativa si determinare.
si pentru rapiditatea cu care te-ai miscat...tu chiar stii ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Nicio problema, Dana...probabil ca in poza par mai...matura...

Felicitari pt. Verbena! Dar de ce nu l-ai comandat direct pe site-ul Jo Malone ???
Stiu ca si la L'Occitane exista o apa de parfum cu verbena si am pufait sa vad ce si cum...pentru mine a fost prea citrica, parca aveam tone de lamai, lime pe mine...
Mi-a venit si mie aviz pentru mostrele comandate pe fragrancex. De data asta au venit in 2 saptamani....ciudat...Am comandat asa:

Alexander Mcqueen Kingdom perfume by Alexander
Thierry Mugler - Eau De Star
Kelly Caleche by Hermes
Enjoy by Jean Patou
John Varvatos by John Varvatos

Abia astept sa le miros...

Mergi la inceput

geniest, dar livreaza si in Ro site-ul lui JM?

Aseara tarziu am butonat pe el, probabil ca nu am vazut... eu l-am luat cu 25-26 lire plus transportul aproape 7, stiu ca paypal mi-a calculat si luat de pe card 146 lei.

Pe site e 32 lire 30 ml, dar nu stiu cat e transportul.

sali sunt suparata ca nu dau de tom ford

Am testat acum 2 sapt de la L'Occitane www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Miel-Citron-Honey-Lemon--2026.html" target="_blank">Miel & Citron nu mi-a placut absolut deloc. Interesant ca in urma cu 2 ani mi-a placut

Am testat multe de la Hermes in Douglas, dar nimic nu imi place.

geniest, asteptam impresii

sali, te admir ce cuminte esti nu cumperi nimic, inseamna ca ai ochit tu ceva de la Serge Lutens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

geniest, unde ai testat L'Occitane?
duminica trecuta m-am ocupat indeaproape de aceasta firma( cu cititul) , plecand de la o discutie cu rose selavie, i-am spus ca imi place nota de cireasa si ea mi-a zis de apa de toaleta Cherry( Cerisier).
sa scrii despre toate mostrele, cum iti par, pt ca de fiecare m-am intrebat cum este oare?

dana, de cand ai inceput sa imprastii " virusul elitist" am inceput si eu sa ma uit cam urat pe parfumurile pe care le am.

prevad un viitor stralucit bursei,in viitorul apropiat.
sa dam de-a azvarlita cu chanel-ul si dior-ul, ne asteapta caroane si molinarde!

Mergi la inceput